Dynamot, dynamonavat, dynamovalot ja pienlaitelaturi matkalle

jtp - 19:52, 23.9.2019 » Tuommoinen topcapiin asennettava systeemi tavallaan kiinnostelisi, mutta niitä ei kai saa oikein asennettua kuituhaarukkaan. Täytyy miettiä.
Olin itse ajatellut virittää spaceriin. Siis sellaiseen, johon on tarkoitus panna soittokello.
Grobian - 20:25, 23.9.2019 »
jtp - 19:52, 23.9.2019 » Tuommoinen topcapiin asennettava systeemi tavallaan kiinnostelisi, mutta niitä ei kai saa oikein asennettua kuituhaarukkaan. Täytyy miettiä.
Olin itse ajatellut virittää spaceriin. Siis sellaiseen, johon on tarkoitus panna soittokello.
Riippuu varmaan onko kyseisessä kekkessä liimattu bungi vai irtonainen. Jos jälkimmäinen, niin aika monessahan niissä mahtuu johto luikertelemaan sivussa olevista koloista. Tai sitten modaa tyyliin Supernovan oma tarjooma.

Oma markan büchel antautui, mutta se ei taida yllättää ketään. Päävalosta ei enää näkynyt valonsäteitä, mutta sivuilla olevat parkkivalot paloivat hyvin kirkkaasti kun kovempaa polki. Aika heikosti ne valaisi eteenpäin.

Foorumilta löytyi uusi valo (kiitos jiima!), jonka noudolta palasin kotiin, irrotin büchelin, asensin uuden paikalleen, kävin pikkutestipyrähdyksellä ja varastoon palatessa büchelin parkkivalot paloivat perinteisesti edelleen. Viimeistä kertaa.

Onko täällä kenelläkään kokemusta Powerbugista? Melko halapa. Tällä hetkellä alekoodilla 125 zlotya.

Tänään havaitsin toista kertaa elämässäni klappia Shitter Precision napadynamossa. Tää on nyt ollut ajossa joku viis tai korkeintaan kuus tonnia. Talvikilometrjä ehkä kuusisataa ja nekin pääasiassa kaupungin suolaloskasössövyöhykkeen ulkopuolella.

Vituttaa mutta kaipa tässä nyt pitää vaan itteään syyttää kun laadukkaampi vaihtoehto SP:lle on ollut alusta saakka tiedossa.

onks pakko vetää nii vitusti

En liity keskusteluun millään tavalla, mutta kyllä on.

ununu - 0:55, 9.12.2019 » onks pakko vetää nii vitusti
Edellinen SP kesti mulla ainaki tuplat, joten edellinen viestini ei ole henkselienpaukuttelua ja on.

Mulla on SP-SV9 (se keventelymalli) ollut ehkä 8tkm ajossa ongelmitta. Saas nähä miten käy nyt talven tullen, mutta so far so good.
Edellinen menikin takuuseen kun se leikkas tyystin kiinni viime kevättalven kuulaina pakkasöinä. Pitäsköhän kylmempien kelien koittaessa vaihtaa akkukäyttöisiin valoihin ihan varmuuden vuoksi…

Mulla ei oo vielä noin 5000 kilsan jälkeen tullut mitään, mut speksasimpa kuitenkin toisen kiekon Shimanon navalla kun muutenkin näppärää että voi vaihdella nopeasti nasta- ja nappulakumia edessä.

SON NABENDYNAMO UBER ALLES LEDERHOSEN LIEBEN GERHARD SCHRÖDER

Loppu toi tärkeissä asioissa säästäminen.

Vaikuttaneeko levyjarrullisuus laakereihin vai vain tuuri, kun mulla rollerissa vasta joskus neljän ihan aktiivisesti pyöräillyn vuoden jälkeen alkoi olla pientä klappia ja meni vielä viideskin ennen kuin alkoi häiritä. Sibbon levari-pl8 on edelleen reilun vuoden ja parinkymmenentonnin tms. jälkeen klapiton, mutta renkaatonta kiekkoa haarukassa pyöritellessä kaikuu jännä ääni eikä tunnu sormilla pyöritellessä enää ihan niin sileeltä. Toimii puolisoni arkipyörässä kuitenkin edelleen hyvin.
Mutta juuh, Son mulla on Sipoon molemmissa kiekoissa nyt.

