elä postaa enää tänne vaan tuonne uuteen

munccis - 14:45, 16.5.2020 »
zykkeli - 13:47, 16.5.2020 » Vastahan se edellisellä sivulla puhuttiin gandhilaisesta asenteesta ja asioiden tyynestä ohittamisesta. Sitten tulee biciolli ja postaa jotain, mihin taas suuri osa kokee pitelemätöntä tarvetta mennä härkkimään. Eikö voisi vaan ohittaa ja keskittyä siihen hyvään boogieen? Sanon tämän vain auttaakseni jengiä menemään siihen suuntaan mihin kertovat haluavansa eli rauhoittumaan. Ei siis ole postaus missä ideana sen enempää ketään syyttää. Sataa... Mietin, että koskahan kehtaisi ensimmäiset ällärit järkätä? Jotenkin vaikka hajautetulla konseptilla...
Ymmärrätsä miten asiatonta on vetää gandhi mukaan tähän? Sillä ei varmaan oo edes tunnuksia yyveelle! Todella ylimielistä tulla kertomaan muille, miten niiden pitäisi olla rauhallisia ja miten niiden pitäisi keskustella vaikka oma avatar huokuu väkivaltaa ja varmaan myös nettikiusaamista!!!
:D

Edit. Ja kiva huomata, että asb alkaa olla taas kondiksessa kun virtaa riittää hakea:) Mä jätän sut nyt suosiolla tanssimaan tämän viimeisen hitaan ihan itsekseen. Kyllä se siitä.

Lisäsi presta-adapterin avainrenkaasta roikkuvien juttujen joukkoon

Laitan toiseenkin pyörään pumpun kiinni pullotelineeseen ja työkalut kiinteästi mukaan. Ihme, että on jaksanut aina keräillä kamat taskuihin mukaan, kun yhteen pussiin tai purkkiin saa kaikki kerralla mukaan.

Hemmets: sateella ja mulka on sama suunta… Onneksi nyt taukosi.

Pari päivää jo tehnyt mieli mutiloida Pacerin emä- ja satulaputkea rautasahalla. Niissä on vähän ylimääräistä.

Shock horror. Joku sika oli pölliny mun Brooksinsuojapussin elikkäs Lidlin muovikassin sillä välin ku olin klitsussa rumpuja äänittämässä. Nyt farkkujen perse ruskeena kerta satula oli kastunu. Hävyttömyyden huippu.

Lidukalla liian kova brändi nyt joten muovikassitkin pöllitään käsistä

Foorumikarma on liiterin muovikassi kourassa hiipivä epäilyttävän näkönen kaveri.

Olen vähän huolissani kun Tempoteppoa ei ole mainittu nimeltä pitkään aikaan. Tyyli edellä tai not cool.

kunba - 16:37, 16.5.2020 » Pari päivää jo tehnyt mieli mutiloida Pacerin emä- ja satulaputkea rautasahalla. Niissä on vähän ylimääräistä.
do it do it do it

nimim. 4/5 omista pyöristä saanu saman käsittelyn

Jengi menetti kakkansa kun sahasin taannoin Moonlanderini satulaputkea lyhyemmäksi paljastaakseni enemmän tolppaa ja yksinkertaistaakseni pyörän ulkonäköä. Mut yli 60 grammaa siinä lähti turhaa tavaraa, ulkonäkö todellakin parani ja teoriassa satula pääsi böijaamaan enemmän.

Sahaisin uudestaan ja suosittelen muillekin. Pyöriä nää edelleen on eikä taikamiekkoja.

Full support myös pyörien sahaamiselle! Näin tässä hiljan myös varsin onnistuneen rollerin emäputken lyhennysoperaation.

Kevään eka 150 km lenkki takana. Helpottaa ihan sikana, kun on tuo satula & stemmi -osasto kohdillaan… Kuka olisi uskonut. Anyhoo, tarkoitus olisi totuttaa keho ajamaan pitkiä matkoja.

Väittävät että Omniumeja (kammet) ei enää valmisteta.

^ Näin se on.

nikamat - 11:56, 17.5.2020 » Väittävät että Omniumeja (kammet) ei enää valmisteta.
Sit vaan vielä pitää tuhota kaikki olemassaolevat kappaleet ja maailma on parempi paikka.
nikamat - 11:56, 17.5.2020 » Väittävät että Omniumeja (kammet) ei enää valmisteta.
thank god, yrjistä

Perustetaanko kerho? Omniumit ovat meinaan munkin inhokkipalatsejani.

Selittäkää mulle omniumviha lukuunottamatta sitä logoa

Pitäiskö laittaa rare oop setti myyntiin :thonk: