P: harmaa Mielecini (ent. valk. Pompetam.)

valkone runko

Just hyvä

Konsta - 18:13, 14.9.2018 »
Thomas - 23:07, 7.9.2018 » Kunnon sivukuvaa?
No ei kunnon mutta sivukuva: http://i64.tinypic.com/2qxuwcn.jpg Iha hyvän tuntune. Mukavaa myös ku on kerranki tommone vähä jämympi runko nii ei oo semmone olo että tarvii varoo koko aja. Kiinni on samat vanhat hyvät roinat ku aina ennenki: http://i66.tinypic.com/200bris.jpg http://i64.tinypic.com/33n7xgk.jpg http://i63.tinypic.com/skvo8i.jpg http://i65.tinypic.com/2i8golz.jpg http://i64.tinypic.com/2nv5hfl.jpg Eiköhä tää ollu tässä. Poislukien lokarit jossain kohtaa vielä.
Discipline of STEEL!

Siitä minä nautin.

Tämä on hyvä.

Tämmönen pitäs kyllä olla kaikilla.

Hyvin teit!

Nonnii nyt käviki silviisii että tää projekti yhtäkkiä tyystin muutti suuntaa. Nimittäin Pompetaminen runko keuloineen lähtee kohta länteen. Ja tilalle tuli tänään tämmöne:

Kiitos, syfilisx ja FF!

Paino 1986g. Perä 133mm.

Jahasjahas

Konsta - 15:45, 1.10.2018 » Nonnii nyt käviki silviisii että tää projekti yhtäkkiä tyystin muutti suuntaa. Nimittäin Pompetaminen runko keuloineen lähtee kohta länteen. Ja tilalle tuli tänään tämmöne: http://i67.tinypic.com/4hcqo1.jpg Kiitos, syfilisx ja FF! Paino 1986g. Perä 133mm.
Onko noi chainstayt jo valmiiksi poikki?

Siinä on normaali pintanaarmua vaan maalissa.
Ratas kääntyi tohon kohtaan ja raapi maalit, saattoi liittyä user erroria ja irronneita pultteja.

Maali lähtee muutenkin mukavasti ihan kynnellä rapsuttelemalla. Teki heti kovasti mieli ruveta oikeen kunnolla irrotuspuuhiin mutta enpä taida.

Minäkin omistin tuon jossain vaiheessa.

Kiitos, syfilisx, vasaraasialainen ja FF!

siinäpä todellinen koko kylän yhteinen polkupyörä!

niq - 12:20, 1.9.2018 » Ei se keventelystä parantuminen niin toimi, että yritetään tallin keskiarvoa yhdellä ankkurilla nostaa höpsökoira.
Konsta - 13:13, 1.9.2018 » Kyllä toimii! Olen ihan terve jo!!
Ei pystynyt Konsta pitämään ankkuria tallissa.

mullakin tää itseasiassa kävi!

Kiitos, syfilisx, aapinen, vasaraasialainen ja FF!

Olikos muita vielä?

Oliko vaihdolla muuta syytä kuin paino?

Ykkössyy hinta, kakkossyy väri, kolmossyy hauska historia, nelossyy toive aavistuksen korkeemmasta emäputkesta. Paino on mukava bonus mutta eihä tääkään mikään ns. keijukainen oo.

Konsta - 19:49, 1.10.2018 » Kiitos, syfilisx, aapinen, vasaraasialainen ja FF! Olikos muita vielä?
Käyttäjänimi hvo ilmeisesti.

Kiinnostaisi tietää, että ajoiko tällä tosin kukaan muu kuin minä?
Aapinen ainakin kertoi, ettei ollut laittanut edes jarruja ja runko oli muutenkin melko iskemättömässä kunnossa saapuessaan mulle.
Edit: Kysymyksen tarkoitus ei ole ylläpitää ajamisen diktatuuria vaan lähinnä tiedustella, että onko tämä ollut kuinka monella kasassa sillain, että tässä on ollut esim. kaikki osat, olisi kiva nähdä kuvia jos niitä on.

Olen ajanut tällä rungolla