Road Bliss

iPhone näyttää sadepilveä ja 40%:ia. Tulin juuri kotiin ja kyllä tuo sade on suunnilleen 40 prosenttista.

Tyhjät kadut ja pieni päihtymys.

mankkis - 22:39, 22.10.2013 » Lokakuu ei ole talvikuukausi. Lopettakaa heti kaiken maailman talvifiilistelyt ja keskittykää syksyyn. http://vimeo.com/37731456
Tätä eilen fiilisteltyäni, tuli syysbliss työmatkalla aamulla. Oli mukavan lämmin myös.

oli kyllä miellyttävä syksyinen keli, kunhan tätä ei liian pitkään jatku niin ei ole kyllä mitään valittamista fillaroinnin kannalta. karvapallokoirien omistajana jotkut toiset aspektit tosin vähän syö miestä mutta ei auta itku markkinoilla.

Kävin suttaamasssa hävittäjää sorateillä ja sänkisillä pelloilla, myös pikavisiitti työmaalle oli 5/5. Onnistunut iltapäivä.

-Taina

Kello oli 9:40 kun starttasin flemarilta. Vanha talvitie 11 - panimokatu( kävin officella pyytelemässä anteeks, kun olin lojunu himassa tunnin ja kasvattanu keikkaläjää pikkusen turhan isoks. Heh. - asemapäällikönkatu 3 - leanportti - pasilan puistotie 8 - freda 77 - ruoholahdenkatu 8 - verkkokauppa ( kymmenen minsaa venttaa, ou-shieeet!) - hiilikatu - ruoholahdenkatu 8 - mansku 20 - mansku 20 - lasipalatsi - sanomatalo - mikonkatu 13 - ritarikatu - fabbari 14 - unioninkatu 20 - kasarmikatu 23 - MOKA! - pohjoinen makasiini - vuorimiehenkatu 2 - Mokan tajuaminen. Kasarminkadulla oli vastapäätä toinen nouto-> kasarmikatu 44 - uudenmaankatu 4 - annankatu 15 - yrjönkatu 16 - Mechelin 34 - säästöpankinranta 6 - haapaniemenkatu 7. Kello 12:00

Yks siisteimpiä juttuja lähetin duunissa on se kun sulla on esim noi 18 keikkaa ruudulla ja sit ruvetaan kokoamaan palapeliä. Noitakaan ei kaikkia olis tarvinnu viedä noin nopsaan perille, mutta kun ne on siinä matkan varrella, niin tottakai yrittää saada hoidettua niin paljon samalla rundilla kuin mahdollista. Ja kokoajan joutuu laskee missä mennään ja ehtiikö saada ne rundin viimeset palat ajoissa perille.

Olipas siistiä pyöräillä tyttöystävän kanssa pieni iltalenkki ympäri tyhjiä katuja. Pyöräkin kulki todella kevyesti.

pakkanen ja hento valonkajo taivaanrannassa. eipä ole perus kommuutin jyrääminen ollut noin mieluisaa aikoihin. vielä lumet päälle niin ei paremmasta väliä…

Olipa hauska setti päivän päätteeks. Se oli viis yli neljä wtc:n edessä aleksilla ja olin suuntaamassa kotiin. Ajis soittaa ja kysyy kiinnostelisko pikakeikka kaapelilta pasilaan. ai kiinnostelisko? Heh.

Sinne sitte. Oli pimeetä ja jännää. Hyvät setit soimassa ja fiilistelin että kyllä on kiva kun pääsee vauhdilla kotio. Pääsin meklua hesperiankadulle asti, kun se soittaa uudestaan ja sanoo että nyt olis vippi porkkalankadulta foorumin mäkkäriin. Say what! Missä kohtaa sä pave oot?!? Tässä vaiheessa pitää paljastaa pro-niksejä. Jos olisin puhunu totta, rahakas tuplaryys olis menny luultavasti sivu suun. Sanoin vaan et joo, joo, kyllä mä sen hoidan. Vauhdilla takas, keikka kyytiin, Pahukselle abrahamilla ULI-ULI-moikkaukset, foorumiin musat täysillä like a boss! Sit pasilaan. Joku lanssi meinas tulla kolmion takaa eteen ja pääsin kuittaamaan: Ei mitää hei, kyl mä ymmärrän… työllistävä vaikutus ;-D
Keikka oli muka isoon pajaan, mutta mut ohjattiin radiotaloon, joten sain kalastettua siitä vielä toisen pikan. Massii, massii :smiley:

Playlist oli kans varsin oiva pläjäys.
RATM versio Eric B & Rakimin Microphone fiendistä
Cypress hillin How I could just kill a man RATM edelleen
The ghost of tom joad, Street fighting man ja Maggies farm RAGEE!!
Kassun katkase virta, Suuren maailman laaksot ja Ohikulkija
UR: Seawolf, Prodigyn Charley ja sit kotio pikkusen iisimmin Kasperin Aamu kuus soiden.

