Post-Volcanic Apocalypse Now! hengityssuojaimet

Osta merinoa, niin ei vituta.
Paitsi [lampaita](http://images.google.fi/images?q=mulesing&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=fi&tab=wi).
MrHat - 12:35, 16.4.2010 » tuoksuvia rohtoja ja sielua pelastavia yrttejä.

eihän sitä hengityssuojainta tarvitse kuin ehkä kovimmilla pakkasilla, paitsi tietysti nyt kun ne siellä Islamnissa polttaa tuhdimmin suitsukkeita. Algeerikot ja atsmaatikot on erikseen.

Georg - 12:47, 16.4.2010 »
Osta merinoa, niin ei vituta.
Paitsi [lampaita](http://images.google.fi/images?q=mulesing&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=fi&tab=wi).
Hyvä huomio, mutta "Lammastilat, jotka toimittavat merinovillan Wool Buff®-tuotteita varten, eivät käytä mulesing menetelmää."

http://www.buff.fi/tuotteet/woolbuff/

Mulla on pahimpina katupölyaikoina käytössä Respron Techno naamari. Ihan kätevä muttei tosiaan hirveän hyvin sovellu täysii ajamiseen eli hengitystehon laskemisen kyllä huomaa. Toisaalta allergisena ihmisenä huomaa kyllä senkin, että pölyisen työmatkan jälkeen tuntuu paljon vähemmän pahalta, kun on ollut naamari naamalla.

Voin siis suositella, jos on herkkä hengityselimistö eikä välttämättä tarvii päästä pahimpana katupölyaikana täysii. (Eikä sillä herkällä hengityselimistöllä välttämättä pääsis katupölyaikana täysii muutenkaan.)

No jopas sitä on joskus jaksanut panostaa postauksiinsa. Saispa 2010 takaisin.

Ilmanlaatu oli tänään pitkästä aikaa freesi, ei mua ainakaan toi pieni kosteus haitannut.

En muista että olisin tarvinnut pahemmin mitään nasuja esim. viime vuonna, mutta viikko tai kaks takaperin kyllä narskui hampaissa, voisi etsiä/ostaa uuden buffin.

En oo laittamassa mitään haittaamaan hengitystäni sen takia, että joku muu haittaisi.

Liikenteen saasteiden takia (ja vaihtelunkin vuoksi) oon kehitelly “Manskuttoman duunimatkan”, joka on vaan puolisen kilsaa pidempi kuin suorin vaihtoehto. Pääseepä poukkoilemaan Töölössä, Meilahdessa ja Pikku-Huopalahdessa.

Lupaan kans äänestää politiikkaan ketä hyvänsä, joka ottaa asiakseen vastustaa hiekoittamista pyrkimyksenä ainakin vähentää sitä tai lopettaa se kokonaan. Ihan sama onko tyypin puolue sitten RKP, Vihreät tai PS.

pieni merenneito - 10:04, 17.4.2012 » No jopas sitä on joskus jaksanut panostaa postauksiinsa. Saispa 2010 takaisin. Ilmanlaatu oli tänään pitkästä aikaa freesi, ei mua ainakaan toi pieni kosteus haitannut. En muista että olisin tarvinnut pahemmin mitään nasuja esim. viime vuonna, mutta viikko tai kaks takaperin kyllä narskui hampaissa, voisi etsiä/ostaa uuden buffin.
aina kun jäbä jaksaa panostaa niin se on nautinto. karvas pettymys ja pala kurkussa kun et.

Sen varran vois sössöttää näistä kertakäyttösuodattimista.
Kannattaa varmistua, että käyttää oikeanlaista suojainta. Normi rautakaupan kertakäyttöisissä on eroja. ffp1, ffp2 tai ffp3 luokan filsut lienee yleisimmät. Näyttää suht samalta mutta erot ovat isoja.
Jos ei kiinnosta perehtyä mitä ne suodattavat niin kannattaa ostaessa valita kallein.

Kaveri oli visiitillä Kiinassa, siellä olis kuulemma tarvinnut taas jotain hieman stydimpää maskia…

meneehän se oikeastaan ihan hyvästä hapenottotreenistä vaikka kuinka hitaasti ajaisi jos meinaa sellaista suojainta pitää nokalla joka suodattaa ainakin suurimman osan haitallisesta kamasta pois ennen keuhkoihin imemistä…

Tompax - 9:04, 6.3.2014 » Normi rautakaupan kertakäyttöisissä on eroja. ffp1, ffp2 tai ffp3 luokan filsut lienee yleisimmät. Näyttää suht samalta mutta erot ovat isoja.
http://en.wikipedia.org/wiki/Respirator#Mechanical_filter_respirators

Tuossa on speksattu 95l/min virtaus, mikä vaikuttaa paljolta kun ihminen kai hengittää normaalisti jotain 10l/min. Mutta en löytänyt nopealla katsonnalla mainitaa ilmanpaineista.

aloitus line ehkä paras täällä ikinä:

“Nyt on piru merrassa!
Islanti, tuo atlantin oma Mordor Theme Park, on päättänyt aktivoida crustinsa, enkä tarkoita piripussin nakkaamista pimeään huoneeseen squatissa! Sen seurauksena ilmoille tupsahtelee enemmän paskaa kuin vanhasen pressitilaisuudessa!”

:slight_smile:

Aika eeppinen topic. Ennen on selvästikkin asiat ollut paremmin.

Spuhek - 10:02, 6.3.2014 » Aika eeppinen topic. Ennen on selvästikkin asiat ollut paremmin.
Luulen, että yrität sanoa

https://www.yksivaihde.net/old/8845

Eiköhän tämä lähiaikoina ole taas ajankohtaista, mutta olen tullut siihen tulokseen tässä vuosien saatossa, että ainoa asia naamalla mistä olen todennut olevan hyötyä pyöräillessä on kolmereikäinen hiihtonaamari todella ikävillä pakkasilla. edellinen tämmöinen antoi periksi silmäaukkojen liitoskohdasta, nykyinen on toistaiseksi palvellut aivan hyvin ja ajaa käärittynä pipon virkaa edelleen.

buffit olen aina hukannut viimestään keväällä. niitä on nyt kaikkiaan kolme teillä tuntemattomilla, joten voin vain arvailla sellaisen olevan aivan hyvä pahimmassa hiekkapöllytyksessä.

nonii. swot-analyysit kehiin.

http://respro.com/images/product_images/4/sportsta-mask-grey_black__zoom.jpg