Nähty kaupungilla:

Viininpunanen plugi Näsinlinnankadun päässä.

Pyöräpoliisi kävelykaistalla töölönlahdella.

Low-mies Manskulla Tullarin ja Tilkan välissä muutama tunti sitten. Meinasin huutaa Täysii, mutta meno oli niin ujon näköistä ettei viitsinyt. Krapula?

^ mut siis MIKÄ niistä kolmesta?!?!

e: minä veikkaan negistä, koska se on eniten ajossa nähty low-ihminen.

Kultainen sudenkorento Good Life Coffeen edustalla ja sitten pohjoisrannalla pari mustaa kiinteetä liikenteessä, toisessa oli jtn siniseksi anadisoituja osia.

minähän se, ja flunssa plus aika paha darra. Joo, ei menty hirveen täysii…

negaatio - 15:17, 22.9.2012 » minähän se, ja flunssa plus aika paha darra. Joo, ei menty hirveen täysii..
tota, aina ku joku bongaa sut niin sanot että darra ja ei pystyny ajaa. Ajatko koskaa ;) Eivaan, ei ollu ukotus ja vittuilutopsu matskua nyt.

joo, selkeesti aika darrasta tekstiä!

Päihdebussi bongattu Turun kauppatorilla, mutta missä liikkuu skene?

Kukas oli se kaveri joka tänään klo.14 hujakoilla ajeli fiksillä Raisiossa. Ylitti nesteentien, ja painui jonnekkin Upaligontien suuntaan. Pyörä oli kai musta?? Satula oli varmasti punainen, ja taisi olla myös punainen lakki päässä. Itse olin retromaasturilla liikkeellä ja jäin odottamaan siihen suojatien laitaan Naantalista päin tulevia autoja. Fiksimies ei odotellut… Sanoin kyllä kohdalla että: Täysii vaan! Mutta se mittä kuullu! Taisi olla napit korvilla. Perhana! Seuraavalla kerralla karjasen niin että vastustajalta lurahtaa sonnat housuun! Ei siinä mittään, pyörä oli nätti.

Tänään Lahdessa, siinä hiukan ennen 5 joku skidaili jollain härpättimellä, jossa takahaarakukkaa modailtu ja talvinakkia kiinni ja loksu, Vesijärvenkatua ohitseni ja jäi liikennevaloihin! Myös koukut polkimissa. Tunnistaako kukaan itsekseen?

eilen illalla huvitti pasilasta käpylän suuntaan radanvartta ajellessa kun polkupyöräpoliisit ajeli pilkkopimeässä ilman valoja.

penario - 17:29, 21.9.2012 » Mattamusta tsygä droppitangolla ja vihreillä kumeilla oli äsken mun Nelsonin vieressä parkissa s-market sykkeen edessä.
kurvasit ohi kirjaston kulmilla hetkeä aikasemmi, oli pakko jättää viereen parkkiin ;)

kolme minuuttia sitten suhahti turun kirjaston ohi harmaa phixy pyörä mustalla haarukalla ? kuskilla oli chromen punamusta lähettilaukku.

http://farm9.staticflickr.com/8454/8019086865_0d6e1a6227_z.jpg
http://farm9.staticflickr.com/8307/8019086407_27acf4cd4d_z.jpg

#Hellat#Näkyvyys#Insinööri_taidon_näyte

sukkistelija isojopolla malminkadulla tänään aamuyhdeksän pintaan. nauratti.

^kyseinen pörä seisoo siinä melkeimpä päivittäin.

.

Oisko ollu viltsu hesarilla 1min sit.

maza- - 18:48, 24.9.2012 » Oisko ollu viltsu hesarilla 1min sit.
Probably yes. Jos ajoin itään päin.