Velo orange polyvalent disc on kiinnostavin runkosetti aikoihin

Stavanger on aika jytkyä putkea tähän verrattuna. Polyvalent joustaa ajossa pienempien putkiensa ansiosta ja on mukavampi ajella, myös quillistemmi antaa oman joustonsa ajoon.

:smiley:

Stava on aika jytkyä putkea muttei todellakaan jytky. Etupää ehkä vähän jämympi etupäästään mutta takahaarukka ainakin flexaa.

spacer - 13:31, 21.11.2017 » ^Toivottavasti jätitte tilaamatta. Viimeistään tämä mustaa valkoisella -tieto eliminoi hölynpöly-hypen:
Pelago - 13:09, 21.11.2017 »
tuotuo - 7:03, 9.11.2017 » ^^Asiasta en mitään tiedä mutta itse pitäisin jos runkosettiin voisi valita kumman keulan tahansa. Asiakaslähtöisyys joo.
Moi, Tämä oli loistava idea ja päätimme tehdä mahdolliseksi ostaa Stavan runkosetin joko 53 tai 63 rakeisella haarukalla. Haarukat tulee myös irtomyyntiin molemmissa väreissä. Hinnoittelusta yms yksityiskohdista lisää myöhemmin. Terv, Mikko Hyp
Nostan vielä kerran tämän ekan sivun kysymyksen esille. Samalla otsikon voi vaihtaa muotoon "velo orange polyvalent disc ei ole koskaan ollut kiinnostavin runkosetti aikoihin."
spacer - 0:00, 5.11.2017 » Miten oleellisesti tämä [i]kiinnostavin runkosetti aikoihin[/i] eroaa esimerkiksi tommosesta Stavangerista?
Pelago fanboy #1 #sibbolyfe #1x11

Oispa polyvalent kesän hyrskytteilyihin.

Topicin perustajana pyytäisin kaikkia jatkossa olemaan reagoimatta tiettyjen käyttäjänimien toistuviin häiriköinteihin ja trollailuihin. Pidetään tämä hyvän mielen topsuna, kevääseen ei ole enää pitkä aika.

pyrsta - 13:37, 21.11.2017 » Stavanger on aika jytkyä putkea tähän verrattuna. Polyvalent joustaa ajossa pienempien putkiensa ansiosta ja on mukavampi ajella
jaa eikö tää polyvalent olekaan [b]loaded touring[/b] -kelpoinen
ununu - 23:26, 21.11.2017 »
pyrsta - 13:37, 21.11.2017 » Stavanger on aika jytkyä putkea tähän verrattuna. Polyvalent joustaa ajossa pienempien putkiensa ansiosta ja on mukavampi ajella
jaa eikö tää polyvalent olekaan [b]loaded touring[/b] -kelpoinen
En osaa sanoa sillä en ole ajanut. Odotukset on korkealla ja saattaa olla että stava lähtee kiertoon kun nämä ulostuu aikanaan hikipajan (ei se roihuvuorelainen) ovesta.
pyrsta - 13:37, 21.11.2017 » Polyvalent joustaa ajossa pienempien putkiensa ansiosta ja on mukavampi ajella
onko tämä ns varma tieto vai ihan itse koettua?

jälkimmäistä epäilen joten voinet korjata sanamuotoa vähän

e: no siinähän se tuli

Odotukset on korkealla

muistan hämärästi et bianchin kromipistalle oli kans tälläne korkeiden odotusten topikki bch:n foorumil joskus kun niitä ei saanu viel suomesta

John prolly fiilisteli polyvalenttia vuonna 2009 eli 8 vuotta sitten

Haluan muistuttaa myös käyttäjä ununua että kyseessä ei ole retkipyörä, loaded touringiin kannattaa hankkia esimerkiksi long haul trucker.

Tämä tekee polyvalent discistä kiinnostavimman runkosetin aikoihin.

en se minä oo joka täällä asettelee vastakkain keskenään erilaisia, mutta hyviä pyöriä omantyyppisikseen pyöriksi !

rakastan kullia mut harmittaahan se fleksaus varsinkin etukuorman kanssa

mikä tää toinen tuotantoväri on vihreen lisäks siis?

Minkäs tyyppinen pyörä tämä nyt sitten oikein on?

polkupyörä

erittäin hyväntyyppinen kysymys

oisko tää sellanen pelottava ajaa keula tyhjänä, mut pelottava ajaa toisaalta keula lastattunakaan -tyyppinen polkupyörä

mut siis varmasti ihan kiva ja eihän kaikkea voi jaksa aina optimoida. kahdella litran kusipullolla kiinni keulassa varmaan ihan toimiva.

kyl mä tälläse ishiwatan tilalle olisin voinu ottaa jos olis tarvetta viel

edit. eiku eihä tähän saa jalkajarruu

edit2. mut siis ihan kiva kyl

ununu - 12:18, 22.11.2017 » mut siis varmasti ihan kiva ja eihän kaikkea [s]voi[/s] jaksa aina optimoida.
Eikö tässä Polyvalentin tapauksessa ole ihan hienosti jaksettu optimoida. Protossa oli vielä Disc Truckerista tuttu 31,8 mm vaakaputki ja tuotantomallissa näyttäis olevan ovaali. Luulen, että saattaa olla hyvä juttu, joka tulee vielä yleistymään. Muutenkin mun mielestä tosi kiva, että tulee tällaisia teräsrunkoja, jotka ei yritä näyttää alumiini- tai kuiturungoilta.

Hinta tulee olemaan 725$ ja ennakkomyynti 4.12. alkaen auki josta saa pikkusen halvemmalla

Mukavasti tulee veronpalautukset kohta, taitaa lähteä tilaukseen