Nähty kaupungilla:

Totisesti takaisin aiheeseen joskin yhä aavistuksen sen sivuun, oon huomannu että nykyään on liikenteessä niin paljon vanhaa maantiefillaria että vaika silmä kovana kyttään voimansiirtoa keuhkot toimintavalmiudessa, aniharvoin näkee ajoissa huudella vastaantulijoille.

Ehkä pitää ruveta tsiigaan vaihdevipuja ja kahvoja.

Tunnistin naamasta!

tampereen pyöräpoliisit sorsapuistossa ajelemassa.

Hesarilla bongattu tänään törkeen näkönen violetti sinkula neonkeltasilla pinnoilla.

Tänää siltamäen urheilupuistossa bongattu yks keltane pirunsiisti fiksi ilman jarruja jos oikee näin ja sitte 2 sinkulaa joista ei tuntomerkkejä

Muotipyörät näköjään rantautuneet myös jojensuuhun, koulukadulla spotattu oranssi cressu…

jussi - 13:52, 28.6.2011 » *asiaa peilien vääntelystä*
Word. Ja takas asiaan;

Bongattu pari tyttöä tekmässä lähtöä svenskiksen ja Stockan välissä;
-valkoinen mixte, neonkeltaisilla kehillä. Etujarru, en nähnyt minkään sortin takajarrua
-vaaleanvihreä mixte, valkoisilla kehillä, käsijarru*2

Nättejä oli.

^ Kummat?

Molemmat mixtet tietty.

hmph. olinpas tyhmä. sori.

makko - 21:45, 28.6.2011 » Muotipyörät näköjään rantautuneet myös jojensuuhun, koulukadulla spotattu oranssi cressu..
2005?
kilobitti - 21:51, 28.6.2011 »
jussi - 13:52, 28.6.2011 » *asiaa peilien vääntelystä*
Word. Ja takas asiaan; Bongattu pari tyttöä tekmässä lähtöä svenskiksen ja Stockan välissä; -valkoinen mixte, neonkeltaisilla kehillä. Etujarru, en nähnyt minkään sortin takajarrua -vaaleanvihreä mixte, valkoisilla kehillä, käsijarru*2

Nättejä oli.

Haha. Mun tekemiä molemmat:) vihreä on tyttöystävän ja valkonen yhen frendin. Takajarru tulossa kyllä siihen toiseenkin kunhan ehitään.

Eilen tiistaina näkyi kaisaniem-hakaniemi sillalla musta fixi ja jonkun värinen fixi kahen maissa. Hiillostin perseessänne. Mattolaiturilla namu fixi kultasella droppitangolla tarkempi speksaus jäi väliin. About puol 4 maissa. Kuolasin.

Nähty matkalla töihin: vastatuuli, ja liian paljon kanadanpaskahanhia.

eilen: mellakkakyttiä ja kyynelkaasua

tänään matkalla kotiin vähän eltsun nesteen jälkeen näin jotkut tyypit patsastelemassa kun joku dude otti lukua pöheikössä fillarin vieressä.

ajoin siitä ohi ja olin että mitähän vittua tuossakin oli taas tapahtunut, kunnes kolahti että voisko mennä edes kysymään.

ajoin takaisin ja kysyin: onko ambulanssi soitettu, kaikki ok? näyttää siltä että tossa on fiksi (punakiekkonen musta create), eli ei voi olla joku random juoppo, ja joku niistä patsastelijoista kertoi että se on mun, omaisille on soitettu.

toivottavasti sil jäbäl ei ollu midist, tai et omaiset on terveydenhoidon ammattilaisia.

jos luet tän niin kerro miten kävi tai et onko kaikki ok, jäi meinaa vitusti riivaa.

Tänään Kaivopihalla joskus neljän jälkeen Helkama Aino-henkinen perinteinen naistenpyörä, oranssi (maalattu?), ajoi Kaivopihan portaat vauhdilla alas. Kuskin asento oikeaoppinen dh-takakeno. Musta takakiekko näytti tuoreelta, liekö edellinen tehnyt tenän “arkikäytössä”.

Lenkillä bongattu uudenmallinen musta Pista, riserilla ja punasilla gripeillä. Täysii kuiskasin ja huuto tuli takas. Myös Bulen ja Albertinkadun kulmassa musta Steamrolleri aero-etukiekolla. Huutoa tuli.

fobba - 13:28, 28.6.2011 » [s]Jos fillari on kiinnitettynä väärään tolppaan saako siitä puhkoa kumit ja potkia vanteen mutkalle ?[/s] <- provosoitumisen estoviiva
Minkälainen on väärä tolppa? Ihan vaan että tiedän sitten jatkossa.

Ammattilaisen ( tarrasta ja etupakkarista päätellen ) roller herttoniemenrannan s-marketin edessä kasin jälkeen.