Retkitavaratori / Touringequipmentmarket

Ei enää mitään…

^ Gossamer toiminut itselläni tiheässä pusikossa, talvihangilla -20°C pakkasessa ja kaldoaivin tunturierämaassa. Harvassa ne keikat joilla telttaa jaksan mukana kantaa kun ilmankin usein pärjää, mutta Gossameria suosittelisin kyllä vilpittömästi pienen tavaramäärän kanssa matkaaville, joilla ei ole ahtaanpaikankammoa tai kyvyttömyys kontata ja ryömiä vähän.

Vaihdan: Haglöfs Hypna 1200/190 pienempään vastaavanlaatuiseen (myös kepeä ja laadukkaampi yhen hengen+rinkan mentävä teltta voi kiinnostella, välirahaakin liikenee perustelluissa tapauksissa).

Tuli ehkä vähän turhan hätäsissä ostohousuissa hankittua käytetty untuvapussukka. En siis ole kutistunut.
Pussi myyjänsä (ja siihen saakka ainokaisen omistajansa) asianmukaisesti pesemä. Sielua hivelevä puhtaus, raikkaus ja kuohkeus itse todettu. Kunto hipoo virheetöntä, toiminnallisesti moitteeton. Haglöfsin logo vähän kulahtanut.
Väri unia kiihoittava pornonpunainen (itseäni ei haittaisi hillitympikin, mutta silmät kiinni ja hämärässä näitten parissa kai enimmäkseen kuuluu viihtyä).
Vetskari oikealla (väitän omaavani sen verran da Vincin vaivaa, että kumpi vaan käy).
Kompressiopussi ja puuvillainen säilytyspussi mukana, löytyy myös ripustuslenkit tuuletteluun ja roikkosäilytykseen.

Ja toi 190 viittaa siis kokoon. Itsehän vain 173. Jos nyt parissa-kolmessa viikossa sattuis jollain kumman kantamoisella vaihdokki löytymään, ni olis yhä vastapesty. Sit ehkä suoritan sisäpussilla ja silkkihansikkain ylitilavan yöpymisen tai pari, tai sit vaan nielen erheeni, liikatilan jalkopäässä ja parinkymmenen gramman hukkakuorman…

Sijainti Helsinki, 11.-18.6. tarvittaessa Kuopio, postitus mahdollinen.
Kuvia halukkaille, yv. ja silleen.
Hirvittävä määrä tekstiä. Kiitos ja anteeks.

Myydään

Pakki VDV CCCP, ostettu varustelekasta. Hinta 10 €. Säilytyspussi repeili tuosta korkin kohdalta niin revin rämmäleet pois että korkki on aina käsillä mutta pakki ei pääse kuitenkaan sotkemaan. Nokinen mutta ei dingejä eikä dongeja.
purettuna
kasattuna
vaa’alla

Sadeviitta Miltec, lekasta tämäkin, hyvässä kunnossa, mukaan säilytyspussi ja lyhyt narukieppi. Hinta 10 €.
kaksinkerroin
avattuna
vaa’alla

Tavarat Turussa 20540, Smartpostitus (5,90 €) ok ostajan piikkiin.

Yhteydenotot:
PM / nolla45yks875589 whatsapp

Ostaisin: runkolaukun. sellainen pääkolmion yläosan täyttävä. Mitään en näistä ymmärrä, joten hyvä tilaisuus myydä vanha romusi kalliilla. Sijainti hesa

O:

~ 0 - 5C° Comfort lämpötilan omaava noin kilon (max.1200g) makuupussi 184cm henkilölle.

Retkeilyyn sopivia teräisiä tai titaanisia keittovälineitä eli pannua ja kattilaa sekä titaani mukia ja aterimia.

Annetaan Jotos Trek 65 -rinkka. Puna-musta-harmaa. Nähnyt kuusi mannerta ja kokenut kovia, mm. toinen sivutasku poistettu ja joku palkeenkieli kursittu kiinni. Mut jos jollakin olis vielä tälle käyttöä, niin Hesan Vallilasta saa noutaa. PM.

Mulla on tämmönen Tentipin kotateltta ja sitä saa Turun suunnalla lainaksi pientä korvausta vastaan. Mulla on toi Combi malli, mutta siitä voi jättää sisäteltan pois niin tulee aikast hyvällä tila-paino suhteella oleva majoite. Pakkauskoko 15x41 cm ja painoa 1,8 kg.

