Mistä näitä osia saa?

Ja sit on 3TTT Record 84, jossa on integroituna pieni kuusiokolopultti ihan vaan tuota levittämistä varten. Kiitos Veijo 3TTT.

Edit: korjattu’d

Kiitoksia stemmikysymyksen vastauksesta, pitänee laittaa lukkorengaspihdit ostoslistalle.

Sitten ”all in” kysymys: mistä saisi tai kuka valmistaisi 24” rengaskoolle levyjarrullisen jäykän etuhaarukan kun ruotoputken maksimikoko on 25,4 mm? Nykyinen haarukka on kierteellinen, mutta myös ahead tulee kyseeseen.

Tarvis kunnollisen pyörätelineen autokatokseen. Sellasen johon saa rungosta lukittua pyörät. Mielellään seinään asennettava. Tulee kylmän varaston seinään eli voitaneen pulttailla esim. seinän lävitse. Pyöriä taloudessa kaksi eli sellasia kaarimallisia vaikka kaks kappaletta hakusessa. Suosituksia?

Kai tämmösen jonkun lattiaanpulttavan voi seinäänkin pultata, jos lukittavien pyörien korkeuden suhteen ei oo kauheeta varianssia. Ulkokalusteet: Kaari-pyöräteline - Ilmajoen Teräsputkikaluste Oy

Tämmösenkin saa varmaan helpohkosti seinälle kun lyö jotkut laudat noihin rakoihin:

Omniumin rattaan pultit? Mustat.

Toisaalla kuulin että mitkä vaan pultit sopii, toisaalta luin että on jotain erikoiskokoa ja kaikki ei tod sovi.
Ja vaikka mitkä vaan sopis, hyvin paljon kiinnostais pultit missä molemmilla puolilla kuusiokolo.

Kollimaattori - 16:06, 11.7.2019 » Omniumin rattaan pultit? Mustat. Toisaalla kuulin että mitkä vaan pultit sopii, toisaalta luin että on jotain erikoiskokoa ja kaikki ei tod sovi. Ja vaikka mitkä vaan sopis, hyvin paljon kiinnostais pultit missä molemmilla puolilla kuusiokolo.
Kaikki käy, omistani vaihdoin heti teräksisiin. En ole helposti löytänyt mistään teräksisiä molempi-puoli-kuusiokoloja mistään, kaikki ovat olleet alsaisia.

Feltin Q sarjan vaihtajankorvake :frowning:

Onko toi?

Vai näistä joku:
http://www.marwi-eu.com/fi/gh-list-felt-framemodels.php

lähikauppaan saanee päivän parin varoajalla, mikäli ei ole tarjolla suoraan piikistä.

Smurf - 19:53, 11.7.2019 » http://www.marwi-eu.com/pictures/gh/gh-132.jpg Onko toi? Vai näistä joku: http://www.marwi-eu.com/fi/gh-list-felt-framemodels.php lähikauppaan saanee päivän parin varoajalla, mikäli ei ole tarjolla suoraan piikistä.
OOOO justiinsa tuo. Kiitoksia!

esmestäältä GH-132

Cro-mo materiaaleja, tangon pätkiä, 3mm levyä.
Entä onkohan missään myynnissä seat- ja chainstay aineksia joka olisi kolme- tai nelikulmaista, arkoitan noin kulmia, ei tarvitse olla terävillä kulmilla, näyttää jokaisella olevan pyöreä tai ovaali mallia pelkästään.

Silikonista tankonauhaa. Saako mistään kotimaasta? Acros tekee sellaista, kuten myös Guee, Genetic, Fabric ja muutkin kumppanit. Ulkomailla noita näyttäis olevan mut kympin postit on aika suolaset kirjekuoritavaralle.

^ Etusivu - Velosport

Mistä saa San Marco Regal satulaan niitin? Halkaisija 15 mm.

nalle wheelroos - 19:19, 22.7.2019 » ^ https://velosport.fi/verkkokauppa/fin/fabric_hex_duo_tankonauha-p-61922-37
Close but no cigar. Johdatti kyllä sen verran eteenpäin että harkitsen vakavasti noita Fabricin kraton-kumisia nauhoja vaikka pakkomielle huutaa 100% siliconea

Luulisi että voivat tilata tota silikoniversiotakin kun kerran edustavat merkkiä. En tiedä mikä toi mystinen Hi Grip -versio on, kun ei Fabricilla ole kuin kolmea eri teippiä?

Cambiumiin (C15) niitä niittejä vai millä nimellä suomeksi meneekään? Näyttäs parista verkkokaupasta saavan mutta säästösyistä hesalaiset kivijalat kiinnostaa.

walto - 22:14, 22.7.2019 » Cambiumiin (C15) niitä niittejä vai millä nimellä suomeksi meneekään? Näyttäs parista verkkokaupasta saavan mutta säästösyistä hesalaiset kivijalat kiinnostaa.
Vaikken vielä koko yötä polkenutkaan: Pelagosta ainakin löyty.

Ketäs kangasvelhoja foorumilta tai sen ulkopuolelta löytyisi joita voisi lähestyä custom-runkolaukku-asiassa? Itsellä ei pysy kankaat eikä välineet käsissä edes sukan parsimisen vertaa.

Elikkäs jos omaat taidon ja välineet, niin lähesty rohkeasti pm’llä!

Myös valmis 58cm tt runkoon nätisti istuva suurehko runkolaukku kelpaa, jos sellainen jostain löytyisi…

Bianchin vihreetä (celeste) jarruvaijerin kuorta… Helsingistä? Ei jaksaisi tilailla. Koittanut kattoo kaikki liikkeet netistä, mut ei osu silmään tai sit ei oo! Help. Takajarruun tarvis.