Vaatteet

Onko tuosta Raphan Classic Winter takista tai muusta samasta kankaasta eli Polartec® Power Shield Pro® tehdystä vaatteesta täällä kokemuksia?

""RAYNSIE is a weatherproof coverall, optimized for city riders. Premium performance raingear, designed to welcome any meteorological challenge with open arms. It’s waterproof, windproof, breathable and packable."

Owen added that in the process of creating the Raynsie he and his team really learned to appreciate what it takes to create a product from scratch and how difficult it can be to actually build something

te teitte vittu haalarit.

Nyt on kova.
Kait noissa lahkeissa on sellaiset kuminauhat jalkapohjan ali kiristämään ettei nouse puntti ylös?

siis käsitinkö nyt oikein, että näiden kurahaalareiden hinnalla sais myös kolme (3) acnen pipoa ?

ununu - 15:25, 5.1.2018 » [i]Owen added that in the process of creating the Raynsie he and his team really learned to appreciate what it takes to create a product from scratch and how difficult it can be to actually build something[/i] http://www.adweek.com/files/2016_Nov/RAYNSIE_FW16_003.jpg te teitte vittu haalarit.
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11267355_865071380253677_6004318834616546448_n.jpg?oh=1b1078a1f89101ccf4aad58784ede61b&oe=5AB9272D
Frankton - 15:34, 5.1.2018 »
ununu - 15:25, 5.1.2018 » [i]Owen added that in the process of creating the Raynsie he and his team really learned to appreciate what it takes to create a product from scratch and how difficult it can be to actually build something[/i] http://www.adweek.com/files/2016_Nov/RAYNSIE_FW16_003.jpg te teitte vittu haalarit.
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11267355_865071380253677_6004318834616546448_n.jpg?oh=1b1078a1f89101ccf4aad58784ede61b&oe=5AB9272D
naurattaa

Minkälaisilla boksereilla jengi ajelee? Pitäs hommata uusia, ja pitäs olla semmosia jotka toimis urheillessakin hyvin. Lähtökohtaisesti jotain muovia, vaikka merinoa suosin noin yleisessti. Järkeilin tämän niin, että bokserit alkaa haisemaan vehkeelle joka tapauksessa, pesukertoja tulee reilusti, jolloin mertsa ei olisi kovin pitkäikäistä.
Suosituksia / mielipiteitä?

Raffan mertsakalsarit kestää yllättävän pitkään käyttöä ja pesua eikä alennushinnalla todellakaan paha. Oikeastaan normihinnallakin aika ok jos vertaa vaikka noihin perusmähösiin tai mitä ny joku farkkukauppa myy, siis ne puuvillapökät joissa on jonku toisen jäbän nimi ku oma.

Haglöfsin actives o hyvä ja halba jos ei merino käy.

Tämmöset on olleet hyvät ja halvat https://www.varusteleka.fi/fi/product/mil-tec-sports-bokserit-kosteutta-siirtavat-mustat/6484

^ Noita käytössä monta paria, saavat myös omat suositteluni.

Lidlin sporttikalsarit on samaa materiaalia. Vyötärö hieman matalampi ja hinta 5 -7 € / pari.

kynis - 12:48, 6.1.2018 » Raffan mertsakalsarit kestää yllättävän pitkään käyttöä ja pesua eikä alennushinnalla todellakaan paha. Oikeastaan normihinnallakin aika ok jos vertaa vaikka noihin perusmähösiin tai mitä ny joku farkkukauppa myy, siis ne puuvillapökät joissa on jonku toisen jäbän nimi ku oma. Haglöfsin actives o hyvä ja halba jos ei merino käy.
raphoille kannatusta. ainoita vaatteita mitä ikinä ostan uutena. aina parin vuoden välein kolme paria ja niil pärjää sit aika pitkälti. pesen 3-4 käyttökerran välein ja välissä aina päivä pari tuuletusta
Tinpe - 12:45, 6.1.2018 » Minkälaisilla boksereilla jengi ajelee? Pitäs hommata uusia, ja pitäs olla semmosia jotka toimis urheillessakin hyvin. Lähtökohtaisesti jotain muovia, vaikka merinoa suosin noin yleisessti. Järkeilin tämän niin, että bokserit alkaa haisemaan vehkeelle joka tapauksessa, pesukertoja tulee reilusti, jolloin mertsa ei olisi kovin pitkäikäistä. Suosituksia / mielipiteitä?
[Särmä viskoosibokserit](https://www.varusteleka.fi/fi/product/sarma-viskoosibokserit-mustat/35335). Mulla on saman merkin merinoa ja Raphan merinoa. Nää on halvimmat mutta myös mieleisimmät.

Ja kokoa pienempänä ni istuu hyvin. Mun farkkuvyötärö on normaalisti 32” ja näistä S on hyvä: ei kiristä eikä lepata.

En tiiä lasketaanko nää boksereiksi, mut näissä melkein aina ajelen…
http://www.pearlizumi.com/US/en/Shop/Ride/Road/Men’s/Apparel/Bottoms/Shorts/Men’s_Liner_Short/p/11111320021

Hengittävää verkkoa pöksyt, ja pehmuste löytyy. Oon ollu näissä ns ihmisten ilmoillakin lukuisia kertoja, vaipasta ei sanottavammin haittaa. Menee tavallisten housujenki kanssa. Toki jos töihin yms menee missä voi vaihtaa vaatteita ni sitte vaihdan tavalliset pöksyt päivän ajaksi.

Itse en ajele boksereilla vaan polkupyörällä mutta muulloin jalasta löytyy usein tommoiset hemppa3000:n mainitsemat miltec-bokserit. Tosi mukavat ja kestävät aika pitkään, ostaisin uudestaan/5.

Kiitos hyvistä suosituksista! Lekan hinnat kyllä sen verta kovat että pitänee ottaa yhet Särmät ja Mil-Tecit testiin, että kummat sopii paremmin omaan perseeseen.

Mil-Tecit on sitte todella joustavaa matskua, siinä kans pykälää pienempi on hyvä. Mulle mediumit on liian löysät mutta yleensä L-kokoiset kaverit on tykänny. Ei tosin kaikki. MT:n lahkeet on lyhyet ja paketti ei pysy kaikilla koossa.

Ostan pyöräilyyn soveltuvat alkkarit ihan marketin alkkariosastolta. Matsku urheilullinen eli polyamidi/nylon, polyesteri, tai merino, seassa voi olla elastaania. Kankaan on hyvä tuntua liukkaalta, ei ainakaan kovin karkealta. Saumat ei saa tulla istuinluiden kohdalle. Nyrkkisääntönä takana pystyssa max 1 sauma ja alhaalla nivusissa poikittain max 1 sauma. (Koska jos takana on 2 saumaa, ne lähes varmasti osuu istuinluihin, ja jos nivusissa on 2 saumaa, niin se taempi osuu myös.)
Marketin pöksyrivistöstä on helppo bongata ne ei-puuvillaiset kun ohi kävellessä vaan pikaisesti kokeilee kankaan tuntua sormissa.

Tos oli vielä toho pukukeskusteluun How to carry a suit on your bike
Useampia puvun-ja paitainkuljetuspussukoita. On kyl vähä tyyriin olosia mutta riippunee lompakosta että kannattaako.

"The Wingman Messenger is a multi-purpose suit and garment bag that enables easy and versatile all-weather commuting and travel.

It allows you to transport work attire such as business suits, dresses, shirts or a uniform and it carries with ease your laptop, other tech devices and everyday essentials – which are all conveniently packed in a slick and stylish bag with a messenger-style carrying strap."