AMA: Trek Farley 9.6

Ou jeah. Varsin soivan oloinen peli tämä.

Imho läskipyörän hauskuus moninkertaistuu yksivaihteistettuna. Sinkula tai fix, molemmille on sijansa. Kaikki ei tykkää, mut jos mahdollisuus niin kokeilla kannattaa.

Aaah. 27.5x4.5 kiinnostaa. Ja milläs väleillä tossa vedetään, kun noi kumit lienee aika korkeat.

Laitoin Stachesta suoraan 30/17 ratastuksen, toimii ihan hyvin tasasilla talvipoluilla, mut tästä kesää kohti lisään taakse piikkejä.

Keposan näköi! Punnasitko? Varmaan kelluttelee mukavasti kevään kantohangilla :3

En tunne oulun maastoa mut jos polut on aakeeta laakeeta nii eiköhän sitä ihan ss’kin vetele

negaatio - 12:14, 18.3.2018 » Keposan näköi! Punnasitko? Varmaan kelluttelee mukavasti kevään kantohangilla :3 En tunne oulun maastoa mut jos polut on aakeeta laakeeta nii eiköhän sitä ihan ss’kin vetele
Juu kyllähän se aakeella laakeella polulla menee siinä missä muutkin mutta imo siitähän se läskeily alkaa mihin polku loppuu.
Tompsukka - 22:06, 17.3.2018 » Eiköhän se hauskuus moninkertaistuisi vielä vaihteilla. Kun 3" rengas loppuu kesken niin loppuu kyllä välitkin.
Ootko kokeillu sinkulaläskeilyä? Minä nimittäin olen, ja sen perusteella korjasin ”läskissä tarvii vaihteet”-virhekäsitykseni.

Tässähän lähes liikuttuu kanssafoorumistien huolesta hankintani toimivuutta kohtaan, mutta älkää huoliko en ole ostanu tätä pyörää umpihankeen ja luulen tietäväni mitä yksivaihteisella maastossa ajo tarkoittaa, myös siihen ylämäkeen.

Tää on kyllä cool pulkka

Hyvä.

happo-orgiat - 19:17, 18.3.2018 » Tää on kyllä cool pulkka
+1

Testattu ja hyväksi todettu. Kivan kevyt ja napakka peli sporttiseen menoon tässäkin evovaiheessa:)

reilut 500km tuli lyllerrettyä talvipolkuja ja nyt vihdoin ehdin vähemmän lumisille poluille. pitihän ne kiekot myös päivittää tässä kausien välissä, kestivät ainakin ekan lenkin (light bicyclen rsnow05/cx-ray/dt350 36napsusella ratchetillä).
edit: niin ja 18t ratas tätä nykyä takana

1 Like

käytin pohjoisen reissulla vaihteita - paikkapaikoin piti silti tunkata.
[vaihdepyöräkuvalinkki]

Vaihteet tuli varmaan tarpeeseen. Yrititkö Ankerlasta kaivoksen serpaa ylös?

Linkin kuvan polkupuolta tultiin sillalle, eli kyllä, loppu oli ”hieman” tunkattavaa. Sitä serpotietä laskettiin takas - täysii. Ens kerralla pitää kyllä ajella tota toista puolta Haltille ja käppäillä ylös.

Tasaseen on kilsoja kertyny. Helvetin hyvä pyörä edelleen!
Uuden jakkaran kävin lähikauppiaalta - Fabricin Scoop Race Shallow, vaikuttaa oikein toimivalta.

Syötteellä alkaa olla ihan hyvä määrä talvireittejä auki, menkääs nauttimaan maisemista ja palveluista!

Jäi eilen kommentoimatta että tää näyttää samaan aikaan melko julmalta jyrältä noiden 4,5"-kumien vuoksi mut toisaalta kevyeltä stealth-kiiturilta. Toi Trekin perä vissiin on oikein toimiva ratkaisu? Varsinkin lumen kanssa very tukt!

Ei kaiketi muut merkit ole lähteneet ihan niin täysillä 27,5"x4,5"-peliin kuin Trek, mutta tässä nää rullaa näköjään ihan kivasti vuoden ympäri.

Tää oli kyllä lyhyesti testattuna hiton kiva pyörä. Keveyden ja/tai geometrian ansiosta enemmän normaalin jäykkismaastopyörän tuntuinen kuin muut kokeilemani läskipyörät. 5/5 would ride.

Sinkulointikelpoisena runkona Farley kiinnostaisi minuakin.

Lieneeköhän pisimpään mulla ollu maasturi :thinking:
Ajettu on ja ajo maistuu edelleen. Piti jo vähän väkisin keksiä setuppiin jotain muutoksia, niin laitoin kokeeksi varastonhyllyltä Oneupin dropperin, sekä kammet on vaihtunu käytettyyn Turbine settiin. Tankona kans vänkyrämmän Answerin sijaan Pron Koryak, perus karboniittikeppi - aivan hyvä ollu sekin.

9 Likes