Sipsitopic

MegaPussi Neva Fögot

Tryffelisipseistä tulossa arvostelu. Mutta nyt testissä Lidlin kohutut nallesipsit. Sanonpa vain että koukuttavia, hämmentäviä, ihania. Yksi sipsi suuhun ja välittömästi mielikuvat kesään Särkänniemen kesäduunarina kun elettiin kastamalla kaikki vain siihen halvimpaan ketsuppiin. Sokeria 4,6 grammaa ja suolaa 1,6 gramma. Kertokoon kaiken.

Maku 4/5, omassa luokassaan eli perunajauhesnacksit 5/5.

Tuntuma 3/5.

Mites nachot? Kuuluuko topaasin piiriin vai ollaanko täällä tarkkoja perunapuhtaudesta?

Onhan täällä ollut puhetta myös linssi- ynnä muista sipsuista, joten maissilastut mielestäni myös aivan tervetulleita topsuun.

Nachot best. Joko ihan vain tomaattisalsan kanssa tai nachopellissä. Pico de gallon, ranskankerman, guacamolen ja juustokastikkeen kanssa tarjoiltuna aika äärimmäinen setti joka voi kulkea esim. nimellä nachos con salsas.

E: Iteltä heruu 0% support perunamuussisipseille. Kaikista ankein on Raffel.

Ruissipsit best. Varsinkin Linkosuon Valkosipuli.

RTZ - 14:33, 7.6.2020 » Mites nachot? Kuuluuko topaasin piiriin vai ollaanko täällä tarkkoja perunapuhtaudesta?
Ilman muuta. Sipsi kuin sipsi. Linssi-, maissi-, ruis- ym ym
Luukas - 14:49, 7.6.2020 » Ruissipsit best. Varsinkin Linkosuon Valkosipuli.
Nää on kyl hyviä, myönnän.
Hokkane - 15:53, 6.6.2020 »
nikamat - 13:12, 6.6.2020 » https://oikiasipsi.fi/wp-content/uploads/2019/10/1336_Oikia_Sa%CC%88ha%CC%88kka%CC%88_Sabina_250g.png Sähäkkä Sabina sipsit, ei voi pettyä.
Ja saman valmistajan Fiini lady Claire vinegar sipsit. Ehdoton suosikki! Onko muita vinegar sipsien fan clubiin kuuluvia?
_o/

Nachot + salsa + hummus ahh

Vinegar fuckin’ A. Testasin maustamattomia Oikioita hipster-käsityöläisbrändin innoittamana ja maistu ihan megapussylta. En osta uudelleen.

Omat suosikit:

  • (Sweet) chili nachot lidlin hummuksen kanssa.
  • Linkosuon sweet chili ruissipsit kavlin voileipäpikkelsillä.


nää muuten myös aika jumal tier

Jotku Lidil sipsit oli muute iha törkeen hyvii hitto ku muistais mitkä.

e. Joku semmone muka hienompi sipsi joita niillä on vaa välillä.

^ eivät liene artesaanituotetta larppaa, mutta Bacon Snacks on sellanen vastenmielinen/taivaallinen split että pussin ensimmäisen sipsin maistaa ihan hyvillä mielin ja loput onkin sellasta Tukholman syndroomaa että oksat pois.

Harmillisesti ei ollut hyllyssä kun tämän viikonlopun mökki eväitä haettiin.

Jotku sellaset megazaibatsubulkkihalpispaprikasipsit, yleensä saksalaiset, on kanssa hyviä.

munccis - 14:55, 7.6.2020 »
RTZ - 14:33, 7.6.2020 » Mites nachot? Kuuluuko topaasin piiriin vai ollaanko täällä tarkkoja perunapuhtaudesta?
Ilman muuta. Sipsi kuin sipsi. Linssi-, maissi-, ruis- ym ym
Just

Crusti Croc viinietikkasipsit on yks parhaista viinietikkasipseistä. Muuten maustamattomia dipillä, joka on joko American tai ite tehty.

Sirkus - 18:34, 7.6.2020 »
munccis - 14:55, 7.6.2020 »
RTZ - 14:33, 7.6.2020 » Mites nachot? Kuuluuko topaasin piiriin vai ollaanko täällä tarkkoja perunapuhtaudesta?
Ilman muuta. Sipsi kuin sipsi. Linssi-, maissi-, ruis- ym ym
Just
Siis tarkennuksena: kaikki sipsihenkiset tuotteet ovat tervetulleita tähän keskusteluavaruuteen. Ei tarvitse omia topikkeja. Toki aito sipsi on vain aidosta perunasta siivutettu lastu.

Kävin nyt hakemassa Oikian Sähäkkää Sabinaa testiin. Pohjalle paketti chili-vuusto kärnää ettei suolanhimo sekoita mielipidettä sipsistä.

Edit.

Makkarapaketti syöty ja muutama kourallinen sipsejä maisteltu nollakaljan kanssa.

Kyllähän nämä heittämällä suosikiksi lipsahti. Sipsit ei oo semmonen juttu missä yleensä chiliä kaipaisin sitten yhtään, mutta näissä toimii tosi hyvin ja tuo vihree chili on ehkä jopa vähän raikas! Näitä vois vetää kyllä tuon pussillisen makkaroiden päälle.
Suutuntuma oli ehkä aavistuksen pahvisempi ku mitä preferoisin, mutta ei siitä paljoa viitsi rokottaa. Näitä pitää dippailla kanssa testimielessä myöhemmin.

Tässä kohtaa Oikian naksu saa semmosen 4/5 arvosanan. Paremmalla suutuntumalla lähemmäs täyttä viittä.

ps. Saatanan pohoojaalaaseet on laittanu etikkasipsiin laktoosia, en anna anteeksi.

Lay’s Chili & Lime

Tässä oma ehdoton ykkönen. Vaikka pussista voisi ymmärtää, että sipsit olisivat tulisia niin näin ei kuitenkaan ole. Suuhun laitettaessa nämä yllättävät pirteästi raikkaudellaan, mutta parin puraisun jälkeen chilin maku alkaa hemmottelemaan makunystyröitä ja lopulta näiden kahden päämaun täydellinen kombinaatio valtaa suun. Muistaakseni suolaakin on aavistuksen vähemmän kuin mitä olemme esim. perus sour cream onioneissa tottuneet maistamaan. Täydellinen sipsi kylmän oluen kanssa nautittavaksi.

5/5

Ainoa miinus on se, että näitä ei valitettavasti saa täältä kotosuomesta, vaan toistaiseksi ainoa maa jossa näihin olen törmönnyt, on Tšekki. Kun siellä ensimmäisen kerran vierailin, rakastuin näihin palavasti ja valehtelisin jos väittäisin, että nämä sipsit eivät olisi olleet yksi suurimmista syistä miksi matkustin siihen kauniiseen maahan uudelleen.

edit: Ja mitä pussin visuaaleihin tulee, myös ilmeisesti itse valmistajakin on nämä kokenut toimiviksi olusen kanssa (strong -tekstin takana olutta muistuttavat kuplat, sekä sipsin takaa kurkistava pullonavaaja).