Singular Cycles — postaa omasi + fiilistelyt ja disautukset

Tämä aiheutti haaveilua, mutta jostain syystä ebb oli este hankinnalle. Edelleen yksi suosikkipyöräkuva.

Peregrinehän se ois. Muut näistä tuntuu mulle yhdentekeviltä vaikka ovat varmasti paljon muutakin.

Singular - 26.11.2009 » Another small one - pic just came in from Antti in Finland. The coolest small build I've seen I think...

Lemppari-Peregrinejä koska stance

Kelaa toi on kymmene tai melkee vuotta vanha jo.

hyvin on aikaa kestänyt “muodikkaana”

Lumikko - 21:23, 1.11.2018 »
Konsta - 13:45, 30.10.2018 »
negaatio - 13:43, 30.10.2018 » se kiristyy keskiömuhvin feissatuille pinnoille käsittääkseni. mutta joo. kuten sanoin minä kiertäisin, sinun ei tarvitse.
Nii eiku mietin että onko olemassa pelkästään ebb:itä vai pikemminkin toimivia ja ei-toimivia ebb:itä.
Vaihtoehto B on oikea, mutta eihän se estä negaation yleistelyitä.
En kanssa ihan ymmärrä, että mitä tekemistä jollain Ninerin eri tavalla toteutetulla EBB:llä on Singularin ratkaisun kanssa. Ei ole ollut mitään ongelmia yli viiden vuoden aikana Peregrinen EBB:n kanssa. Fiksinäkin kilometrejä on jo yli kymppitonni, muut kilsat vielä päälle. Kiinteänä ajamisen luulisi tuovan ongelmat esiin, jos niitä luvassa on. EBB on oikein mukava yksivaihteisessa lokarillisessa järkipyörässä, kun ei tarvitse lokareita säädellä ketjun löystymisen tai välityksien vaihdon myötä vähän väliä. Eikä tarvitse jarrua säädellä ketjun kiristämisen takia ja rengas on helppo ottaa pois, mutta se on toki sama slidereissäkin.

Peregrine oli kyllä aikaansa edellä. Varsinainen buumi tuon tyyppisille alkoi toden teolla siinä vaiheessa, kun tuotanto oli jo lopetettu.

Convdo - 9:37, 2.11.2018 » Peregrine oli kyllä aikaansa edellä. Varsinainen buumi tuon tyyppisille alkoi toden teolla siinä vaiheessa, kun tuotanto oli jo lopetettu.
Joo just mietin tossa herätessä samaa. Harmittaakohan herra Alisonia.

Onko kukaan seurannut tai tiedustellut, että mitä muutoksia uuteen Swiftiin tulee?

Minul on ne kolme Singularia, joista päiväkirjaa hissukseen myös täällä foorumilla pitelen. Ihania pyöriä. En tajua onneksi mitään mistään liian vaikeista teräsasioista tai viimeistelyjen hiusten halkomisista. Silläpä oon vaan ajanut ja nauttinut. Ne näyttää ja tuntuu hyviltä. Swiftillä ajettu pisimpää, keväästä -11 alkaen. Takahaarukan sisäpinnat alkaa olla sileät, mutta kyllä se kiekko siellä on paikallaan pysynyt. Gryphonin keulan ajoin kasaan heti ekana kesänä sen kanssa, mutta onneksi Samilta löytyi vielä korvaaja tilalle. Lunnin maalipinta on ollut muita herkempi; chippiä sun muuta on irtoillu, osa pikkuraapaisuista, osa kunnon runnomisista kiviin tms. Omaan silmään ne kertoo eniten käyttöpäivästä ja hyvistä reissuista läpi Suomen maan.

Ebb ei ole yhdessäkään pyörässä ollut mitään muuta kuin toimiva. Muuta sinkulointisysteemiä en edes kalustoon tällä tietoa hyväksyisi. Kitisijät kyl keksii kitistävää, ja juurikin tällä foorumilla oikein laaja-alaisesti, ilman omakohtaisia kokemuksia kyseessäolevista jutskuista.

