P: Köyhän miehen Rivendell

^ mites toi ahma & retkipyörätopikki?

ehdottaisin kanssa sitä että teet vaan projektin valmiiksi, nappaat kuvat ja sit vaihdepyörätopikkiin tai retkipyörätopikkiin. tai voishan sitä itekin hommata jostain jätelavalta shimano sissiä ja pistää projekti + amalanka tulille ihan pottuillessani. en kyllä oikeasti viitsi.

kynis - 8:12, 15.12.2016 » ^ mites toi ahma & retkipyörätopikki?
Voit arvata mun mielipiteen. Vaihteet ei vaan kuulu yv-nettiin
happo-orgiat - 20:01, 14.12.2016 » Näkemättä hyvä rojekti! Laita kitkavivut jos ei indeksit mene kohdalleen?
Kitkat olis kyllä enempi sitä rivbiker-osastoa. Tangonpäät vielä enempi, mutta ymmärsin että ei oo tulossa droppia.

^^Kyllähän ne on tosiasiassa kuulunut jo vaikka kuinka kauan. Uudempia foorumilaisia vaan kiusataan tällä asialla (+ asb jaksaa joskus kiukutella muille ehkä), mutta onhan tänne viimeisen vuoden aikana postattu varmaan yhtä paljon vaihteita kuin yksvaihteisia.

eipäs nyt kuseteta itseämme ja toisiamme: palsta olisi jo huomattavasti pidemmällä kuolinkaarellaan entisellä nollatoleranssilla vaihteiden suhteen jota lähinnä sivuston kiimankatkuinen nimivalinta kannatteli viimeiset vuodet.

Älkää nyt vielä mitään kun ei ole saatu selkoa että onko tämä topikki ja projekti yksi kivi reppuun vai pois sieltä foorumin upotessa sinne kuolleiden juttujen suohon Kyllikkin Saaren kainaloon. Nam.

Voi teitä…ja banselle tiedoksi että jos puhutaan retkipyörästä,raskaiden kamojen kuskaamiseen soveltuvasta vehkeestä niin kyllä vaihteet ovat aika must juttu. Ai niin mutta ethän sä tiedä mitä raskas on.
Yksivaihteisella pyörällä voi tehdä matkaa. Ja ajella maastossa. Mutta nyt olisi tarkoitus tehdä sellainen pyörä jolla oikeasti olisi mukavaa matkata vaikka kamojen ja lasten kanssa.

Mites ne kuvat?

Ja miten se silti liittyy siihen, että yksivaihteeseen postataan vaihdeprojektia, eikä postata omasta pyörästä vaikkapa retkipyörätopikkiin tai vaihdepyörätopikkiin tai rivendelltopikkiin tai tarakkatopikkiin tai ompelukerhotopikkiin tai johonkin, koska kaikki tätäkin pyörää käsittelevät topiit on jo olemassa :wink:

asb - 20:42, 28.3.2016 » Oot uus ni et vielä tiedä, että tekijöillä ja luottokortin vinguttajilla on täällä eri säännöt.
tähän voi aina vedota

Näköjään täällä ei voi olla ihan miten vaan. Poistan tämän projektin tästä topsusta ja jatkan sit joskus tuolla retkipyöräosiossa. Niin en pilaa tällä muiden päivää.

Nyt Lakkimies oot ymmärtänyt ihan väärin! Missään tapauksessa ei kuulu tapoihin tehdä mitään tuon tapaistakaan. Sun kuuluis nyt toivotella kriitikot vittuun ja kertoa kuinka vähän välität mistään ja julistaa että kavereides kanssa paraikaa naureskelet yv-menolle ruudun takana. Ja että syötte popcornia naurellessanne.

semmosella muka-juusto-mausteella ripoteltuja popcorneja

vanttera - 13:53, 15.12.2016 » [s]semmosella muka-juusto-mausteella[/s] vastustajien kyynelillä ripoteltuja popcorneja

Mihin unohtui teen hauduttelu?

Voi vittu älkää suolatko hyvää topia heti alkuunsa

Enhän mä nyt muuten mut…näen jo mihin tämä tarina päättyy!

Onko spacer kasa? Se vie enimmät katseet railteuttimista

Elän itse käsityksessä, että CX/monstercross/29er jne. ja retkipyörät, fatbiket ja ahmat ovat pyöriä, joita on sinkuloina, mutta topikeissa esiintyy myös vaihdepyöriä. Ne topit on joka tapauksessa olemassa, ja suotta niiden sisällä rajoittaa keskustelua, kun hyviä kokonaisuuksia on vaihteillakin.

Kuitenkaan amaa, tori-ilmoitusta tai projektilankaa tänne ei tarttis vaihdepyörästä tehdä.

Anteeksi kaikille, että palasin hetkeksi trollailusta käsiteltävän asian pariin.