P: Kuningaskulkuri

Hieno projekti ja hyvä meno. Tästä tulee varmasti siisti.

Hyvännäköset kiekot!

Projekti kyl paranee vaan kun unohtu toi maalaus! Muutenki sopusuhtasta kamaa eikä mitää markettikampiakaa tule!

Jusa. - 1:31, 24.8.2018 » Kävin tossa paikalliset pyöräliikkeet järjestyksessä läpi ettimässä uutta vapaaratasta noihin Azuren vanhoihin kiekkoihin, kun niiden orkkis vapari oli vanhuuttaan aika rajussa kunnossa.
Huh tosi hyvä että löytyi mukava ja avulias pyöräpaja. Tuota halkeamaa en nähnyt vielä tuota pakkaa asentaessa, mutta nyt ainakin kiekot toivottavasti kestää taas muutaman vuosikymmenen.

Joo, oishan toi vanhaki pelittäny mut klappas vähä ja aattelin pelaa ns. varman päälle.

Sivuhuomio: Suomen hienoimman kunkkukulkurin omistaa salkkareiden sebastian.

accro - 8:48, 24.8.2018 » Sivuhuomio: Suomen hienoimman kunkkukulkurin omistaa salkkareiden sebastian.
Kuvia tai en usko.

Näin kerran pelagolla. Eka pyörän, sitten sebastianin. Olikohan siniset kangasteipit, ruskeat, puhtaat huput kahvoissa, brooksi, tanwallit ja muuten hopee, periodikorrekti sinkulaspec. Tää kaikki joskus 2013.


Kylhän tällä polkee.

Tällä hetkellä ehkä eniten vituttaa kun en tajunnu kattoa renkaiden logoja takana venttiilin kohalle. Oli niin tuskaset kammeta vanteille ettei vaan sen takia jaksa irrotella.

ketjusta yks linkki hiiteen ja satula suoraan ni tää on tosi hyvä! ehkä kans polkimiin häkit, tai molemmilta puolilta ajettavat polkimet jos vedetään ilman häkkejä. älä maalaa äläkä asettele logoja liian tarkkaan :smiley:

Slämmäisin takakiekon ja stemin, pistäisin Matalampiprofiilisen jakkaran niin sais vähän enemmän tolppaa näkyviin ja kiillottaisin eturattaan. Muuten kyllä aika maistuva tää kullanaävyinenkin kunkku.

Minkä kokonen tää on?

Joo, esteettisistä syistä vaihtaisin satulan. Mutta pakko ei ole. Paitsi suoristaa se.

Heitin ihan kokeilumielessä Concorin kiinni ja huomasin itekki vasta kuvaa postatessa että se on kallellaa. Itteä viehättää joku sen ulkonäössä, vaikka aika iso möhkäle onkin. Pitää ajaa hetki ja miettiä sitte uutta satulaa.

Kokoa tällä taitaa olla sen KK isomman rungon verran eli oisko ollu 59cm. Ehkä omiin mittoihin nähden muutama sentti iso jos tarkka haluaa olla mut ei sillä niin väliä.

Oispa lokarit tallessa mut joku tais heittää ne n. 38 vuotta sitte roskalavalle. Nii ja pitää ettiä jostai vielä uuet rattaanpultit, vähä turhan monta prikkaa välis nyt.

Concori todettu liian kapeaksi. Nyt joku 5e Motonet satula kiinni, mut nahkaa tekis mieli saada alle. Brooksilta varmaan B17 varmin valinta? Team Pro näyttää kans ihan näppärältä, itellä kun ei varmaankaan tuu käyttöä noille satulabägi sydeemeille.

Lokasuojiksi katellu Velo Orangen Facette 45mm tai sitte Pelagolta 45mm parikymppiä halvemmalla, kaipa noi saa kunkkuun kiinni?

Charge Spoonista oon itse tykännyt kaupunki- ja retkikäytössä. Brooks B17 20 kilsan kokemuksella ei vakuuttanut ja tuntui vähän liian leveeltä.

Spoonille/knifelle ääni. Luottosatula

qlt - 21:42, 10.9.2018 » Spoonille/knifelle ääni. Luottosatula
+1

Pakko heittää ainakin spooniin eroava mielipide. Oli liian pehmeä/kupera aiheuttaen ns. ass-hatchet-efektin.

Charget ehkä vähän liian modernia kamaa. Pitää varmaan käydä jossain kivijalassa ihmettelemässä Brookseja. Aitoo ja kunnon nahkaa sen pitää olla.