Nähty kaupungilla:

Biciolli oliko sinkula yläotteelta paljaalla droppitangolla? Taivaansininen nähty aamulla Kaisaniemessä, jarrut oli todella sirot ja miniatyyrikahvat stemmin juuressa.

Musta LOW Hietakannaksentiellä/Merikannontiellä joskus neljän viiden välissä.

Taisin nähdä Iikelin lähtemässä velobialta joskus puol 6.
Pyörää en tajunnut katsoa, mutta sellanen hymy naamalla
että oli varmaan ensimetrejä kännärin kanssa.

Kuka trikkaili yliopiston jossain huudeilla parkkipaikalla tossa seiskan aikoihi? Oulussa siis. Itse olin eksyksissä.

rostfrid - 19:26, 20.8.2014 » Biciolli oliko sinkula yläotteelta paljaalla droppitangolla? Taivaansininen nähty aamulla Kaisaniemessä, jarrut oli todella sirot ja miniatyyrikahvat stemmin juuressa.
En muista tankoa kun tiirasin niitä jarruja, joita en nähnyt tai joita ei ollut. Kuskilla oli vihreä anorakki tai huppari tms. Jos jarrut olivat huomaamattomat ja jos kuski olet "meikäläisiä", olisi todella kiva saada lisätietoa pyörästä. Tee vaikka AMA.

Joku loksipää fiksutteli/sinkuloitsi menemään pinnakortteineen ja Jamaika-henkisine(vai näinkö väärin) pyörineen Kustavintiellä.

Sininen cännäri aussin edessä äsken. Itse olin kävellen liikkeellä! On se hieno.

Silmälasipäinen chromereppu ihmetteli mun shortseja kävelykadulla? Mitä? Nyt on Elokuu.

e. eiku sullakin tais olla? kumpikaan ei ollut ajossa.

Gonnorz rastilla illan viiletessä. Raum 4evah!

Skidi pelaamassa pajatsoa JEMMA Helsingissä.

^no nyt.

Full custom hair do.

Ehkä Tnts etutarakkapyörän perusteella Sörnäisten rantatiellä ennen kuutta. Vihainen katse!

kise - 20:09, 21.8.2014 » Silmälasipäinen chromereppu ihmetteli mun shortseja kävelykadulla? Mitä? Nyt on Elokuu. e. eiku sullakin tais olla? kumpikaan ei ollut ajossa.
törppö

Kagero sai tänään kaverin jonkun Surlysta jyväskylän keskustassa.

Keltainen Look Kilossa Lansan ostarilla kohti länttä 18:41.

Vaihettiin täysiit partahemmon kanssa Paloheinässä. Piti koukata ojan kautta, kun oli vähän ruuhkaa siellä mettässä.

Tänään Kupittaan apteekin edessä joku ajeli harmaalla pyörällä jossa keltainen (huhhuh…) levy takana. Moikattiin. En tiedä kuka.

Sivu 512. IBM PC 8086 oli kova kone kun siinä oli 512 kB työmuistia. Siihen sai hyviä ohjelmia kun ennen osattiin ohjelmoida eikä tehty millään resurssisyöppökoodigeneraattoreilla paskaa koodia.

angeldust - 18:35, 22.8.2014 » Ehkä Tnts etutarakkapyörän perusteella Sörnäisten rantatiellä ennen kuutta. Vihainen katse!
varmaankki juuh. raivolla kohti teurastamoa sisältäen tiedon kipsauksen lisäviikoista. ja olihan mukana myös krysty ja spurgukin.

Tukholmassa aika hiljanen SKENE ainaki tolleen perjantaiaamupäivästä :smiley: yhen markettimuotipyörän ja yhen Dolanin bongasin. Mut jännästi tosi monessa tusinapyörässä oli Brooksia satulana.