Transcontinental Race 2019

Internetin kuvissa oli Jonathanilla koko jalkapohjan kokoiset vesikellot pohjissa, ikävän näköiset kyllä.

se on tämän vuoden kisassa muuten yksi todellinen ongelma nuo jalat ja jalkapohjat sillä pyörän tunkkaamista on ollut tarjolla. Hautuneet jalkapohjat joutuvat siinä hommassa aika lujille ja jälki voi olla just tuollaista.

On kyllä taitolaji tuo että saa kengät kuivumaan ajon aikana. Monesti sitä vaan jatkaa eteenpäin mieluummin kuin kierrättää useita sukkapareja ja ajelee boat löysällä että saa ilman vaihtumaan. En oleta että mulla olis aiheesta enemmän asiantuntemusta kuin trcno7 kärkikuskeilla, mutta voin samaistua. Mitään kenkiä nyt vaan ei ole tehty ajettavaksi päivästä toiseen ilman tilaisuutta kuivattaa niitä ja jalkoja välissä. Omat luottokengät on todella ilmastoidut mutta hemmetin vaikea saada varpaita ja jalkapohjia kuivaksi ilman temppuja. Myös verenkierto voi märissä ja kylmissä jaloissa toimia huonosti ja näin ollen kengissä on kuolleet kalat vaikka aurinko jo porottaa ja elohopea piikkaa.

Kolmen kärki kaikki nyt 3.parkourilla ja levoilla. Fiona ottanut selkeästi pisimmät levot Meranossa.
Samulikin selkeästi noussut ja onkohan juuri yöllä lepoja pitänyt lainkaan. Tsemppiä!

Taas liikutaan. Fiona otti aikaisimman startin ja eroa taas sen 40km (ylämäkeä) Beniin. Kolmantena oleva Sam ajanut Benin pitkälti kiinni ja eroa vajaat 20km. Kolmikko kaikki kuitenkin satkun sisällä.
Samuli siellä etenee hyvin ja vähän nyt laskentatavasta riippuen sijoilla 35-40. Huomenna varmaan CP 3:lla

Tsekkaatko sä matkat siitä etäisyydestä CP:lle? Toi tie on niin mutkalla, että se lisää etäisyyttä puolella. Benin ja Samin ero on melkein 30km.

asb - 7:54, 1.8.2019 » Tsekkaatko sä matkat siitä etäisyydestä CP:lle? Toi tie on niin mutkalla, että se lisää etäisyyttä puolella. Benin ja Samin ero on melkein 30km.
Ah joo, no jotenkin kelasin, että koska molemmat tuolla määritetyllä parkourilla tuo kertoisi homman oikein, mutta eipä tätä tosiaan olekaan niin fiksuksi koodattu ;)

Lähekkäin nyt ovat kuitenkin.

ajajajajajaja

Mäkisessä maastossa matkan sijaan on usein hyödyllisempää vertailla aikaa, eli katon edellä menevän historiasta SPOT-leiman, joka on samoilla tienoilla, kuin takaa-ajaja ja vetailen aikleimoja.

Fionan ja Benin ero on nyt kolmisen tuntia ja Benin ja Samin 7.

Mikko Mäkipää ajelee taas omia reittejään.

Fiona ohittanut jo cp3:n ja luukuttelee hatkaan.

edit. ei kun sorry, ei olekaan cp tuon parkourin lopussa

Mainiota jos Fionalla on levotkin riittävät niin pystynee jatkamaan loppuun asti.

Nousuissa varmaan benin perseelläkin helpompaa kun saa painoa pois.

Vettyneet jalat on kurja vaiva, luulis jonathaninkin toki sen tuntevan, britti ja oliko se taw:n ajanut. Vaatii hidastamista jos sen kanssa yrittää jatkaa ettei mee sitten noin pahaksi.

Mukava meno täällä, alkupäivinä oli kaikennäköstä pientä ja jalat ei ollut aivan paikallaan mutta mikäs täs. Oon nukkunut hyvin ja paljon. Viime yönä suunnittelemaani aiemmin kun alkoi ukkonen. Vuoret on nättejä. Nyt voi jo maksaa euroilla.

Katsoinkin, että olet visiin tauolla. TÄYSII!

TCR:n nettipresenssi on khyl ihan samalla levelillä kuin aina ennenkin. Päältä kaunis, mut silkkoa sisältä. Mite voi olla näin vaikeeta löytää tieto kontrollien sulkeutumisajasta?

asb - 12:17, 1.8.2019 » Mite voi olla näin vaikeeta löytää tieto kontrollien sulkeutumisajasta?
Tätä koitin kans löytää, tuloksetta ¯\_(ツ)_/¯

Eiköhän Samuli ole parin-kuuden tunnin päästä tauolla ja kertoo meille. :smiley:

Fiona kolmosella. Alkaako ny mielenkiintoisin vai tylsin osuus? Kaikki samaa tietä Feldkirchin kautta Albertvilleen?

asb - 13:29, 1.8.2019 » Fiona kolmosella. Alkaako ny mielenkiintoisin vai tylsin osuus? Kaikki samaa tietä Feldkirchin kautta Albertvilleen?
Tai sit eteläisempää reittiä Maggiore-järven kautta, siinäpä ne vaihtarit kai.

Aika hurjaa kyllä, siis ehkä elimistö menee tuollaisessa rääkissä johonkin ihmetilaan, mene ja tiedä, ja tietysti olin jo rippikoulussa siihen aikaan kun Fiona syntyi, mutta eihän meikäläinen pysty edes valvomaan noin montaa tuntia peräkkäisinä päivinä ilman, että elimistö sekoaa.

Joo, kyllähän noihin noin pitkiin vetoihin pitää elimistöä totuttaa. Ihmiskroppa on ihme koneisto joka osaa mukautua todella erilaisiin tilanteisiin ja säädellä just energiankulutusta, ruuansulatusta jne. todella laajalla skaalalla.
Ihailtavaa se kyllä aina on kun jengiä tuolla puolella rajaa menee. Eihän se aina fiksua ole, mutta kroppa on hyvä myös palautumaan.
Aivan mahtavaa jos vaan toi Fionan veto kestää maaliin sillä todella kovaa on noi nousut vetänyt eli kovilla varmasti on.