AMA: Paljasta terästä Japanista

Mites toi pulverilakka on kestänyt?

Kiinnostaa myös!

Onkin ollut jossain vaiheessa mielessä päivittää käyttökokemuksia. Raakapinnalle vedetty pulverilakka on kestänyt erinomaisesti!

Fillari ollut nyt kolme kautta ensisijaisena käyttöpyöränä (lue: beater, minkä takia myös vaihdoin sinkulapuolelle ja avopolkimiin), kilsoja on siis tullut ja lumikahlausta lukuunottamatta ajettu kaikissa olosuhteissa. Säilytyskin tapahtunut tuossa ulkona pihalla niin kauan kun ei oo ollut liikaa lunta maassa.

Napojen lukitusmutterit ja monet muutkin teräsosat päässeet pariinkin kertaan keväthuollon yhteydessä ruosteenpoistokäsittelyyn sitruunhappokylpyyn, mutta rungon lakka kestänyt ilman mitään ongelmia. Ei siis ole alkanut mistään kukkimaan. Toki löytyy normaaleja kiveniskeymä-chippejä joista lakka lohjennut ja sen takia alkaa kellertämään, mutta overall näyttää edelleen yhtä hyvältä kuin alkujaankin. Ja nyt kun mietin niin yllättävän vähän on noita kiveniskemiäkin, kovaa tavaraa ollut tuo pinnoite.

Voin siis varauksetta suositella! Pulju jossa itse lakkautin on jo mennyt nurin, mutta varmaan tekevät muuallakin jos hoksaa kysellä.

Tässä vielä jotain kuvia (kännylaatua vaan valitettavasti) viime kesältä täyshuollon + uusien kumien ja tankoteippien vaihdon jälkeen:

Konversiot kunniaan, hyvä meno.

kuullostaa hyvältä tökötiltä!

Vinkkinä tota värjäytymistä koskien semmonen juttu että puhdasta teräspintaa saa lämmöllä värjättyä erittäin kauniilla värivalikoimalla. Guugleen “päästövärit”.
Päästövärillisen pinnan lakkaaminen vaan on vähän arpapeliä, väri voi muuttua joskus ihan huomattavastikin. En ole haaveiluista huolimatta päässyt vielä kokeilemaan fillarin runkoon. Muihin tavaroihin kyllä. Semmoinen kulta-olki-violetti-sininen liukuväri ois kiva.

Kiitos päivityksestä. Täytyy laittaa korvan taakse nämä vinkit. Eikös tollanen päästävärien vaatima putkien lämmittely vaikuta niiden ominaisuuksiin?

En olis yhtään huolestunut niiden runkojen kohdalla joihin päästövärjäystä käyttäisin.

Laku - 18:57, 2.2.2014 » puhdasta teräspintaa saa lämmöllä värjättyä erittäin kauniilla värivalikoimalla
http://bmxmuseum.com/forsale/gt_robinson_007_blowup.jpg

^Komppaan!

Noinki, mutta ajattelin itse semmosta koko rungon yli käyvää väriä. Uunissa tai jollain kuumakuumailmapuhaltimella.

Kauheen helposti ei saa runkoa niin kuumaksi, että alkais väri-iloittelut. Asetilla onnistuu, esim. kosaanilla ei.

tosta lakkaamisesta puhutaan välillä paljonkin lähinnä näitten rungonrakentajien topiceissa mut harvemmin niitä näkee. nyt sitten lyhyen ajan sisään useampi. tää on nätti. niinkun tuolla joku jo sanoi ni väirttömyyden sävy on hyvä. tollain kevyt messinki/kupari. ehkä joskus minäkin.

Pyörä pöllitty 5.5. - 8.5. välisenä aikana Helsingissä Arabianrannassa Pariisinkatu 8 sisäpihalta. Setuppi oli suurinpiirtein alempana näkyvien kuvien mukainen + mustat SKS pikalokarit kiinni

Oli lukittuna telineeseen “kunnollisella” Abusin vaijerilukolla, joka ilmeisesti käyty siististi napsauttamassa poikki kun ei jälkeäkään fillarista tai lukosta.

Ei varmasti ole toista vastaavaa liikenteessä. Voipi olla että Open Pro -kiekot ja Dura-Ace kammet kiinnostanut eniten ja mennyt jo paloiksi…

voihan vitu, toivottavasti löytyy

Noni, enpäs olis enää uskonut mutta fillari LÖYTYI tänään nimim. Trilo suosiollisella avustuksella, eli bongaus tän foorumi-ilmon perusteella!

Lojunut ilmeisesti jo pidemmän aikaa Töölön sairaalan edessa takakumi tyhjänä ja ketju umpiruosteessa. Joku ihme lukkokin oli muttei kiinni missään → auton perään ja Dremel

Noin 9v sitten sinkuloin tämän rungon eka kerran, silloin oli kilikoli-maalitkin ja eri setuppi, eli tää 6v sitten valmistunut oli jo “gen.2”…

…Näköjään ajot vaan jatkuu! :slight_smile:

jee! todella hienoo

Wau!!! :----) tulipa hyvä mieli.:slight_smile:

Loistava juttu!

mahtista!

Hyvän mielen Topi nyt useammallakin tavalla!