Retkitavaratori / Touringequipmentmarket

Osta myy vaihda retkeilyyn ja ulkona elämiseen liittyviä tavaroita

myös ajatusten vaihto - ehkä jopa osto ja myynti sallittu

alotan sitten

tarvisin ainakin hyvän 2h teltan

ihan mitä vaan titaanista voin ostaa

hyvät makuupussitkin pari tai kolme kiinnostais

myytävää ei oikein löydy enää ku parissa muutossa hankkiutunut eroon kaikesta näköjään ja pelkkää timanttia varastossa… ummehtunut vanha NATO-viitta jne

Tarpeita ois mieluiten yhden tai sit 1-2 hengen teltta. Makuupussi jota vois käyttää suht mukavasti edes aina kun yli +10. Tai sitten yksi kylmemmälle kelille ja yksi kesäpussukka.

O:
+Ostettu+Ruotsin armeijan pakkikeitin. Semmoinen mitä saa esim. Supernovasta 11€:llä, jos nyt jollain sattuis olemaan tarpeettomana ennen kuin sieltä ostan. Ei tarvi olla pakkia.

+Tarpeessa vielä+Sekä tavallinen Trangian spriipoltin.

Tampereen talouslähiö tai toimitus.

A:

-70 lukuinen fjällravenin putkirinkka.
Mukavuus varmaan ei pärjää nykyisille, mutta kestävyys kyllä.
otinkin käyttöön

-ECVCS gen1 puku, woodland Medium Long. Takkia käytetty todella paljon mutta kai siitä vielä jotain iloa olis. Housut melkolailla käyttämättömät. Tähän tais olla vielä karvakauluskin jossain. annettu

-Taskunlämittin Peacock. Eli sellanen johon tulee bensaa.

irtokuula - 0:56, 3.1.2019 » O: Ruotsin armeijan pakkikeitin. Semmoinen mitä saa esim. Supernovasta 11€:llä, jos nyt jollain sattuis olemaan tarpeettomana ennen kuin sieltä ostan. Ei tarvi olla pakkia. Sekä tavallinen Trangian spriipoltin. Tampereen talouslähiö tai toimitus.
[svea keitin](https://www.tori.fi/uusimaa/Svea_mamman_retkikeitin_52523834.htm?aw=1)

Torissa olisi täydellinen myynnissä, jos vaikka postittaisi.

Kappas vaan. Hyvä tietää että väärän mallinenkin pakki (tai siis useimpien täkäläisten mielestä oikean mallinen) sopii tuohon.

Mikäli joku sattuu olemaan Tukholmassa tammikuun lopussa, niin tämä varmaan kannattaisi käydä tsekkaamassa: Outdoor-loppis Adventure Stories x Downtown Camper

Hyvä topi.
Mulla vois olla kaikennäköistä tänne, kunhan ensin ehtisin kaivelemaan kaappeja.

Helsportin Fjellheimen 3 Camp teltta löytyisi ylimääräisenä. Käynyt omiin tarpeisiin vähän isoksi ja voisin luopua aika edullisesti.

https://www.xxl.fi/helsport-fjellheimen-3-camp-teltta-vihrea/p/1031598_1_style

Upgreidaan, joten:

M: Marmot sawtooth long 2017. Nukuttu onnellisesti about 20 yötä, ei pesty, kuivatettu ja säilytetty asiallisesti. Near mint, ehkä 5 untuvaa oon havainnu pussin ulkopuolella. 150e

Ostan:
Tuntsa-vaelluskota.

Saa noutaa Keravalta kahvipakettia vastaan Primus 2281 -retkikeittimen. Siistikuntoinen, käy ja kukkuu. Jos et raaski tuoda kahvipakettia, saat noutaa tuotteen ilmankin, mutta häpeä pihiyttäsi. =)

Jack Wolfskin Gossamer -telttayksiö, ruskea, hyväkuntoinen, noin 10 yötä nukuttu, nouto Keravalta.

Hinta: Meni jo.

Ei enää mitään…

^ Gossamer toiminut itselläni tiheässä pusikossa, talvihangilla -20°C pakkasessa ja kaldoaivin tunturierämaassa. Harvassa ne keikat joilla telttaa jaksan mukana kantaa kun ilmankin usein pärjää, mutta Gossameria suosittelisin kyllä vilpittömästi pienen tavaramäärän kanssa matkaaville, joilla ei ole ahtaanpaikankammoa tai kyvyttömyys kontata ja ryömiä vähän.

Vaihdan: Haglöfs Hypna 1200/190 pienempään vastaavanlaatuiseen (myös kepeä ja laadukkaampi yhen hengen+rinkan mentävä teltta voi kiinnostella, välirahaakin liikenee perustelluissa tapauksissa).

Tuli ehkä vähän turhan hätäsissä ostohousuissa hankittua käytetty untuvapussukka. En siis ole kutistunut.
Pussi myyjänsä (ja siihen saakka ainokaisen omistajansa) asianmukaisesti pesemä. Sielua hivelevä puhtaus, raikkaus ja kuohkeus itse todettu. Kunto hipoo virheetöntä, toiminnallisesti moitteeton. Haglöfsin logo vähän kulahtanut.
Väri unia kiihoittava pornonpunainen (itseäni ei haittaisi hillitympikin, mutta silmät kiinni ja hämärässä näitten parissa kai enimmäkseen kuuluu viihtyä).
Vetskari oikealla (väitän omaavani sen verran da Vincin vaivaa, että kumpi vaan käy).
Kompressiopussi ja puuvillainen säilytyspussi mukana, löytyy myös ripustuslenkit tuuletteluun ja roikkosäilytykseen.

Ja toi 190 viittaa siis kokoon. Itsehän vain 173. Jos nyt parissa-kolmessa viikossa sattuis jollain kumman kantamoisella vaihdokki löytymään, ni olis yhä vastapesty. Sit ehkä suoritan sisäpussilla ja silkkihansikkain ylitilavan yöpymisen tai pari, tai sit vaan nielen erheeni, liikatilan jalkopäässä ja parinkymmenen gramman hukkakuorman…

Sijainti Helsinki, 11.-18.6. tarvittaessa Kuopio, postitus mahdollinen.
Kuvia halukkaille, yv. ja silleen.
Hirvittävä määrä tekstiä. Kiitos ja anteeks.

Myydään

Pakki VDV CCCP, ostettu varustelekasta. Hinta 10 €. Säilytyspussi repeili tuosta korkin kohdalta niin revin rämmäleet pois että korkki on aina käsillä mutta pakki ei pääse kuitenkaan sotkemaan. Nokinen mutta ei dingejä eikä dongeja.
purettuna
kasattuna
vaa’alla

Sadeviitta Miltec, lekasta tämäkin, hyvässä kunnossa, mukaan säilytyspussi ja lyhyt narukieppi. Hinta 10 €.
kaksinkerroin
avattuna
vaa’alla

Tavarat Turussa 20540, Smartpostitus (5,90 €) ok ostajan piikkiin.

Yhteydenotot:
PM / nolla45yks875589 whatsapp

Ostaisin: runkolaukun. sellainen pääkolmion yläosan täyttävä. Mitään en näistä ymmärrä, joten hyvä tilaisuus myydä vanha romusi kalliilla. Sijainti hesa

O:

~ 0 - 5C° Comfort lämpötilan omaava noin kilon (max.1200g) makuupussi 184cm henkilölle.

Retkeilyyn sopivia teräisiä tai titaanisia keittovälineitä eli pannua ja kattilaa sekä titaani mukia ja aterimia.