Vetoomus foorumilaisille

Trolleja kaikkialla, ignooraan kaikki. Nyt menkää kaikki pois te ette halua itseänne tänne.

aijaa ite diggaan naperon tyylistä. just hyvää pekka eric tycittelyä.

peukku

Peukku alas. Sysipaska läppä.

Mun mielestäni kusipäisen käytöksen patologisointi ei ole cool, eikä myöskään rinnastus joukkomurhaajaan.

Onneks tyccittelijät on normojen ongelma.

Mitäs tänne kuuluu?

jäbä kuulemma vahvasti kiinni vuoden foorumisatiainen palkinnossa 2019 koffeissa

voitas pitää jonkinlainen kasuaali kapulanojennusseremonia siinä samalla jos päästään paikalle

toksista joulua kaikille

Onneksi satiaiset lähtevät myrkyillä pois.
Tavallaan olen joissain asioissa teeteen kanssa samaa mieltä. Mutta kuitenkin pitäisi pystyä käyttäytymään foorumilla. Edellisestä painista alkaa olemaan jo pitkä aika. Loppuuko tahmalla watit?

Tahmatassu - 22:08, 6.10.2018 » Onneks tyccittelijät on normojen ongelma.
En yleensä heilu tässä topikissa, mutta jos normot mainitaan, välittömästi Judge Dredd kömpii alitajunnasta.

http://2.bp.blogspot.com/-SRf7Xkzv3kY/WWXD8gKNtQI/AAAAAAAAPjo/YtN58G__8YQcZV_rn5fjsiZM2SrVoi8AACHMYCw/s1600/RCO001.JPG

Eikös ainaki danskun kanssa kinastelun päätteeks sovittu että miehestä otetaan mittaa sitten velolla ja päätetään kinat sinne? En kyl muista miten kävi et ajettiinko koskaan mut nähtiin kyllä joskus livenäkin ja ihan asiallinen kundi oli ainakin silloin eli tavallaan palveli kuitenkin lopulta tarkoitusta.

Foorumillahan on jo toi tavaksi muodostunut lentävä nelisatanen hyvä laji ratkoa kinastelua niin oisko tahmis sitten ens kevään veloaamiaisella (voin järkätä tapahtuman) sellanen pienimutonen kisailu paikallaan, jossa sitten itse läskinä ja laiskana voin vaikka lähteä ainakin kellottamaan kierrosaikaa? Oon kyllä valmis ottamaan pataankin sun tykkijaloilta et ei siinä mitään. Ajattelin vaan et jos oikeat foorumiaktiviteetit palvelis tässä sun tapauksessa vähän paremmin vuorovaikutuksena kuin foorumihuutelu ja perseily miljoonan nikin takaa?

Ei taida olla ratapyörää eikä ratapyörässä wattimittaria ja uhottu kovien faktojen wattimittarisessiokin vielä järkkäämättä eikä toi oikein edistä pyöräilyä eli en jää odottamaan henkeäni pidätellen.

Saa ajaa mun puolesta maantiepyörälläkin jos vaihde ei vahdu suorituksen aikana

Oon kyllä kiinnostunut rata-ajosta ihan senkin vuoksi että voisi säännöllisesti testailla aikoja, kiinnostaisi vain voiko kisageon maantiepyörällä polkea kaarteissa sillä bb-dropia on aika paljon enemmän kuin ratapyörissä.

Tahmatassu - 14:28, 18.12.2018 » Oon kyllä kiinnostunut rata-ajosta ihan senkin vuoksi että voisi säännöllisesti testailla aikoja, kiinnostaisi vain voiko kisageon maantiepyörällä polkea kaarteissa sillä bb-dropia on aika paljon enemmän kuin ratapyörissä.
Ei varmaan pysty pidemmillä maantiekammilla ajelemaan hissukseen eli ns kävelyvauhtia koska osuu varmaan poljin kiinni, mutta yhtään nopeampaa jos ajaa, sanotaan 20km/h + niin alkaa olla sen verran kallistusta kaarteissa pikkuhiljaa, että pedal strikeiltä vältytään. On siellä noiden fillariseurojen porukuistakin jotkut maantiepyörällä ajaneet ja yks kaveri käynyt hiomassa ilmanvastuskerrointa triathlonia varten sielä, eli ajellut ihan tt-pyörällä.

Nähdään siis keväällä velolla ja katsotaan miten läski liikkuu :slight_smile:

Jätetään ne jarruhommat sit velolla pois.

Velolla näkyy triathlonpyöriä jatkuvasti, koska siellä testataan ajoasentoja ja kypäriä ilmanvastuksen minimoimiseksi. Maantiepyörät ja -kammet sopivat, ainakin côte d’azurilla eli vaaleansinisellä tasaisella ajettaessa.

Kuulin viikonloppuna yhdessä VIP-mestassa foorumin salapoliiseilta sellaista, että sen tahmatassu töttöröttö ym jne -hahmona esiintyvän oikean ihmisen suhteen ei kannata asettaa odotuksia fyysisten suoritusten osalta kovin korkealle :smiley:

Cp käyrän ja matikan mukaan 400m menisi 26 sekunnissa suoralla tiellä, ~810w oli 30 sekunnin maksimi tältä vuodelta. Mutta koska kyseessä on velodromi niin laitan arvioni 30 sekuntiin, aeropyörä tosin nipistää siitä muutamia sekuntteja pois. 1km paikaltaan ~ 1:11-1:14

munccis - 15:52, 18.12.2018 » Kuulin viikonloppuna yhdessä VIP-mestassa foorumin salapoliiseilta sellaista, että sen tahmatassu töttöröttö ym jne -hahmona esiintyvän oikean ihmisen suhteen ei kannata asettaa odotuksia fyysisten suoritusten osalta kovin korkealle :D
Jaa taidan kummiskin luottaa vectoreihin ja w/kg taulukoihin kuntopyörien kuumentamisen ohella.

En usko koska polkeet kuulemma pikalinkutkin mutkalle!