Kiinasta kuitukehää

krusifixie - 1:13, 8.1.2015 » Jos kimppa tulee niin lähden mukaan.
OT. Oli tämä jäännyt esille työkoneelle, sihteerimme ihmetteli -milläs sivuilla sitä oikein oleillaan. Pettymyksen näki hänen silmistään, kun selvisi totuus. -Ai jotain tsykä juttuja.

^Olihan miespuolinen sihteeri?

Voitais ruveta puhumaan kimppojen sijaan ryhmäseksistä, ettei tulis sekaannuksia, esim yksivaihteen eepinen randonneur-ryhmäseksi neva forget.

Asiaan, 50 mm kiinakuidut olleet aivan hyvät. 3K ja matt on sitten ainoat vaihtoehdot pintakäsittelyinä, kaikki muu näyttää kauhealta. Ainakin kunnes toisin todistetaan.

Edit.
Omat tuli BaiXiangBikelta ja speedcarbonilta. Erinomaista palvelua kummaltakin.

Mites noissa tuo kuitulaatu? Suurimmassa osassa taitaa olla torey t700 joka on vissiin sitä heikointa/halvinta kuitua. Näin olen eri foorumeilta lueskellut. Jos nyt siis kolmehunttia laittaisi kaikkinensa kiinakuitukehiin ja ekan viikon aikana löytää itsensä kanveesista kehän murruttua niin olisihan se jo ennakkoon mukava, ainakin teoriassa, yrittää estää. Mitä siis kannattaa noissa ottaa huomioon muuta kuin ulkonäkö (eli UD se ainoa oikea:)

^^Jos ne hajoaa niin ne ei hajoa sen takia että kuitu itsessään on tai ei ole jotain tiettyä lujuusluokkaa. Laminoinnin laatu ratkaisee ja mitä alemman moduluksen kuitua käytetään, sen enemmän se antaa anteeksi laminoinnin vikoja. Näinollen ainakin itse tunnen oloni turvallisemmaksi kun kehäni ovat tuota T700:aa eikä jotain ultrahipoa kamaa joka hajoaa pienemmästäkin vinkistä kun hartsaus laminaatin tai pakkaus ei ole ihan justiinsa. YMMV.

Edith:Tosta jotain lisäinfoa vaikka

Kiinakuituakin on varmaan laidasta laitaan, hyvää ja huonoa, itekki pohdin et kuitukiekot mut pääh, fiksipöörän ajatus menee pielee jo siinä sitten että hinta on hirrmune, jos itteksee tilaat ni seo kaikkine kuluineen pelkät kehät sen 400.Tietty jos kiskoo nopeeta radalla niin kai ne sit voi olla perustellut.Tai jos ei rahakukkarossa ala painaa mut mielummi melkein tutkailisin valmiita merkkikiekkosettejä, käytettyjä, hyväkuntoisia.

Fiksipyörillehän on periaatteessa 2 lähtökohtaa. Yksinkertaiset ja toimivat käyttöpyörät joita lähetit alunperin suosivat edellämainittujen ominaisuuksien takia ja sitten on nämä ratafillarit radalle. Pelkkään katuajoon on vaikea kuitukiekkoja perustella, mutta jokainen päättäköön itse. Erityisen halpoja nämä fiksit eivät kyllä ole.

Kyllä haluaisin kuulla kokemuksia 36h 50mm kuitukiekon whipskid ominaisuuksista.
sanoisin että kestää

Muodossa pysyy varmasti.Mitessit pinnareikiin kohdistuva rasitus, ja hidas delaminaatio.

Ihan hyvin kesti 24h (peräti 20h en muista) kuitukiekot whipskidausta en kyl oo varma oliks 40kmh mittarissa jokakerta.

IhanaTaina - 12:35, 8.1.2015 » Ihan hyvin kesti 24h (peräti 20h en muista) kuitukiekot whipskidausta en kyl oo varma oliks 40kmh mittarissa jokakerta.
Mut onneks oli se 60km/h kuitenkin ;)

oommä kayapolla ainaki nakellu perää minkä kerenny ja ajellu portaita alas.

jos hajoo niin ostan uudet

Top Dog - 12:36, 8.1.2015 »
IhanaTaina - 12:35, 8.1.2015 » Ihan hyvin kesti 24h (peräti 20h en muista) kuitukiekot whipskidausta en kyl oo varma oliks 40kmh mittarissa jokakerta.
Mut onneks oli se 60km/h kuitenkin ;)
Ainii :D sillon ei kyl whipskidailtu sentään. Ois varmaan ollu aika hurjat sivuttaisliu'ut kyl! E: tais olla kokonaan eri pyöräki :/
Odie - 10:42, 8.1.2015 » Asiaan, 50 mm kiinakuidut olleet aivan hyvät. 3K ja matt on sitten ainoat vaihtoehdot pintakäsittelyinä, kaikki muu näyttää kauhealta. Ainakin kunnes toisin todistetaan. Edit. Omat tuli BaiXiangBikelta ja speedcarbonilta. Erinomaista palvelua kummaltakin.
38mm (24/28h) 3K matt, toimii ja jämyt on.

Mulla on nyt kahdet kiinakuituiset kiekot. Kaikki 24h ja 2x, vanhempi 60 mm ja uudemmat 38. En ole ehtinyt vielä kauheasti ajamaan, vanhemmalla parilla olen ajanut vasta kolme kautta rossia, tähän asti on kestänyt.

Kuituhan pitää käytännössä väkisin muotonsa, mutta en tiedä käykö näille sama kuin jääkiekkomailoille että löystyisivät ajansaatossa. Deformaatiot tosin täysin toista luokkaa, joten varmaan todella hitaasti.

käy niinku ihmiselle että jos lämii lätkää 420/365 niin löystyyhän sitä

:D, entä jos käy toisinpäin?

Otajoku tosi kallis kuitumaila tai…

Mä tilasin kiinankuitu kiekot ihan kokeeksi parivuotta sitten carbongoods oli muistaakseni paja josta tilasin, ebaysta katsoin minkälaista palautetta olivat saaneet ja eikun tilaus sisään, 50mm kiekot tuli tullin kautta kotiin ja kokonais hinta oli 504€ jossa tulli jo mukana, nyt olen rulluutellut noin 3000 km ei mitää ongelmia, talvella olen ottanut auki ja napojen puhdistus ja uudet vasukat. Nyt tarkoitus rihdata ekankerran noi kiekot ja taas kovaa ajoa. Suosittelen.