Tarunhohtoiset Rivendell -polkupyörät

Ei semmosia ole. Pelkästään se, että joku on serkku tekee henkilöstä viehättävän.

:------D

Jotenki niin se oli että mitä serkumpi sitä läheisempää sukua.

Our happy lugged steel bike owners:

($2300+ rivendell atlantis -runkosettien ympärille)

http://www.rideyourbike.com/images/customers/jaredellerbrockatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/peteholteatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/timpostalwaitatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/chrisbartholdtatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/nateandersonatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/michaelbednarczykatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/ellenpennockatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/martinwestermanatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/myrapowellatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/rayhoffmanatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/petehughesatlantis.jpg

http://www.rideyourbike.com/images/customers/timstandalatlantis.jpg

En ymmärrä skidin postauksen vitsiä mutta ainakin nauran.

Palstan positiivisimmat taas vauhdissa. Tuliko edes parempi olo?

aika vakava homma tää rivbikes :smiley:

onkos näitä vielä yhtään suomessa

Uomo - 23:59, 22.11.2016 » Palstan positiivisimmat taas vauhdissa. Tuliko edes parempi olo?
Nauramisesta tulee aina parempi olo.

Itselle koko Rivendell on ihan vieras juttu eikä kiinnosta (paitsi parit siistit tänne postatut Rivendell-rungot on siistejä) mutta aika kujalla saa olla että nuo skidin postaamat ääriesimerkit eivät nosta hymyä huulille.

postasin 17 ensimmäistä rivendellin lippulaivarungon, atlantiksen, ympärille kasattua polkupyörää negsun linkistä rivendell-polkupyörien lankaan.

mikä tässä on ongelma?

Imo jokainen noista pyöristä ja kuskeista näyttää siltä että he itse diggaavat pyörästä ja ajavat sillä hymyssä suin.

sehän niissä on pointtikin. ihminen empaattisena olentona saa iloa toisten ihmisten ilosta

e. pl. en halua tuntea brony iloa

Mutta ei typerännäköiselle setupille nauraminen tarkoita sitä ettenkö uskoisi pyörien omistajien olevan onnellisia. Melko kapeakatseista ajattelua täällä.

DanielBraun - 0:07, 23.11.2016 » Imo jokainen noista pyöristä ja kuskeista näyttää siltä että he itse diggaavat pyörästä ja ajavat sillä hymyssä suin.
http://i574.photobucket.com/albums/ss187/livinlowcarbman/LLVLC%20Show%20pics/ScreenShot2015-01-13at64540PM_zpsab8134e2.png
DanielBraun - 0:07, 23.11.2016 » Imo jokainen noista pyöristä ja kuskeista näyttää siltä että he itse diggaavat pyörästä ja ajavat sillä hymyssä suin.
Tämä tuli ekana itellenikin mieleen.

Bike shaming helvettiin Yksivaihteesta.

Lumikko - 0:12, 23.11.2016 » Bike shaming vittuun Yksivaihteesta.
Tää.

Kyllähän mä sen ymmärrän, että kaikki ei ole notkeita. Ja senkin, että jokainen saa laittaa itelleen ihan minkälaisen fillarin haluaa ja ihan niin kalliinkin fillarin kuin perse vaan kestää.

Mutta sitä en ihan täysin ymmärrä, että voiko noille kaikille oikeasti olla paras ajoasento tuollainen pysty tuulipurje, josta tehontuottokin on heikompaa, kun lonkan liikerataa hyödynnetään niin vähän? Ei mulla omissakaan pyörissä S2B-droppia niin hirveesti ole ja arvostan mukavuuden performancen yli, mutta jotenkin noi hillittömät quillit tuntuu joltakin oudolta statementilta tai en tiiä.

Edit: saanko ihmetellä syyllistymättä häpeöintiin?

kerrataanpa

kid_scientifik - 23:52, 22.11.2016 » [i]Our happy lugged steel bike owners:[/i] ($2300+ rivendell atlantis -runkosettien ympärille) http://www.rideyourbike.com/images/customers/marclippmanatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/adamcroftatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/nathankurtzatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/patschneideratlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/russmooreatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/jaredellerbrockatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/peteholteatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/timpostalwaitatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/chrisbartholdtatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/nateandersonatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/michaelbednarczykatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/ellenpennockatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/martinwestermanatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/myrapowellatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/rayhoffmanatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/petehughesatlantis.jpg http://www.rideyourbike.com/images/customers/timstandalatlantis.jpg

Meikän mielestä kans moni noista voisi hyötyä vaikkapa satulan siirtämisestä taakse. Tankoa olisi varmasti varaa laskea.

Tästä mielipiteestä on kuitenkin pitkä matka pilkkagallerian postaamiseen ja “siistejä setuppeja”-irvailuun. Irvailu ja ihmettely ovat eri asioita.

en ihan nyt saa kiinni mistä tämä bike shaming repäistiin. Itsehän juhlistan noita setuppeja ja kasvoilta paistavaa pyöräilyn iloa.

^^^^^true

Itsehän olen toki sen verran jeesustelijoita parempi ihminen etten edes kiinnittänyt huomiota aiempien kuvien pyörien omistajiin niissä kuvissa vaan keskityin vain niihin pyöriin ja kummallisiin setupeihin. Tämä on pyöräfoorumi eikä ihmisten onnellisuuden arvostelusivusto, hävetkää. Mistä te tiedätte vaikka nuo ihmiset olisi pakotettu noihin kuviin? Katsokaa niitä pyöriä.

Aidosti minulle on aivan sama kenen pyöriä, montako tonnia rahhoja mennyt ja miten paljon onnea aiheuttaa mutta kyllähän tuossa listassa nyt on typerimmän näköistä setuppia mitä on aikoihin nähty.