Taakkateline Topic, siis tarakka ja pakkari.

Joo en mä sen tartsin uskonutkaan tekevän mitään, vaan mietin lähinnä että uskaltaako siihen muutaman kilon verran lastia laittaa.

Kiitti ruostemäyrälle, pavelle ja suikkarille noista Carradice-neuvoista. Oli suuresti apua. Nyt pitää vielä vähän mielessään miettiä, että olisiko tuollainen laukkutartsi hyvä, vai pärjäisikö niillä kiskoihin kiinnitettävillä lenkeillä… Hyvältähän toi Carradicen systeemi sinänsä kuulostaa.

Mulla ollut laukku pelkillä remmeillä brooksin lenkeissä ja vähän ikävästi se heiluu ja hankaa reisiin jos ei ole alapuolelta tuettu. Tuollaista Bagmania siis itsekin suunnitellut vaikka pihinä se vähän kirpaisee…

Ok, kiitti tiedosta. Kai se on sitten tuollainen laukkusmiekkonen hommattava.

Voishan siihen alle tietysti jotain muutakin telinettä sovittaa…

Mites tota,

Onko jollakulla Carradicen SQR tai Saddlepack malleista käyttökokemusta? Vaikuttais ratkovan ainakin osaltaan tuota heilumisongelmaa ilman erillistä telinettä.

Ensi kesän randoille vissiin voisi jotakin taskuja isompaa kuljetuskapasitteettia laittaa.

E: Spesifisti kiinnostaa siis nimenomaan Super C Saddlepack

timoma - 12:53, 10.11.2014 » Mites tota, Onko jollakulla Carradicen SQR tai Saddlepack malleista käyttökokemusta? Vaikuttais ratkovan ainakin osaltaan tuota heilumisongelmaa ilman erillistä telinettä. Ensi kesän randoille vissiin voisi jotakin taskuja isompaa kuljetuskapasitteettia laittaa. E: Spesifisti kiinnostaa siis nimenomaan Super C Saddlepack
Minulla on Super C SQR Slim. Se ei ainakaan heilu mihinkään. Hieman hankala saada paikalleen, ainakin nyt talvella saa varoa, ettei hiero sitä nastoihin yrittäessään väkertää paikalleen (kiinnitystanko pitää tunkea siihen kannattimeensa ensin alakautta). Ja sitten siellä törröttää niitä ruuvinkantoja tms. sisällä, pitää katsoa mitä ja miten sinne pakkaa.

Erinomainen tapa roudata vähän tavaraa pyörässä kuitenkin.

jerkku - 21:05, 15.10.2014 » Tulipas hankittua porteur-tarakka eteen. Nyt pitäisi löytää joku vedenpitävä, mielellään halvahko sovellus, jossa kuljettaa tavaroita siinä. Läppäri taitaa kulkea jossain välissä mukana. Tää ois kova, mutta budjetti http://d10jisxp1oe2uo.cloudfront.net/images/products/IL-Equipment-Rack-Bag-Front_Camo.jpg Onko vedenpitävä "kajakkipussukka" + verkko/mustekalat toimiva ratkaisu vai kannattaako tommoinen laukku olla? Halvemman pään laukuista otan myös ehdotuksia vastaan...
[http://a1-images6.thomann.de/pics/prod/202534.jpg](http://www.thomann.de/fi/warwick_dj_bag_50_records_schwarz.htm) Oiskohan levylaukuista mihinkään? Mitat ainakin suht kohdillaan. Vedenpitävyydestä en osaa kyllä sanoa...

Mmh, toimis varmaankin, kuten se melontasäkkikin, paitsi hankalalta malliltaan. Ortliebillä on niitä rack packejakin… Scandinavian Outdoor - Retkeilyvarusteet ja ulkoiluvaatteet

Mullon tuollainen rackpack, jos haluat testata ennen ostamista. Olen tykännyt, pakkaantuu pieneen tilaan ja on paljon kevyempi kuin sivulaukut.

On tuon oman Bagmanin kanssa tullut mietittyä sellaista hybridiratkaisua, että kiinnittäis sen pikalukitusklipsin johonkin sopivan kokoiseen, pienempään läähättilaukkuun, niin olis kaupungissa helppo napata kassi kantoon ja toisaalta reissussa sinne laukun läpän alle saisi esmes retkipatjan. Tuleeko kellään mieleen mitään kokonsa puolesta passelia säkkiä?

Täällä porukalla on varmaan kokemusta noista waldin etukoreista. Joten kysymys kuuluu: meneekö noi hyvin os-tankoihin? Vai pitääkö olla tuumanen?

Extended handlebar clamps fit 7/8" and 1"diameter handlebars, and 1 3/4" apart to offer clearance for shift and brake cables


Salsan Rack-Lock vois olla kokeilemisen arvoinen korvakkeettomaan pyörään.

^ Toiminut Krampuksessa kahtena peräkkäisenä vuonna kesäreissuilla kuin ajatus. Tossa on ollut kiinni tarakka ja kaks Ortliebin Classiccia tupaten täynnä.

^ Kiva tietää, ollu vähän tarakkaspeksauskuumetta ja toi ois aika hyvä ratkasu.

Iikeli - 12:47, 17.1.2015 » Täällä porukalla on varmaan kokemusta noista waldin etukoreista. Joten kysymys kuuluu: meneekö noi hyvin os-tankoihin? Vai pitääkö olla tuumanen?
Periaatteessa ei käy, mutta onnistuin kuitenkin taivuttelemaan kiinnikkeet sopivaksi os-tankoon. Muutenkin ne koukut oli niin pitkät, ettei koria ois voinu asentaa järkevällä tangon korkeudella. Eli kun taivuttelin koukut uusiksi ja porasin uudet reiät, niin hyvin toimii.

2015 malleissa Waldille pitäis toivottavasti tulla OS-tangolle sopivat kiinnikkeet. Ainakin viime syksynä eurobikessä ennustelivat että koko tuotanto olisi tänä vuonna uudenmallisella kiinnikkeellä.

nyt ois aika lähellä toi nappulan painaminen, kuitenkin viimehetken konsultointi aina paikallaan.

ostamisen kohteena tubus cosmo, extensiivisen yytsimisen seurauksena alle listattuina plussat ja minukset:

+ruostumattomuus
+leveähkö platform ylhäällä(12cm), jeesaa tavaran pakkaamisessa päälle
+kiinnitysraudassa pituutta/tilaa säätää pannierssien etäisyys optimaalisen heel clearanssin saavuttamiseksi
+kiinnityskohta panniersseille alempana kuin joissakin malleissa, pitää myös pannierssien painon alempana mutta samalla myös poissa tieltä mahdollistaen yläosan paremman käytön.
+takavaloa tavaroiden painolta(mahdollisilta ulkoisilta iskuilta) suojaava kaari
+ulkonäkö

-painavampi kuin kevyemmät mallit(duh)
-jokin muu, mikä?

http://rollingturns.com/wp-content/uploads/2013/07/20130714-234511.jpg

ei tää varmaan ois ollut offtopiccia viagralangassakaan mut selkeesti tartsiaiheinen kyssäri niin tänne.

Kaks Cosmoa ollut käytössä, hyvä on. Toisesta lähti tosin hitsaussaumat ruostumaan. Enpä tiiä mikä juttu, toinen puhdas kuin uutena edelleen.

On muuten hyvä, että takavalo (kun sellaisen asennat) on tuolla suojassa. Monta kertaa oisin hajottanut muovisen B&M:n valon.