Vetoomus foorumilaisille

Lopetetaan toksisen trollin ruokkiminen. Nyt. Yhdessä.

Tällä puheella.

(Tiedän olevani pahimpien syyllisten joukossa tässä, kun on ollu tylsää duunia. Mutta parempi tunnistaa, tunnustaa ja parantaa tapansa kuin antaa syyllisyyden estää.)

Bump siiheksi kun ylläpito saa homman hoitoon.

Kyllä. Tosin tolla spämmimäärällä vaikea olla ruokkimatta

…ja vaikkei ruokkiskaan, tuollaiset yleensä ei kyllästy ihan heti ja sitä odotellessa on hyvin tympeetä aukaista foorumi ja nähä samaa paskaa päivästä toiseen

Lisänä sellanen vetoomus vaikkapa ylläpidolle tai ns. tietäjille niin mikäli tämä tosiaan on jonkun kakkos/kolmosnikkejä niin nimet tiskiin ja public shaming

Nollareaktio kaikkeen. Niitä posteja ei vaan oo.

Hyviin käytöstapoihin kuuluu pitää suunsa kiinni, jos ei sieltä mitään älykästä ole ulos tulemassa. Voimme siis aloittaa tästä, nyt loppu asiaton vastaaminen.

Mä sydämestyin puolisen vuotta sitten yhteen tyyppiin The Flat Earth Societyn keskustelualueella. Otin selvää kuka hän on, ja lähetin Interfloran kautta kukkakorin Kaliforniaan. Korttiin kirjoitutin terveiset Nasalta ja Elon Muskilta.

No nyt tuli mielenkiintoinen postaus.

Tietäispä kenen ruokintaa pitää nyt välttää.

Näin jälkikäteen ajateltuna en osaa oikein sanoa, miksi tuon kirjoitin. Sairaannopean laukaisema flashback, mahdollisesti.

Dear yksivaihde,

Mä tiedän et aina ei vaan pysty siihen, mitä lupaa. Kaikki tekee virheitä ja anteeksianto on tärkeää. En ollut oma itseni kun tein sen minkä tein ja olen nyttemmin oppinut virheistäni ja parantanut tapani.

Voidaanko yrittää tätä juttua uudestaan?

Vilpittömästi sinun,

^ Amen

Kiitos tuosta Flat Earth Societyn maininnasta! Tästä saan hyvää jatkoa henkilökohtaiseen takapakki-projektiini.

nosto

kyttyra - 13:08, 29.8.2018 » nosto

Kiitos kyttyra. Pysytään vahvoina. Just silloin kun tuntuu, että tekis mieli laukoa kun on täydellinen paikka, silloin pitää pidättäytyä. Koska se syöttö on annettu sulle ihan tarkoituksella!

Voitasko laittaa stickyksi?

Tätä voisi taas nostaa.

Ihmisten haukkuminen läskeiksi, oli niiden paino ja rasvaprosentti mikä vaan, ei ole tätä päivää.

Paras on kun ei vastaa tai reagoi mihinkään mitä tämä yks häirikkö kirjoittaa, oli se asiaa tai ei. Luulis foorumin muuttuvan tylsäksi kun ei enää koho nyi heti siiman kastuessa, eikä mistään muustakaan saa vastakaikua. Viestin pitäis olla selvä: mene pois, sua ei kaivata täällä.

^^ahh kiitos.

Joo piti sanoa tästä jotain mutta toi yksi topi meni lukkoon syystä jota en ihan ymmärrä.

Ja todettakoon että kun itse olen IRL-tilanteessa käyttänyt täällä tuoreeltaan opittua lempisanaani “lihajuntti” niin kyseessä oli huono läppä. Mutta sarkasmin kerrokset ei ehkä aina välity joten pyrinpä jatkossa välttämään slurreja edes vitsillä.

Ruokavalioon, kehon koostumukseen tai uskontoon liittyvät kommentit kannattaa tosiaan jättää oikeassa elämässä sanomatta. Työväen kanssa kannattaa kaivaa puheenaiheet suggeroinnin lähteistä kuten iltalehden lööpeistä.

Kuulitteko mitä rumppi oli taas puhunu, se on aika tyhmä jätkä…