Pärskistä

Mun lempiriisit alkaa loppumaan kaupoista…

Corona-

eli jatketaan normaalein miesflunssan hoitoproseduurein…

Mietinkin sua hesarin uutisoinnin kohdalla kun puhe HUS alueen töissäkäyvistä mieshenkilöistä ja Pohjois-Italiasta

Ratkaisu on löytynyt.

Lystikkäintä tässä on että näemmä todella sitkasta muuta köhää liikkeellä, itse kolmatta viikkoa. 2 vko meni maatessa ja tämä viikko toipuessa.

Enkä ilmeisesti ole ainoa.

Anteeksi mutta olen ollut kipee viimeksi joskus edellisvuosikymmenellä vaikka taloudessa on 2 koululaista ja 1 päiväkotinen eli suosittelen mettäryyppäystä ennaltaehkäisyyn

vanttera - 9:12, 6.3.2020 » Anteeksi mutta olen ollut kipee viimeksi joskus edellisvuosikymmenellä vaikka taloudessa on 2 koululaista ja 1 päiväkotinen eli suosittelen mettäryyppäystä ennaltaehkäisyyn
ei toiminut tonilla :D

Ei ole auttanu kyllä itelläkään. Tai no vatsataudit kyllä menee ohi vaikka muilla olis että kai sentään vähän. Ehkä pitää lisätä annostusta.

Käsienpesu on yksinkertainen ja helppo tapa. En muistakaan milloin olisin ollut influenssassa tai sitten edes pikku flunssassa.

Eikä niitä käsiä tarvitse minuutikaupalla saippuan kanssa jynssätä. Atoopikkona minun pitäisi vältää turhaa rasvan poistoa iholta, joten käsienkin pesu on aika kevyttä. Toimii silti erinomaisesti.

Ei ole todellista. Paikallisen tiskillä on käsidesi ja jengi lutraa handut koskettuaan vaihtorahoihin. Ei täällä kyllä juuri ketään olekaan. Paniikki saatana.

Käväsin just bauhaussissa ja mielenkiinnosta katoin että kaikki hengitysmaskit oli loppuunmyyty :smiley: ei ne edes suojaa jos ei ole koko naaman peittävää maskia ja suojalaseja.

jos vielä käy huonosti johtui vain siitä ettei ollut pyöräilykypärää

Olisko aika siirtyä lähimaksuun niin ei tarvii hiplata saastaisia rahoja ja maksupäätteitä.

Voit hiplata vaikka corona-potilasta kuhan peset kätesi ennen ruokailua ja nenänkaivamista.

rudi - 22:14, 6.3.2020 » Olisko aika siirtyä lähimaksuun niin ei tarvii hiplata saastaisia rahoja ja maksupäätteitä.
Tämä, näinä aikoina kun asiakaspalveluduunia teen. Kivana lisäbonarina vielä tilityshommatkin sujuvoituu samalla.

Oli niin ärsyttäviä mielipiteitä että taidanpa siirtyä käyttämään pelkästään käteistä.

missään ei kätevöittämisnarratiivi ole yhtä varauksetta ja yksisilmäisesti legitiimi kuin engineer-suomessa.

kid_scientifik - 10:08, 7.3.2020 » missään ei kätevöittämisnarratiivi ole yhtä varauksetta ja yksisilmäisesti legitiimi kuin engineer-suomessa.
joo just olin muotoilemassa jotain sen suuntasta että uskomatonta että joku haluaa vapaaehtoisesti ryhtyä jonkinlaiseks karikatyyriks/sketsihahmoks mut ehkä noi vaan huijaa eikä oikeesti oo tota mieltä.

^^/ed. sivun vika (en osaa lainata)
No äläpä muuta.
Ja vähän hemmetin epäkäytännöllistä niitä imaginäärisen valuutan liikutteluäppejä sinne sukanvarteen on keräillä vaikka ois hallussa kuinka monta viimeisintä ja murtovarmaa applen älynäpellintä hyvänsä.

VM itsekästä ja piittamatonta Urpoilua!
^^Totisesti. Rullalle käärittynä osakekirjat pitävät sukanvarren vieläpä mukavasti ryhdissä ja rakenteen paremmin hengittävänä.
Toisaalta myös rypistetyillä viidenhuntin seteleillä saa tuotettua pahanpäivänsukkiinsa ihan mukavaa ilmavuutta. Siinä tapauksessa kannattaa tosin kirjoittaa kilikolimaalilla seinään noitten viissatasten viimeinen käyttöpäivä. Varmuuden vuoksi.

Edit. Näköjään vaan entistä vaikeampaa pysyä “asiassa”.