TurQHCFixedRiders ilmoittaa: YKSIVAIHDE.NET 3-V -SYNTTÄRIT

https://lh6.googleusercontent.com/_UgqG-hasH4Y/Tb6cD-bIKaI/AAAAAAAAAJU/oOkKyFA0aUI/s720/pSvw.3vuotta.jpg

Turku täyttää 772 vuotta, mutta se ei kiinnosta meitä tyhjän markkalagertölkin vertaa, sillä Teidän nöyrimmillä palvelijoillanne on ilo ja kunnia ilmoittaa, että yksivaihteen kolmannet synttäripippalot tullaan järjestämään tänä herran vuonna 2011 luonnonkauniissa, Suomen, Turussa.

Eli kaivakaahan almanakkanne esille, ja laittakaa ylös päivämäärä 21.5.2011, koska silloin on luvassa eeppistä, jollei peräti legendaarista menoa.

Ohjelma julkistetaan myöhemmin.

Kulttuuripääkaupungin kovin tapahtuma ikinä! Edullista lattiamajoitusta järjestettävissä pari kilometriä keskusta saunalla ja keittiöllä varustetusta tilasta. Tila käytössä muistaakseni klo 14-12, ja hinta siinä 100e paikkeilla.

Edit1: Naamakirjassa YKSIVAIHDE.NET 3-V -SYNTTÄRIT

Edit2: ei kiinnosta minua meitä

Tykkää kyttyraa.

Kevään kovin road trip! ei malta odottaa, et pääsee tuonne suoraan kertausharjoituksista vieläpä!

jei!

Samaan päivään/viikonloppuun osuu myös tämä…

Eli tapahtumaa riittää Suamen Turuuus…
Facebookinfot kans

kujis - 13:36, 3.4.2011 » [Samaan päivään/viikonloppuun osuu myös tämä..](http://www.turku2011.fi/tapahtuma/eurocultured-festivaali_fi) Eli tapahtumaa riittää Suamen Turuuus.. [Facebookinfot kans](http://www.facebook.com/event.php?eid=183744438312772)..
Kiitos tästä. Eiköhän me joku kulkue festivaalien läpi saada järjestettyä.

Meikä tuntee ton tuottajan vuosien takaa. Voisin ottaa yhteyttä ja kertoo, et action sports-osastolle olis tulos erikoisesiintyjiä. Vois vaikka yrittää neuvotella jotain skidiä raideria, tyyliin viis lavaa bissee ;—D

^Loistavaa ja kiitoksia!

Uuh, taas saa taputtaa itseään olalle, kun tajus Syyskuussa 2009 muuttaa pk-seudulta tänne Turkuun. Olen jopa kovasti harkitsevainen muuttamaan konversio-suunnitelmia vapaarattaallisesta fixiksi, mikäli saan tohon mennessä käsiini tarvittavat osat… Paukkukoot perkele polvet sit jos paukkuu. Hbd yv.net, Belgian mixit kurkusta alas ja kylille!

Järjestelyt etenee hyvää vauhtia Suomen alkuperäisessä pääkaupungissa. Eräs avoin asia vaivaa kuitenkin haurasta mieltäni. Siksi utelenkin viime vuoden jäsjestäjätahoilta, Tampereen tupsukorvilta ja kirveenkantajilta, että kuinka monta osanottajaa viime vuoden synttäreillä oli?

Noin abaut suurinpiirtein.

Hyvin vastattu osskulta. Mulle voi pistää yksäriä, jos jotain kysyttävää järjestämisen suhteen tulee, vaikka en kyllä läheskään kaikesta vastannutkaan viime vuoden synttäreillä. Koitan vastailla parhaani mukaan, tuli kumminkin oltua mukana suunnittelemassa ja olin yhteydessä sponsseihin. Tiedottamisenkin taisin hoitaa sen verran raflaavasti, että fillarilehden fiksi-artikkeliin oli pätkä pöllitty.

Uskaltaako laittaa Turun synttäreillä ajettavan Älleycät-kilvoittelun päivämäärän tuonne cup-kalenteriin?

^Ilman muuta uskaltaa.

Mikä meininkiiiii!?

Nakit silmillä ja tötteröt huulilla!?

http://zedomax.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/explosion.jpg

Kaikki Turussa hyvin… Onko porukalla kiinnostusta tuota lattiamajoitusta kohtaan? Hinta tilalle noin 100e, ja käytössä la klo 14 > su klo 12. Löytyy sauna, keittiö, “kokoustila” jne.

Edit: OLI JO VARATTU! Kai me Turkulaiset nyt kymmenen pystytään majoittamaan helposti?

^ on. puhuin tuosta keskareilla ja meidän kimppakyytiläiset varmaan täyttää koko tilan.

EDIT: tai siis tällähetkellä sinne ois tulossa n. 10 henkee Helsingistä makuupusseineen.