Mistä näitä osia saa?

Satulatolppa, 26,5mm musta?

Miche Primato Pista etunapa (32h, hopea) - Löytyykö jostain Helsingistä kivijalkaliikkeestä? (Tai onko jollain käytettyä ylimääräistä?)

edit: Löyty.

asfalttisoturi - 18:07, 28.8.2010 » onko mun googletustaidoissa vikaa vai ovatko 1/8" sinkulatakarattaat kasettinavalle jotenkin harvinaisia? Saa ehdottaa.
Puhoksen Intersportista sain itelleni moisia. Olivat tilauskamaa tosin.

Mä tarvitsen oranssit gripit, esimerkiksi Ouryt. Saako näitä stadista jostain liikkeestä? (Kumiluoti on tietääkseni lauantaisin kiinni.)

mistä Mavic Cosmiciin vanteisiin sisäkumit joissa riittävän pitkä venttiili ?

^
pidemmän päälle helpointa, että hankit venttiileihin jatkopalat, ja käytät sisureita joista saa itse ventiilin ruuvattua irti.
Tällöin voit siis käyttää normipituidella ventiilillä olevia sisureita, joita nyt löytyy joka pyöräkaupasta.

http://www.totaltriathlon.com.au/shop/images/tufo%20extender.jpg

^^ muistaakseni 60mm ventiilit riittää.

maantiepyoran ketju alkaa olemaan vaihtokunnossa… muistaako joku nahneensa SRAMin kymppiketjua jossain paikallisessa (hki tai lahiseutu) puodissa? Itse en muista. Joo, shimanskia ja sunracea ja kung po tofua kylla loytyy, mutta haluan sramia koska haluan sramia.

…Tai jos Joopella on turkkuses niin sekin passaa, sen kauempaa ei varmaan kannata yhta osaa tilata.

Annankadulla Tapsalla oli muistaakseni joku törkeän kallis sramin kymppiketju hyllyssä viime viikolla.

MrVelo - 18:57, 9.9.2010 » mistä Mavic Cosmiciin vanteisiin sisäkumit joissa riittävän pitkä venttiili ?
LBS:stä 52mm tms. sisäkumes 7,50 Euroa kipale. Näillä mennään.

Tarvitsisin kaksi tällaista ruuvi+jousi -yhdistelmää takahaarukan päihin. Mahtaako löytyä varaosana ollenkaan, rautakaupasta vastaava? Soittokierros kauppoihin kertoo lisää, mutta ajattelin kysyä jos joku olisi tällaisia joutunut hankkimaan.

Ruuvi

^Jos ei löydy oikeana varaosana, seuraavaksi kyselisin Elfalta.

ChainThug - 21:04, 9.9.2010 » maantiepyoran ketju alkaa olemaan vaihtokunnossa... muistaako joku nahneensa SRAMin kymppiketjua jossain paikallisessa (hki tai lahiseutu) puodissa? Itse en muista. Joo, shimanskia ja sunracea ja kung po tofua kylla loytyy, mutta haluan sramia koska haluan sramia. ...Tai jos Joopella on turkkuses niin sekin passaa, sen kauempaa ei varmaan kannata yhta osaa tilata.
Tähän hätään ei ole, mutta kysyntä otetaan aina huomioon tarjontaa suunnitellessa...
accro - 21:24, 9.9.2010 » Tarvitsisin kaksi tällaista ruuvi+jousi -yhdistelmää takahaarukan päihin. Mahtaako löytyä varaosana ollenkaan, rautakaupasta vastaava? Soittokierros kauppoihin kertoo lisää, mutta ajattelin kysyä jos joku olisi tällaisia joutunut hankkimaan. http://www.mytenspeeds.com/My_TenSpeeds_1/Bicycles_Table/Italian_Bicycles/Benotto_Bicycles/Benotto_1600FF/Benotto1600_FF_DropRear1.jpg
Otanpas noita valikoimaan, itekin moisia joskus ollut vailla. Laitan ens viikolla linkin kun ovat tilattavissa.

^Tosi hyvä homma, toivottavasti noissa on kautta aikain ollut käytössä sama universaali kierrestandardi :). Ei oo niin kiire etteikö ehtis odotella ens viikkoon.

Nyt olisi: http://www.bikeshop.fi/index.php?module=ekauppa&type=2&product=FS2011&listpos=5

Camo-tupit, eli tollaset http://www.chubbyscruisers.com/shop/army-green-camo-handle-bar-grips-p-84.html on hakusessa. EU:n sisältä jos löytyis.

Saako jostain stadin kivijalasta prikkoja kompensoimaan sinkuloitavan mtb:n isoimman chainringin menetystä? (Joku rouhea 32T bashringkin ajaa asian, mutta lienee vähän kalliimpi)

EDIT: porasin johonkin duunipaikan laatikosta löytyneisiin prikkoihin 10mm reiät. oikein bueno

jos ei prikkoja löydy, niin viilaa rattaanpulttien vastakappaleet lyhyemmiksi, niin toimii.