Jopo

Jos se jopokilpi on samanlainen kuin tuossa Jopolistin profiilikuvassa, niin silloin ei ole kuin yksi mahdollisuus eli vuoden 1966 Jopo. Antamasi runkonumero ei täsmää siihen. Jos se on GD452, niin silloin täsmää huhtikuulle ao. vuonna. BD on huhtikuu 1972 ja numerorajasta puuttuisi silloin yksi numero ja merkintä olisi poljinkeskiön alla.

Joo se on varmaan oiken kun ei oikeen näe noita kurjaimia kunnolla

Tällänen siitä sitten tuli.Muutama osa puute, ja muutamat osat voisi vaihtaa kun löytyy tilalle uudet.

Ja tästä lähettiin.

Hakusessa olisi -71 Jopoon salmiakki kissansilmä, vanhemmatkin käy. Samoin Jopoon vanhan mallin ajovalo olis ostos listalla. jos vaikka jollain lojuu nurkissa?

Pitäis vaihtaa kaverin nykyaikaisesta Joposta keskiö. Tietääkö joku leveyttä? Jotain 107mm?

Nettisivujen mukaan olis 170mm
http://www.jopo.fi/bike/jopo-24/

Rolling Resistance - 23:33, 13.12.2016 » Nettisivujen mukaan olis 170mm http://www.jopo.fi/bike/jopo-24/
:---------------D

:slight_smile: Itellä on 103mm vanhassa peltijopossa fauberi adapterilla. Uudesta en tiedä valitettavasti.

Juuh. Pitänee irroittaa kammet ja mittailla. Olis toki kätsympi jos se varaosa olisi jo kourassa tuossa vaiheessa.

Zigura - 0:01, 14.12.2016 » Juuh. Pitänee irroittaa kammet ja mittailla. Olis toki kätsympi jos se varaosa olisi jo kourassa tuossa vaiheessa.
Samivallengrach noita eräänä kesänä asenteli elikkäs

Kysy Berggreniltä vaix

https://kuvat.uusisuomi.fi/sites/default/files/imagecache/artikkelikuva_std/kuvat/jopo_kultainen_kuva_helkama.jpg

Kultainen Jopo

Hieno!

mulla olisi jollekin vastuulliselle säätäjälle tarjolla hyvä jopo-packi: Mobil-runko, puoliksi hiekkapuhallettu 70-luvun lopun runko, jotain osia, yhdet kiekot, vanteet hiekkapuhallettu ja maalattu valkoisiksi, hienot. Näistä jomman kumman rungon uudelleen maalaamalla ja tarroittamalla sais hienon. Oma aika ja kiinnostus% ei nyt riitä. Lähtee yhteistyökykyiseen hintaan noutajalle Pää-Hesasta, laita PM. En suoraan tarjoa Odielle mutta saat sinäkin laittaa viestiä.

mä voisin ostaa 3-speed napavaihteisen takakiekon jopo^3-projektiini, saa tarjota tai vinkata roskalava-/tori.fi-löytöjä: pm

T.Naskali - 20:55, 26.10.2014 » Nyt tarvitsisin hieman apua. Minulla oma Joponen on ollut projektina jo liian kauan. Homma on jäänyt kesken kun pitäisi saada teetettyä uudet tarrat. Tarramalli on ollut tarrapajalla jo jonkin aikaa kun en ole saanut selvitettyä tarran valmistamiseen tarvittavia tietoja. Tarkoitus on tehdä tarroja kerralla hieman suurempi määrä jotta riittää sitten muillekin. Muutama kysely niistä minulle on jo tullutkin. Eli osaako kukaan kertoa että mitä noiden liikennemerkkien alla olevissa teksteissä tarkalleen lukee. Suurin osa on selvillä mutta noiden vaurioituneiden kohtien teksteille olisi tarvetta. Eli mitä lukee vihreän liikennevalon alla, ja noiden kahden alimman merkin alla. Onko liikennevalojen alapuolella vielä jokin muu teksti? http://i17.photobucket.com/albums/b60/ToniSatu/Joponen/Joponen2_zpsa5a6b439.jpg toni.naskali@luukku.com
Tällä viikolla posti toi tarrapainosta kauan odotetut tarrat. Pääsee liimailemaan maalattuun runkoon. [http://i17.photobucket.com/albums/b60/ToniSatu/Joponen/DSC_0042_zpsfnitejdv.jpg](http://s17.photobucket.com/user/ToniSatu/media/Joponen/DSC_0042_zpsfnitejdv.jpg.html)

Hienoa työtä, onko tarroja ylimääräisiä jos joskus kunnostelisi Joposen…

Jos jollain on kiinnostusta 70 lukulaiseen 22" Jopo projektiin niin täältä löytyisi pari ylimääräistä hintaan 50 ja 60eur, halvemmassa on enemmän laittoa.

Hei jopoilijat!

Ostin superhienon isojopon (varmaan 70 luvulta) ja pyörä rullaa kuin unelma. Huomasin kuitenkin harmikseni, että satulatolppa tuntuu hieman valuvan alaspäin ajellessa, vaikka kiristyksen vääntää kuinka tiukalle. Kiristyksenä tuossa on tuollainen nykysysteemistä poikkeava musta kiristysmutteri, jota vain kierretään.

Osaisko joku heittää jotain näppärää patenttia, millä sais satulatolpan pysymään paremmin aisoissa?

^ Siipimutteri? Jos vastapuolella ei ole kuusiokolokantaa, sinne voisi vaihtaa pultin. Vai liekö tolppa oikean paksuinen? Olisiko tässä ns. tölkkishimmin paikka?

Mull Dundane - 23:11, 7.6.2017 » ^ Siipimutteri? Jos vastapuolella ei ole kuusiokolokantaa, sinne voisi vaihtaa pultin. Vai liekö tolppa oikean paksuinen? Olisiko tässä ns. tölkkishimmin paikka?
Siipimutteri on juurikin sana jota etsin. Kerrotko tietämättömälle mitä tuo tölkkishimmi tarkoittaa? :) Pitää mittailla kanssa tuo tolpan paksuus... Vaikea sanoa, olisiko vaihdettu mahdollisesti liian kapea.

Tölkkishimmi=leikataan kaljatölkistä liuskaa jotka kääritään tolpan ympärille sen paksuntamiseksi.