Suuri spacer-keskustelu

tällainen on minusta tahditonta, mutta menköön kertaesimerkkinä, jos vaikka ns. ottaisit onkeesi (ei niinkään sisällön vaan muodon osalta):

rtz:n meno ei pahemmin ole - valitettavasti - muuttunut: tiheää keskusteluun osallistumista ja metakommentointia, kuitenkin aina sopivan etäältä ja mitään itse peliin laittamatta. epämääräisiä viittauksia esim. järkeen jonain muka-automaattisesti legitiiminä perusteena, jotka jäävät täysin ilmaan. taisi joskus aloittaa jonkun projektin, mutta homma jäi jokseenkin telineisiin. en muista tarkemmin.

erikin asialliseen tiivistykseen sen verran, että tottakai ajoasentoasia on tasapainoilua tuulipurjeena olemisen ja selkäkipujen välimaastossa. enemmän ajaneilla hytti on joka tapauksessa keskimäärin laskenut ja pidentynyt sitä mukaa kun kilsoja on kertynyt. itse huomasin, ettei rohkeasti matalammaksi säädetty ohjaamo ollutkaan epämukava, vaikka olin niin itselleni uskotellut. ei tarvinnut kovistua.

kid_scientifik - 0:22, 7.11.2013 » taisi joskus aloittaa jonkun projektin, mutta homma jäi jokseenkin telineisiin.
Tähän sen verran, että on pyöriä, joilla ei ajeta internetissä.

Peliin laittamisesta: kts. esim. runkokokokeskustelu. Jossa jutuista keskusteltiin, ei lauottu absoluuttisia totuuksia.

lue niin totuutena kuin tahdot. minä olen sen verran vakaumuksellinen pluralisti, etten lue yhtään nettikeskusteluasiaa absoluuttisena totuutena.

ja tämä palsta on juurikin polkupyöriin liittyvä nettikeskustelupalsta, joten sikäli tämä dumattu “netissä ajaminen” on oikeastaan aika suotavaa.

kid_scientifik - 0:28, 7.11.2013 » lue niin totuutena kuin tahdot. minä olen sen verran vakaumuksellinen pluralisti, etten lue yhtään nettikeskusteluasiaa absoluuttisena totuutena. ja tämä palsta on juurikin polkupyöriin liittyvä nettikeskustelupalsta, joten sikäli tämä dumattu "netissä ajaminen" on oikeastaan aika suotavaa.
No, jos sä joskus kirjoittaisit vaikka auki sen jollakin "mun mielestä" -hedgauksella, etkä vaan paukuttais noita yhden lauseen totuuksias. Moni (minäkään) kun ei täällä tunne ihmistä nettipersoonan takana. Samoin mun on vaikea uskoa, että yhteiskuntatieteellisen puolen tutkijamies ois niin luku- ja kirjoitustaidoton, ettet itse tajuaisi välillä esiintyväsi palstalla melkoisen ylimieliseen tapaan. Ja sit välillä esität tyhmää, niinkuin Lumikko tossa aiemmin totes.

Ja netissä ajamisessa ei mun mielestä ole mitään vikaa, luit mua tossa kohtaa vähän vikaan. Se ei vaan oo niin mun laji, näpertelen noita omia pyöriäni omalla vaatimattomalla tasollani enkä koe mitään suurempaa tarvetta nettinäkyvyydelle.

fuck your fascist spacer standards!

minusta täällä on nykyisin muutoinkin aivan liikaa vaisua hyssyttelyä ja liian vähän ns. nöösien tavoille opettamista.

ei täällä miten vaan voi olla.

