Mistä näitä osia saa?

Kyselenpä satulatolpan perään täälläkin:

  • hiilikuitu
  • 31,6mm
  • inline
  • ei-ebay
  • Euroopasta.
    Mistä edullisin?

Mistä löytäis tuuman, kierteellisen, jousitetun etuhaarukan? Retromaasturi kaipaa kipeästi jousitusta.

^Retrobike.co.uk

1" kierteetön ohjainlaakeri neulalaakereilla? Entinen on merkkiä colnago…

^ Miche Primato, Token TK627CN. Laadusta en tiedä.

Yksväristä puuvilla kesälakkia haen. Ebay on kammattu läpi, keltanen, vihree, punanen ja valkonen ei ole hyviä, pitää olla MUSTA.

Tompax - 23:29, 11.12.2013 » 1" kierteetön ohjainlaakeri neulalaakereilla? Entinen on merkkiä colnago...
Stronglight O'light. On hyvä, mutta 1" tarvinnee metskata käytettynä. Velo Orangella on tai ainakin on tulossa kans neulalaakeroitu o-laakeri.
normaali - 14:08, 12.12.2013 » Yksväristä puuvilla kesälakkia haen. Ebay on kammattu läpi, keltanen, vihree, punanen ja valkonen ei ole hyviä, pitää olla MUSTA.
[swrve.co.uk](http://swrve.co.uk/caps.html):ssa on mustaa 4-panelii mustalla raidalla.
mannine - 9:57, 11.12.2013 » Saaks gatesin carbondrive paloja muutaku ebay.com? Onko tullut kenelläkään vastaan euro kaupoissa?
http://stores.ebay.com/Stammbadbikes/_i.html?_nkw=gates&submit=Search&_sid=48674854

löyty

300€ saa hihnan ja rattaat. 288grammaa

negaatio - 1:08, 11.12.2013 » oon harkinnu lähinnä ulkonäkösyistä makinoon jotain mks gr-9 skeittigripillä + tuplasträpit + muovihäkit -comboa. Saako jostain näitä comboja valmiina, vai kannattaako kaikki ostaa erikseen? Mistä halvimmalla mks gr9, large muovihäkit ja jotkut tuplasträpit.
gr-10 on imo paremmat. sträpeistä voin vaan sanoa että panosta laatuun. ne on se lanka josta roikut kuoleman rotkon yläpuolella. mks:n ja toshin tuplat on tosi hyvät. [exus/exustarit](http://velosolo.co.uk/shoppedal.html) suht hyvät

http://sofusfrancisco.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/36369_1451532203154_1078713288_1300351_274248_n.jpg
Sofus Franciscon tuplat neulasoljilla on imo parhaat mitä oon käyttäny. Ylivoimaisesti.

^verrattuna esim mihin? mua epäilyttää se että eivät näyttäisi olevan laminoidut eli nahka pääsee venymään ja neulanreijät varmasti kuluu ja venyy

toshit ja mks alpha-fitit saavat ainakin minulta fit&forget- maininnan. täältä makinoon mätsäävät toshit

punasten toshien omistajana voin vain suositella

Exustarit ollu nyt hetken ja tykkään. Hinta puolet Tosheista, jotka olisin varmaan varoissani ollessani hankkinut. Polkimina GR-9, jotka 42 koon Conversen kanssa ihan kivat. Mietin GR-10 kun uusia hankin, mm. Afan lausuntojen perusteella, mut silti ostin ysit. Tyytyväinen olen, Sylvan Trackin jälkeen taivas.

E: Ostin MKS häkit, joita ei ollut Velosolossa, joten järkevin sillä hetkellä oli polkimet ja häkit SJS, remmit Velosolo. Yhdestä paikasta tietty aina kivempi, koska postit.

Afa - 16:58, 13.12.2013 » ^verrattuna esim mihin? mua epäilyttää se että eivät näyttäisi olevan laminoidut eli nahka pääsee venymään ja neulanreijät varmasti kuluu ja venyy
Oon ajellut muiden muassa MKS-, Toshi- ja Christophe-merkkisillä. Sofusit on aika jytkyä nahkaa, venyvät tiettyyn pisteeseen saakka, jonka jälkeen ovat pysyneet mitassaan. Suosittelen kuiviin keleihin ja plussaa eritoten solkimekanismille. Helppo säätää oikeaan mittaan, eikä solkimekanismi kuluta remmiä samalla tavalla kuin perinteisissä. Haters gonna hate, mä diggaan.

heh, kuivankelintuplat

joku voisi nyt tietenkin myös kysyä kuinka monta kilsaa tai edes vuotta kukakin on milläkin remmeillä ajanut kun puhutaan kuitenkin kulutustavarasta…

Mä oon uittanut mun Christophen remmit säännöllisin väliajoin nahkaöljyssä. On kestänyt hyvin pari vuotta, kelejä kuin kelejä. Kilsoja ei välttämättä niin kauheesti mut veikkaisin et tällä menolla noi kestää vielä helposti pari vuotta.

Mulla on siis tuplahäkeissä normi remmit eli rasitus ei ole niin kovaa ja yhden remmin pettäminen tuskin aiheuttais mitään pahempaa vaaratilannetta. Öljyämisen jälkeen olen laittanut remmien järjestyksen uusiksi niin että kuluu tasaisesti.

20h levari navat?

joo, ei niitä oo