NJS Finland

mankkis - 17:41, 20.3.2013 » Naapurimaan foorumilla liikkuu huhu että jenkki- ja eurohipsterit on ostanu kaikki maailman NJS-palikat. Tulevaisuuden keirinkisat? http://blogimg.goo.ne.jp/user_image/54/73/35fcd3c226697a83ae8c118406958f6f.jpg http://blogimg.goo.ne.jp/user_image/22/94/4737d8f4340e8c035d49356d2d48ba2a.jpg http://blogimg.goo.ne.jp/user_image/58/66/d5ff70bf794e31cd3ec8ad940293cbf0.jpg http://blogimg.goo.ne.jp/user_image/05/ee/fb1ff1ee68733ab71cf0c8d767ff93ae.jpg
2013 Cinelli Mash.

KHUUL! ensi kesänä sitten oikeat jokamiesluokan kisat velolla. Mä tuun potkupyörällä jossa njs-leima!

Laitetaas nää kaikki vielä tänne:

http://www.youtube.com/watch?v=5FdoxEXUNmk

olikos tästä jo puhetta?

Brand new release from Nitto for 2012!
The NJS approved and stamped NJ-89 ahead is the latest Japanese track bike part to receive NJS approval. What this means for the future of the NJS frame rules, is not yet certain.

http://www.tracksupermarket.com/images/large/stem_nittooversized_l.jpg
http://www.tracksupermarket.com/images/large/stem_nittooversized_03_l.jpg

njs leimattu 1 1/8 ahead stemmi :smiley: harmi ku eio viel 31.8

Kai toi sitten on aito? Luulisi vaan että sitten pitäisi olla uutta leimattua ohjainlaakeria ja keulojakin markkinoilla?
Tai leimattuja quill>ahead ataptereita…

Pitkästä aikaa nostelen tämän.

Mikäli leimattu japanilainen käsityö kiinnostaa niin nyt kannattaa laittaa visaa vinkumaan. Kaikki kun haluaa vaan kierrätystölkeistä väännettyjä tusinakaturatapskoja on teräsrunkojen markkinat pienessä inflaatiokierteessä. Tälläkin hetkellä odottaa monta hyvää keirin runkoa ebäyssä uutta omistajaa. Näyttäis olevan myös isommille pojille. Kaverit vetää näillä pyörillä ihan stanan kovaa, joten ei varmasti ole liian löysiä meikäläisten watteilla;)

Mitä tulee tuohon stemmiin niin ei ole näkynyt ylikoon ruotoputkia vielä njs ympyröissä. Vaikea kuvitella et siihen edes mennään, sillä on nuo perinteet niin syvällä. Aito se kuitenkin on. Veikkaan tosin protoa niin kuin alex cycles myi chromattuja da:n protorattaita.

ootsäki petri kännissä?

jos oot ni hyvä.

En tarpeeks:) mut hei, ihan asiaa kirjoitin. Myy vaan se sun trackis millä et ees aja ja osta kunnon pöööörä;)

itseasias se on mun ainoa pyörä koska lainasin broidille karate monkeyn ja rolleri on viel osissa. mut ei juuri kirpaise.

Glitter NJS on naisen mieleen eli se löytää kyllä tiensä meille.
Venataan et sopiva runko tulee myyntiin jenkeissä jonka voi tilata faijalle.

NJS Exportilla uudet hemmetin paljon mukavammat sivut käyttää!

njs-hommat testissä

Cali!

^^ noi kehät ei oo njs x(

/edit: eikä riseri, eikä pinnat, eikä…

onks toi unto helo

^ei voi olla kuvasta puuttuu gambina-pullo:)

Eka katoin että hitto onko toi mun samsonite sitte katoin että oonko toi minä? Mutta ei taida olla kumpikaan

UP koska twitter! Onnea vaan foorumin parhaan njs pöörän speksaamisen kanssa!
tämä on niin timanttinen kaikessa sekasikiöydessään!

Olenko hakoteillä vai onko NJS-runkojen hinnat tulleet reippaasti alaspäin? Erityisesti käytettyjen pikkuvikaisten. Ennen tuntui olevan aika reippaasti ruostuneet ja lommoutuneetkin järjestään muutaman satasen, nyt lähtee ihan päteviä alle kahden sadan. Hienoista ja hyväkuntoisista saa tietysti maksaa edelleen, ja merkistä, mutta muuten tuntuu ettei japskimiekan osto olo edes kauhean iso budjetointi. Sitä mukaa niitä ainakin tänne tuntuu päätyvän…

Oon samaa mieltä. Tai sitten noiden tukkureiden varastoja ei ole tullut katottua sillä silmällä. Esim. tällä foorumilla myydyt NJS:t on ollu semmosissa hinnoissa, etten oo ees kiinnostunu. Onhan 300-600 euroa yhä aika kova hinta käytetystä pyörästä, että ei ne sinänsä hirmu huokeita ole verrattuna siihen, millä hinnalla käyttöpyörät vaikka tällä foorumilla liikku.

Sanotaan kuitenkin niin, että ihan ok hinnoissa mennään tällä hetkellä. Kelpaa ostaa ja kelpaa ajaa. N(j)s. keräilyarvoa ei ehkä ole niinkään.

Kuume on tarttunut. Fuuuuu