Niin, voisimme myös olla toisaall, muualla maailmassa, ajatukseesa, hyvässä, pahassa, poissa. Tässä ja niin, erityisessä valossa kohti toista todellisuutta.

pahoin olemme kaikki voineet, voimme pahoin yhteiskunta voi pahoin, spacer spacer spacer

koska näinä aikoina ihmisen on vaikea keskittyä omaan itseensä ja olemiseen, on parempi antautua vallitseville voimille timo, koska näin ajattelemme olemme edistämmässä uutta aigaa, saagaa kaksoisajattelun ydin on siinä, että voimme taas uudelleen ja uudelleen tavata ihmisien omassa persoonassaan muualla kuin tässä maailmassa, mieli on laajentunut ja haalistunut siinä toivossa että ymmärtäisimme paremmin tuhon ja voiman vakauden, joka tasapainottelee aloillaa.

varsmistamme asemaamme siinä tunteessa, jossa tukeudumme yhteiseen hyväään ja tasoittavaan tuntemuksene rakkaudesta läheisiin, ystäviin. Olemme kadottaneet yhteisön ja toivomme taas nousevamme asemaan, jossa jollain tavalla voimme tukeutua pois iltalehteen ja yksivaihteeseen.

sherman on taannut meille onnea, asemaa, parempaa huomista, humiseehan metsätkin, vaikke ne olisivat kuolleita, pahoinvointia… pahoinvointia, se on meille uudenlaista elämän vakautta kyllä, en voi kertoa enempää

boom shakalaka♥

-Taina

Haluan sanoa open pro, mutta leveys tuntuu kyllä ehdottomasti hyvältä. Tb14:n kestävyys arveluttaa, mut kai se on vain ennakkoluuloa.a

toisaaalt
a
taas vakaa uskomus ajaa minut tukeutumaan siihen ajatelmaan, että olemme täällä vain toisiamme varten. On hurjastuttavaa tukeutua vain kirjoiterttuun fagdaaan, opn todella ymmörrettävää, että niin käy,m MUTTAS KOPHTALOKSESI

munakorva - 0:53, 7.11.2013 » Haluan sanoa open pro, mutta leveys tuntuu kyllä ehdottomasti hyvältä. Tb14:n kestävyys arveluttaa, mut kai se on vain ennakkoluuloa.a toisaaalt a taas vakaa uskomus ajaa minut tukeutumaan siihen ajatelmaan, että olemme täällä vain toisiamme varten. On hurjastuttavaa tukeutua vain kirjoiterttuun fagdaaan, opn todella ymmörrettävää, että niin käy,m MUTTAS KOPHTALOKSESI
jätkä mog ass
kid_scientifik - 0:36, 7.11.2013 » minusta täällä on nykyisin muutoinkin aivan liikaa vaisua hyssyttelyä ja liian vähän ns. nöösien tavoille opettamista. ei täällä miten vaan voi olla.
Ok, myönsit tarkoitusperäsi. Ei ois pitäny lähteä kyytiin, mut lankesin silti.

Mä oon vähän kyllästynyt “tavoille opettamiseen” ja nettikovisteluun, se on jotenkin niin 2003. Mut jatka sä vaan, jos tuosta nautit, eihän se multa oo pois.

tarkoitusperäni eivät ole ns. mustavalkoiset.

Jep jep. Mun ovat siinä mielessä, että koen vääntämisen takia vääntämisen äärimmäisen turhaksi. Eiköhän tää nyt riitä. Hyvää yötä, nuku hyvin.

Jos tarkoitusperiin sisältyy edes harmaasävyinä “slam that stem”-fraasin saattaminen naurunalaiseksi ja jengin herättely pohtimaan ajoasentoaan ja siihen vaikuttavia säätöjä kriittisesti muutenkin kuin ehdottomien totuuksien ja muodin perusteella, teet Skidi mainiota työtä.

mä luulen, että tuo lumikon hämmentävä pullikointi asettuisi nätimmin kontekstiinsa kun katusetuppinsa olisi esillä. ei tuota muuten ymmärrä.

kuka ehtii.

nää keskustelut on kyllä paljon hauskempia kun kuvittelee että touhu on välillä vaan kohtaus Monty Pythonista…

kid_scientifik - 23:06, 6.11.2013 » speiseristäkki kielii väärästä runkokoosta.
olisiko nyt jo aika keskustella siitä, kuinka paljon satulatolppaa saa olla näkyvissä? voidaan vaikkapa aloittaa tutkiskelemalla kid_scientificin pyöriä.

…perusta toki moiselle ketju, mutta ehkäpä relevantimpi aloituspiste olisi velominatin säännöt

Säädettävä satulatolppahan vain viestii omistajan epävarmuudesta ja tietämättömyydestä, ISP=true. Eli oikea vastaus on tietty 0 cm.