Hitto sentää.

Pave - 20:13, 20.11.2013 » vippi porkkalankadulta foorumin mäkkäriin. Say what!
heh.

47-18 & 165 mm → 44-18 & 175 mm → jatkuva myötätuuli keskelle marraskuuta.

Työmatka oli parempi kuin oletin. Vastoin toista nimeään, oli minulla sellainen myötätuuli Isla de Culon sillalla, että ei melkein tarvinnut polkea. Uusi ergostonga tuntui myös hyvältä käsissä.

Siinä vaiheessa ei edes haitannut, kun sillan keskivaiheilla vastaan lipuu rekka valtavan tulva-aallon päällä. Juuri ehdin panna silmät kiinni ja tuntea kuinka vaatteet kengistä takkiin kastuu laakista läpi. Samalla alkoi päässä soimaan Manic Streat Preachersin männävuosien hitti. Tuli takaumat kesän pyöräretkilätä Latviassa, jossa oli samanlaisia kohtaamisia.

Töissä päätin mikrokahvin sijasta avata reppukorjauksista palkaksi saamani kahvin, joka näytti ihan tupakanpuruilta (tämä siis kehu!) kun oli vissiin itse jauhettua. Löysin työhuoneeni kirjahyllystä vielä sinne unohtamani villasukat, joten hyvän aamun ainekset alkavat olla kasassa. Ja sitten kollega ilmoitti löytäneensä jotain uusia hyviä tietokantoja.

olipas voimauttavaa. ylämäkee ja alamäkee kaksipyöräluisussa ja lumi yllytti ajamaan melko lujaa suhteessa vehkeisiin ja olosuhteisiin. se tunne kun keula karkaa 10 senttiä karkuun kurvissa mutta et pannuta, siinä antaa äkkiä bmx-vapaarattaan rutinat anteeksi ainakin lyhyeksi hetkeksi…

Onks tää se kohta, missä kare kommentoi pyörälläajotaidoista? :slight_smile:

Srsly. Ajaist fiksillä siivosti renkaat samassa linjassa niinku ajomiehet tekee.

Ei. Tää on se kohta missä sä jauhat jotain vitun paskaa.

Ajomiehet ajaa, paskanjauhajat jauhaa.

Ketjun nimi on road bliss. Comprende? Ymmärrätkö? Osaatko lukea? Mee vittuun.

No nyt osui. Olet oikeassa.

peltsip - 21:43, 21.11.2013 » olipas voimauttavaa. ylämäkee ja alamäkee kaksipyöräluisussa ja lumi yllytti ajamaan melko lujaa suhteessa vehkeisiin ja olosuhteisiin. se tunne kun keula karkaa 10 senttiä karkuun kurvissa mutta et pannuta, siinä antaa äkkiä bmx-vapaarattaan rutinat anteeksi ainakin lyhyeksi hetkeksi...
Samanlainen fiilis oli pari kertaa viime aikoina. Maastopyöräimessä on vapari, ja sillä polkiessa tulee välillä mielettömät euforiat kun tajuaa, että hei, mäet voi rullailla alas tai kampien asentoa vaihtaa tiukoissa paikoissa.

On se vaan melkoinen keksintö - ehdin jo unohtaa kuinka hyvä :slight_smile:

Töiden jälkeiset kaksi kalyaa juottolassa, myöhäinen kauppareissu ja parisuhdemuussaus kotiin pilkkopimeässä syysillassa. Vasemmalle kääntyvä autokin odotti pysähdyksissä ja rauhassa meidän ohikaahauksen, kun näki tuikut etäältä.

jaahas, vähän sellainen fiilis että oon löytämässä sellaisen kivan harmonian mun fillarin kanssa. harmi vaan että se (=oma vauhti) ei ihan riittänyt toisen aurauslumivallin ylittämiseen mutta lähelle päästiin ja mikä tärkeintä: ei tarvinnut kiertää siitä 2m päästä aurattua väylää pitkin kuin vakavat ja tylsät ihmiset.

rankka elämä kun blissiä vaan pukkaa, oon nyt sitä mieltä että cyclocrossari on kyllä vähintään yksi parhaiten onnistuneista kompromisseista koko fillareiden kehityskaaressa.

vielä kun sais aikaiseks hommattua cross- malliset kahvat yläotteelle niin sais talven rynkytyksessä vaihtelua ja ajeltua yläotteelta muutenkin kun silloin kun on täysin varma ettei tule äkkinäistä jarruttelutarvetta.