Tahtoisin kokeilla riippumattoelämäntapaa, eli vaihdettaisiin varatelttana toiminut Naturehike 2person DD-Hammock Frontlineen.
Teltan paino muistaakseni 1,6kg tienoilla. Nukuttu alle 10 yötä. Kaksi sisäänkulkua, toinen absideista tilavampi.
Pari kaatosadetta kokenut ja selviytynyt näistä erinomaisesti.
https://img.aijaa.com/b/00462/14735643.jpg

Myydään gossamer 2 teltta. n.10 yötä ollut käytössä. 120e Turku

Mulla olis ylimääräisenä Exped Ergo riippari. Moderni diagonaaliriippari hyttysverkolla, kiinnitysnaruilla ja kuljetuspussukalla. Riipparissa on myös alapuolella hyvä erillinen tasku makuualustalle tai giltille.

Pari kertaa käytetty, mutta pakko myöntää notta jää vain omaan nukkumistyyliini lyhyeksi tämä. Olisko HP vaikka 150€ tai vaihto johonkin 1-2 hlö telttaan…

https://www.xxl.fi/exped-ergo-hammock-riippumatto-harmaa/p/1107428_1_style

niq - 9:00, 10.8.2019 » O: ~ 0 - 5C° Comfort lämpötilan omaava noin kilon (max.1200g) makuupussi 183cm henkilölle. Retkeilyyn sopivia teräisiä tai titaanisia keittovälineitä eli pannua ja kattilaa sekä titaani mukia ja aterimia.
Tää olis edelleen voimassa. Kiertotalous kunniaan, niin ei tarvi uutta lähteä ostamaan. Uutena ostaisin vain synteettistä, mutta käytettynä voi kelvata myös untuva. Lisäksi olis tarve kevytuntsikalle/primaloft takille koossa L riippuen vähän mitoituksesta. Huppu sais olla ehkä. Musta taikka oranssi.

Retkisaha mallia kahvat teräketjun päissä kelpais kanssa ja tarjota saa kaikenlaista kivaa hipoa varustetta.

Jos on asiaa sinnepäin, niin tuola Oskarin Olohuone-kirpparilla Häijäässä oli viime viikonloppuna Joutsen-makuupussi kympillä. Varmaan menee painon puolesta tuohon yllämainittuun luokkaan. Lämpöarvoja en kattellut.
Olis varmaan pitänyt ostaa, mutta varmaan joku muu kiinnitti huomion toisaalle.

Tarve tyydytetty tällä.

Hyvä diili ns. vanhasta mallista joka tikkas kaikki boksit, vaikka suht raskas onkin. Vastaavilla lämpöarvoilla, mutta kevyempänä olis saanu laittaa tuplat.

Käyttämätön Jack Wolfskin Aero Trail synteettinen toppatakki, M-koko, vihreä, HKI, 50e.

[s]Tilasin vahingossa kaksi retkikeitintä (Jetboilin kopio). 35€ postitettuna.
https://www.aliexpress.com/item/32817084649.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.63a84c4dfb5pGk[/s]
Myyty

Tarjolla käyttämätön TTM Single riippumatto siniharmaan sävyissä. Säilytyspussissa on Savon Voiman logo. Narut löytyy mukaan. Espoo, 10eur, PM.

Myydään Savotan Jääkäri M rinkka/reppu väriltään vihreä. Kunto erinomainen. Mukaan Tasmanian Tiger lokerotasku mustana ja BHI:n 3x4 varustetasku vihreänä. 120e + toimitus.

Savotta kiinnostaa. Jos M jäi pieneksi, niin minkäs verran se vetää tavaraa?

Tilavuus ilman lisästaskuja on vissin se 22l + 6l ylipakkaustilaa.
Oon haiseva kasuaali ja amatööri mehtähommissa, mutta tuntu vähän naftilta yli yön reissuille. Toisaalta yritin pakkomielteisesti survoa kaiken repun sisään sen sijaan että olisin käyttänyt irtotaskuja tai repun lukuisia remmejä tavaran kiinnittelyyn. Lisää reeniä.