'Hupsista' topikki

Juu, tuota tosiaan pitänee tulla toisella pyörällä illan älläreihin. Ihan lempeästi minä siinä mäessä runttasin. :frowning:

Edit. Hö, miksi en osaa.
Edit 2. Jee, tai siis buu mutta kuitenkin

No höh. Nätisti mennyt…mikä runko kyseessä? Ei sillä nyt väliä ole mutta ihan vaan uteliaisuuttani tiedustelen.

Gueciottin vanha runko, joku muistaakseni epäili 60-lukulaiseksi. Tuosta on tosiaan tuota keulaa ennen omistusaikaani korjattu.

Harmittaa kun oli niin ihanan ketterä ajaa.

:frowning: rip ciotti

Oon nyt tän syksyn tiedustellut työmatkalle reitin parin pellon poikki. Pikkunappulat alla, ja aivan hyvin sujunut tähän asti, mutta tänään: pyöräilyn puolesta pellonylitykset jeeb, mutta kun piti jalkautua ylittämään metrin syvyisessä uomassaan kulkeva valtaoja pohjalle asetetettua trukkilavaa pitkin, niin jyrkkä, aamuisen sateen liukastama penger tarjosi nollakitkaa vänssin pohjalle, ja sitten jo liu’uinkin pyörä olalla luiskaa. Sain onneksi seivattua tiikeriloikalla vastarannalle ennen naamalleni molskahtamista, ja siitä virheiden palapelini paloja liitellen nilkutin kotiin.


eka: yksi perjantai. katsotaanpa onko ketju venynyt tarpeeksi että saa tuon uuden 28mm renkaan slämättyä… no riskillä mennään mutta ok. jännä nähdä mitä tapahtuu.

viikko huoletonta ajoa välissä. vähän hiekka rohisee tavallista enemmän. mutta kuuluu asiaan.

toka: seuraava perjantai. aamu ja töihinlähtö. edellisenä iltana ennen nukkumaanmenoa laitettu samat paineet kuin ekalla asennuksella. eihän tällä enää päässyt liikkelle, paisunut rengas ottaa kiinni sekä satulaputkeen että haarukan siltaan! :smiley:

joku kuitenkin kysyy, niin vastataan että ei, akseli ei ollut lipsunut yhtään ja ketju oli edelleen samassa kireydessä.

Sanoisin että aika hauska hupsista! :smiley:

mietin, et ohjainlaakeri löysällä, mut pyörää matkalle pakatessa tajusin, ettei keulassa ole alakoolia. herkän tuntunen oli silti kingi :smiley:

Joskus vähän samanmoinen ihmettely asiakkaan pyörän kanssa, siinä oli taasen kaksi alakoolia, päällekkäin :slight_smile: Ylempi ei ollu ihan jämäkkä paikallaan.

Rakkaat sisurit, älkää aina puhjetko kun koitan saada ulkokumia vanteelle. En ees tarvinnu rengasrautaa täl kertaa.

koitettiin irrottaa kaverin kierrepakkaa.

Obelix.

biltema?

Oliks pikkujouludiplomit jo?

perus kiinalaista valurautaosaamista

sinne menee kaikki semmone paskarauta mikä ei kelpaa muualle

lorautetaan muottiin ja maalataan ja länsimies ostaa ja hajottaa ja kierrättää

ite heittäisin kyl ihan lempijätteeseeni eli sekajätteeseen

Niinno. Tottahan toki laatuvehje olis kiva mutta oma vastaava paskarauta makso Lidlin alennuskorista 9 euroo. Vielä on ehjä ja jos hajoo huomenna niin oon kyllä silti vakaasti sitä mieltä että kyllä se on ittensä maksanu jo takas.

Konsta - 12:05, 2.11.2017 » Niinno. Tottahan toki laatuvehje olis kiva mutta oma vastaava paskarauta makso Lidlin alennuskorista 9 euroo. Vielä on ehjä ja jos hajoo huomenna niin oon kyllä silti vakaasti sitä mieltä että kyllä se on ittensä maksanu jo takas.
vähän sama ajatus. haen varmaan motonetistä samanlaisen.

…ja paskaraudan Kiinasta laivaamisen ympäristökustannukset maksaa sitte… niin, ei kukaan.

En esiinny Jeesuksena, kun paljon tulee vaihtelevista syitä halpaa paskaa ostettua, mutta toisaalta oon kyllä ajatellut pyrkiä enemmän siihen, että ostettavien asioiden käyttöikää mitattais vuosissa tai viisivuotiskausissa.

https://d38a5rkle4vfil.cloudfront.net/image/medium_660/67/6745804403.jpg

eihän se välttis halvempaa ole mutta saa kunnollista