Tarunhohtoiset Rivendell -polkupyörät

Ehkä tässä on joku kulttuuriero kun saluunan jenkit laittaa mielellään tonne krediittiä, vaikkeivat olisi koskaan mitään ostamassa. Grant on tehnyt paljon pyöräilyn eteen (650b yms). En usko, että monikaan ajattelee tukevansa tuota firmaa sinänsä, vaan haluaa grantin jatkavan. Ei vaan taida bisneksen tekeminen luistaa niin kovin hyvin, en tiiä onko koskaan luistanut.

Lumikko - 16:57, 26.2.2018 » Ei astma parane tekohengityksellä. Meiningissä on valuvika ja jos sen korjaamiseksi on visio, voi pelata pankkilainalla tai sijoittajien pääomalla.
Niih. Kyllä tossa bisnesmallissakin varmaan korjaamista on, mutta vois kuvitella, että Rivendellin kokonen toimija on myös ahtaassa välissä, kun Taiwanista täytyy tilata kerralla helvetillinen läjä kamaa ja sitten vähitellen vuoden aikana kaupata se eteenpäin.

Onhan tossa ollut kaiken näköistä projektia viime aikoina, omien kampien teettämisestä tandem-fillareihin asti, mikä on saattanut syödä omaa käyttöpääomaa vielä tavallistakin enemmän.

Pulju on kumminkin toiminu jo vuodesta '94, joten eiköhän Grantillä jonkinlainen käsitys siitä oo mitä on tekemässä, joskin joutuu toimimaan koko ajan kapenevalla markkina-alalla kun kaikenmaailman Merry Salesit ja QBP:t lykkää ulos teräspyöriä isolla rengastilalla ja kiinnikekevalkadilla, mihin nähden jonkun Roadinin tekeminen ei tunnu kovin fiksulta vedolta.

mites, kuinka moni palstan rivendell-polkupyöräentusiasteista ehti ostaa oman rivendell-polkupyörän?

rivendellihän valmisti kalliita perintöhelkamoita amerikan yhdysvalloissa,

Tais mennä ne rahat siihen parempaan pyörään minkä sillä rahalla sai millä ois saanu vielä paremmankin pyörän jos ois halunnu.

Oon ihmisten ostokäyttäytymistä jonkin verran seurattuani alkanut pohtia mahdollisuutta, että ne joilla on varaa kalliiseen ostavat hyvin usein just sen, vaikka edullisempikin olisi saatavana. Ostokseen pitää toki liittyä enemmän prestigeä, ehkä laatuakin. Letkeiden retkipyörien esiinmarssi alemmissa hintapisteissä lienee enemmänkin tuonut tämäntyyppisille pyörille lisää ostajia, kuin vienyt asiakkaita Rivendelliltä.

Ja jos firmalle on hankalaa, kun ”täytyy” tilata Taiwanista iso satsi tavaraa, niin pakko kysyä että täytyykö?

Lumikko - 0:47, 27.2.2018 » Ja jos firmalle on hankalaa, kun ”täytyy” tilata Taiwanista iso satsi tavaraa, niin pakko kysyä että täytyykö?
Hankala kysymys. Itse en ainakaan osaisi myyntilukuja näkemättä suositella Grantille Taiwanissa tehtyjen runkojen merkittävää vähentämistä mallistosta.

http://theradavist.com/wp-content/uploads/2018/02/BlueLugFrankJones.jpg ei ihme että rivendellillä menee huonosti

^Huom Japaniin myyty spessuerä, ne halus tota! Blue Lugi ostanu varmaan kaikki.

Rivendell otti pienen satsin kai…
Ja joo, japaniin pääasiassa tuotettu erä, mutta ei se tee tosta pyörästä ei-rivendelliä.

Onko tollai nousevat dropit jotenki perustellut. Näyttävät iha tyhmiltä.

Jarrupalojen asennon because

Rolf - 12:08, 27.2.2018 » Onko tollai nousevat dropit jotenki perustellut. Näyttävät iha tyhmiltä.
yleensähän "horisontin suuntaiset" dropit on nimenomaan nousevat:

vai onks noi rivendellin jutut edes dropoutit?

…tajusin just miks niitä kutsutaan dropouteiksi.

liftout forkend

Dropin?

pabs - 11:11, 27.2.2018 » http://theradavist.com/wp-content/uploads/2018/02/BlueLugFrankJones.jpg ei ihme että rivendellillä menee huonosti
Jos nyt rivendellin katalogista pitäis ottaa pyörä, jota kauhistella, niin ei se tää melko normaalin näköinen Frank Jones olis. Quickbeam oli tuotannossa pari vuotta sitten ja se oli käytännössä sama pyörä kuin tuo FJ. Haarukanpäät aukee ylös, jotta jarrun säätöihin ei tarvi koskea. Tässä sen sijaan vähän eriskummallisempaa varastotilan viejää:

Eläkeraidoon:

https://www.instagram.com/p/BfuFreiAj7-/

250k kerätty. Melkosta.

Siis anteeks onks tämmone nyt ns. tätä päivää että jotain kuppasia firmoja vedellään hetkeks kuiville rahalahjoituksilla kuin ihmisiä jäistä. Mitä tommone on. Antoks joku foorumilaine rahnaa “hyvään tarkotukseen”?