Aiemmin puhutut läpiakselin ja dynamon ristiriidat laakerin kohdalla pitäis kai olla mennyttä aikaa, kun SP muutti malliaan jotenkin. Mutta kuitenkin ihan lähiakoina ainakin joku tommonen lähipiirissä synnytti klappia hetkessä, liekö vanhaa varastoa. Ja tais olla tcr-keskusteluryhmässä kun just joku totesi läpiakseli-Soninkin klappaavan 15 tonnin jälkeen, joka ei sekään kolmen huntin navalle ole kovin paljon.

Olisi voinut ajatella, että tapani suosia mitä kuoppaisimpia teitä saattaisi vaikuttaa, mutta sitten kun miettii noita Suikkarin napojen saldoja ja samaan aikaan tiedostaa että se on ajanut paljon enemmän noita (omia ja muiden suunnittelemia) vittuilureittejä niin selitysvoima lientyy aika äkkiä.

Nyt kun vertaa niin yllättävän pitkään se mun edellinen napa kesti kun sillä kuitenkin ajettiin talvella kaupungissa, päivittäin, sekä säilytettiin sisällä, jolloin näitä lämpötilasiirtymiä todellakin tapahtui koko ajan. Uudempi napa ei monta kertaa haistanut pakkasta. Sateessa ja kurassa tuli kyllä ajettua.

Tiedustelin myyjältä josko haluaisivat hyvittää hinnan uuden SONnin hankinnassa. Pyysivät lähettämään navan heille kuriirin kyydillä, myyjän piikkiin. Toisaalta olis kiva ajaa eikä aina vaan säätää.

Missä Dynamovalossa kohtais hinta-laatu/valoteho tälleen vuonna 2020?
Työmatkalle tarttis:

  • on/off kytkin
  • takavalolle lähdöt
  • 2,4w lähdöt dynystä riittää

Ite oon tykänny tästä: Herrmans H-black Pro

Valasee jo kävelyvauhdissa, hyvä keila, ei häikäse vastaantulijoita, on/off kytkin, lähdöt takavalolle. Valaseehan se paremmin ilman takavaloa, mutta valasemattomilla pätkillä on toiminu aivan hyvin. Miinusta muovisesta kannakkeesta, mutta ei reilun vuoden jälkeen oo ollu ongelmia ja aina voi vaihtaa toiseen halutessaan.

Mulla on ei-pro versio eli MR8 joka tikkaa boksit myös, mutta en oo vielä takavalon kanssa ajanut. Omaan taajamakäyttööni passannut aivan hyvin toistaiseksi.

tänää just ajettiin vieretysten mr8 ja black pro. ei ihan hirveetä mainittavaa eroa kyl valotehossa/keilassa. pro ehkä pikkasen kirkkaampi. ja vissii se keila on jotenki homogeenisempi sen patentoidun linssiteknologian vuoksi, en kovin tarkkaan sitä kattonu, perus ajossa ei heti ainakaa huomannu eroa. ei tajunnu testaa kyl myöskään et syttyykö esim matalammassa vauhdissa tms? ja onkoha siin pitempi seisontavalo tai jotain. en tiä. ainaki hienon näköne se pallomainnen linssi! salee jotenki parempi se on ku maksaa tuplat :stuck_out_tongue:

haistelija - 19:41, 19.1.2020 » Missä Dynamovalossa kohtais hinta-laatu/valoteho tälleen vuonna 2020? Työmatkalle tarttis: - on/off kytkin - takavalolle lähdöt - 2,4w lähdöt dynystä riittää
2,4w ei taida riittää etu- että takavalolle? taisiis normaalisti ainaki 3w navasta menee 2,4 etee ja 0,6 taakse. vai toimiiko vaa himmeemmällä sitte?
mustAfa - 22:55, 19.1.2020 »
haistelija - 19:41, 19.1.2020 » Missä Dynamovalossa kohtais hinta-laatu/valoteho tälleen vuonna 2020? Työmatkalle tarttis: - on/off kytkin - takavalolle lähdöt - 2,4w lähdöt dynystä riittää
2,4w ei taida riittää etu- että takavalolle? taisiis normaalisti ainaki 3w navasta menee 2,4 etee ja 0,6 taakse. vai toimiiko vaa himmeemmällä sitte?
Nyt on edessä ja takana valot tolla dynyllä. Toimivat ihan hyvin ja melko hitaassa vauhdissakin. Ei toki älyttömän kirkas vissiin ole. Täytyy ehkä jaksaissaan kokeilla pelkällä etuvalolla, että voi verrata.

oliks kellää mitää kikkakolmosia black metal luxos u lampun usb-johdon suhteen?
onnistuin kadottamaan yhden, onneks sain kaverilta uuden tilalle