Ajoa kertyy pikkuhiljaa kullekin linnuistani. Tällä hetkellä Äkäslompolossa Lunnin kanssa kärsimässä kamalasta marraskuusta ja kaamoksesta. Mitään ei vo tehdä, kun on pimeä ja surkeaa, mutta niin vaan eilen 5,5h oltiin pyörän kanssa liikkeellä. Tulevalle talvelle taidan Gryphonin valjastaa nastoilla työmatkahyökkäilyyn Swiftin sijaan. Kevyesti haaveilen sen vaihteistamisesta ja siten maastoreittien ulkopuolisille alueille retkihommiin paremmin taipuvaksi. Saa ny nähdä eteneekö haave tekoihin asti.
Onhan se myönnettävä, että Swiftin ja Gryphonin kanssa on selkeää päällekkäisyyttä käyttöalueissa nykyisellään, mutta toisaalta kummallakin on selkeä oma luonteensa.

Uuteen Swiftiin taisi Sam ainakin läpiakselit taannoin lupailla.

wtpooh todistaa väkevästi. Aamen!

e. Piti käydä heti amoja fiilistelemässä. Upiat pyörät.

Heh. Joo, mulla on hieman saarnaamiseen taipuvaista taipuvuutta…

L kokoisen Roosterin… sen vielä tahtoisin. Peregrinen kanssa olin ja olen edelleen niin L ja XL kokojen välistä pitkine koipineni, että en vaan ikään iskenyt kiinni kumpaakaan.

https://farm5.staticflickr.com/4902/31892784438_ebc22b35fa_z.jpg

https://farm5.staticflickr.com/4807/31892784168_5e4b875c0e_z.jpg

Paluu singulariteettiin. Peregrine on kaverilla ja itselläni nyt Artpow:n vanha Kite. Ajattelin kruunata turhamaisuuteni vielä Enven stemmillä, mutta muuten aika lailla valmis. Vaati totuttelua tuo flaretanko, mut alkaa hiljalleen tuntumaan omalta. Ehkä vielä krossiakin tällä pääsen ajamaan.

Luin otsikosta sanan disautukset ja ajattelin tulla kertomaan, että typeriä ylihinnoiteltuja retroankkureita porukalle, joka haluaa väkisin päästä maksamaan korotettua hipsteriver…

Eiku siis, nää on kyllä siistejä runkoja, esim. Peregrine kelpais kyl itellekin.

Mulla on noita neljä, eli hipsterivero on maksettu. Vain Swift on nykyisellään yksivaihteinen. Peregrine oli aikanaan myös. Vaihteellisina ovat Peregrine (nykyään 2x10), Osprey (aina ollut 2x10) ja Gryphon (1x10). Pidän kaikista kovasti. Yleinen parannus olisi maalipinta, se ottaa kolhua helposti. Muuten ei valittamista.

Kyselin Samilta taannoin Peregrinestä ja ymmärsin, että jotain ajatusta sen paluusta tuotantoon olisi. Nähtäväksi jää.

http://www.singularcycles.com/wp-content/uploads/2018/11/DSF7443-e1542663455358.jpg

Uusi Singular Pegasus ennakkotilattavissa.

1550 puntaa. Enpä taida!

iha näpsäkän näköinen xc geometria. Itsekin pyöritellyt usein mielessä titaanisen gravel tai hardtail -rungon tilaamista samaiselta kaukoidän pajalta. Sitten joskus, hivenen eri mitoilla toki.

http://www.singularcycles.com/wp-content/uploads/2018/11/Pegasus-L-geo-for-web.jpg

Kiinnostaa nähdä kunnon kuvia joskus, mutta kyllähän tuo näyttää hemmetin upealta.

http://www.singularcycles.com/wp-content/uploads/2018/11/Singular-Pegasus-2018-Full-Bike-Side-web.jpg

linkin takana oli snadisti valaistumpi

tää preorder / pieni erä -tilausmalli, johon suurin osa pikkupajoista (kingdom, moxxie, jne) on siirtynyt, on varmaankin liiketaloudellisesti kestävämmällä pohjalla ku semmone et otetaan 50 per koko varastoon ja toivotaan parasta. Tai ehk jossain 4130rungoissa sen nyt vielä voi tehdä, mutta toi 850e preorder on varmaankin vaan vähän yli se, mitä Seppo Singular noista pulittaa Kaukoidän Pajalle.