elä postaa enää tänne vaan tuonne uuteen

No toi mitä Lumikko sanoi: mä en jaksai kävellä pariasataa kilsaa vuorokaudessa, joten kai fillari on yleismaailmallisesti inva-apuväline tällä Biciollin epälogiikalla.

What mind sähkötyökalut? Lienevät tietenkin inva-apuvälineitä, koska toimuvat sähköllä, mutta mites sitten vaikka vasara? Eikö se ole vain niille, joiden kädet ei kestä nyrkillä naulojen hakkaamista?

Internet ainakin toimii sähköllä.

Autot: vain tosi invalideille!

Kaikkihan tässä liikuntarjoitteisia ollaan, jos silmiin katsotaan.

Onhan tuossa olkiukkojen havinaa, ellei jopa lepatusta, jos edeltävästä kommentista keksitään kategorinen sähkövastaisuus. Ja ei, kukaan ei ole väittänyt, että kaikki apuvälineet ovat sähkökäyttöisiä. Sisälukutaitoa ei taida saada sähkökäyttöisenä?

vaihu

Odie - 13:35, 1.10.2020 » Internet ainakin toimii sähköllä.
Martti Luther sentään kävi naulaamassa ränttäyksensä (käsin, eikä millään naulapyssyllä) oveen, mutta nämä nykyajan pullamössökäävät kirjoittelevat sähköavusteisesti jorinoitaan, kun ei voimat riitä pitää sulkakynää ja vasaraa käsissä.

Ukkelit: pilalla
Pelkkää paskaa tilalla

Nykyään on ukkelitkin vanhoja, Luther oli 24 kun naulasi teesinsä oveen.

Yksivaihde.net v3.0: foorumien teesit naulattuna oveen

tutam - 14:06, 1.10.2020 »

Ukkelit: pilalla
Pelkkää paskaa tilalla

Lihakset: pilalla pelkkää sähköä tilalla

Sehän on perjantai lähellä.

Olis kova jos naulaisin mun avautumiset kirkon ovelle ja ihmiset olis sitä munat huurussa lukemassa sankoin joukoin.

Uuuh huomenna tiedossa työhaastattelu ja yhteensä noin 45km vetämistä. Vois vaikka vähän skidailla keskustassa ja hakee kaupasta nollakaljaa

jap1 - 12:28, 1.10.2020 »
tutam - 11:57, 1.10.2020 »
Lumikko - 8:30, 1.10.2020 » Millä inva-apuvälineellä sun älyttömät kuvitelmat saisi kohtaamaan todellisuuden?
Enemmän kuin tajuamattomuudelta tämä kuulostaa siltä, että kaverin pyrkii vaikuttamaan tosi kovalta ajiukkelilta, ilman että itse tarttee ajaa... Tällä logiikalla mikä tahansa liikenneväline pyörästä junaan on niille, joilla ei riitä paukut kävelemiseen. Meljo tyhmää höpinää, mutta sentään puhutaan pyöräilemisestä.
Biciollin kaltaiselle reippaalle eläkeläiselle näkisin sopivaksi sähköistetyn retkipyörän isolla nopeasti ladattavalla akulla. Sillä voisi sitten kurvailla Euroopan läpi kahviloiden ja ravintoloiden kautta hotellista toiseen. Reissurapsoja odotellessa.
Eihän tuohon sähköpyörää tarvita!

Jos tää koronahömpötys jatkuu 2021 kesälle niin lupaan kokeilla bikepacking reissua läpi suomen.

Karlsson - 14:27, 1.10.2020 »
tutam - 14:06, 1.10.2020 » Ukkelit: pilalla Pelkkää paskaa tilalla
Lihakset: pilalla pelkkää sähköä tilalla
Lihaksetkaan ei perkele kyllä toimi ilman sähköimpulsseja. Mitäs nyt tehdään?

Ostos tv:stä semmonen sähköhökötin käskyttämään lihaksia.

Itellä ei oo sähköallergiaa mut en tiä rupeisko ajan myötä turvottaan jos lähtisin trendaavaan sähkökommuutterikelkkaan mukaan.

Oon ottanut kommutoinnin vastaan pyöräilyn ilon ja arkisen hyötyliikunnan kautta ja siitä tulokulmasta arkisähkö on ihan meh.
Joku harrastus- tai friikkimopo, tai cargo jos sellaselle tulis tarvetta, kyl kutkuttais hyvällä tavalla ja sellanen tulee varmaan väsättyä jossain vaiheessa.

Karlsson - 13:46, 1.10.2020 » Onhan tuossa olkiukkojen havinaa, ellei jopa lepatusta, jos edeltävästä kommentista keksitään kategorinen sähkövastaisuus. Ja ei, kukaan ei ole väittänyt, että kaikki apuvälineet ovat sähkökäyttöisiä.
Kyseessä ei ole olkinukke (tai ollinukke), koska emme väitä teidän oikeasti pitävän vaikka porakonetta invavälineenä.

Kyseessä on aukon osoittaminen siinä logiikassa, jonka mukaan sähkön käyttäminen tekemisiensä avustamiseen perustuisi vammaan tai vastaavaan rajoitteeseen.

Kaukomieli: arkisähköfillareitakin käytetään hyötyliikuntaan ja hyötyliikuntaa myös saa niillä siinä missä tavallisellakin fillarilla. Ne vaan ovat käytössä useammin ja pidempiin matkoihin. Toki miten pitkiä matkoja kenelläkin on taitettavana voi vaihdella.

Mun työmatkani on 14 kilsaa / suunta. Oon ajanu sitä myös sähköavusteisena ja ei siinä kyllä ehdi kiloja kertymään. Vähän vähemmän tarvetta välipaloille kyllä oli.

Ennen kaikki oli paremmin [pyörien osalta]
Tunturi equillar ~2000 ?
https://img.aijaa.com/m/00073/14892780.jpg
Tunturi equillar 2018
https://img.aijaa.com/m/00552/14892781.jpg

Kummalla ajaisit mielummin vuonna 2020 ?