Firewatch - yleinen retki-twitter

Kaks kuumaa suihkua Å:ssa ja mökki meren rannasta. Teltta esiin vasta Käpylän kuivaushuoneessa siis.

Hävisin! 4-2 perhana!

Viimeiset keittelyt Tromssan keskustassa ja keittimen sytytin suli. Aikakin jättää Jäämeri nyt taakse ja suunnata etelään kirjoittamaan reissuraporttia.

Lyhyt prologi ajettu, nyt siirtymä junalla ja itäretki voi. 3. alkaa.

Retkellä virossa ja sää ja matka ollu blissii. Kohta siirtymä hiiumaalta saaremaalle

Syö pizzaa ja sojottelee leirille.
Ollaan matkalla Evolle ajeltu superkivoja teitä reitillä Ridasjärvi - Hikiä - Hausjärvi (pursijärven eteläpuolelta) - Mommila - Lammi. Sää aivan uuh ja pyörä rullaa kevyesti. Aivan täydellistä.

Lounas tulossa ja kahvitkin jo jauhoin valmiiksi. Kelit kohdallaan.

visualisti - 15:45, 19.7.2016 » Syö pizzaa ja sojottelee leirille. Ollaan matkalla Evolle ajeltu superkivoja teitä reitillä Ridasjärvi - Hikiä - Hausjärvi (pursijärven eteläpuolelta) - Mommila - Lammi. Sää aivan uuh ja pyörä rullaa kevyesti. Aivan täydellistä.
Mommila-Lammi oli kyl 575 ajella ja sieltä Evollekin rullas, mut se Katinsillantie jäi käyttämättä kun vaikutti niin huonolta. Et sattumalta säkin oo Tarukselle tulossa?

En. Vaan Roihulle :slight_smile: Täällä ollaan jo!
Mut sama. Ei menty sille hiekkatielle. Padasjoentie oli tylsä. Jos joku keksii miten paluumatkalla vois sen välttää niin vinkkejä otetaan vastaan.

Lowrider asennettu. Lamppu kiinnitetty lowrideriin. Laukut pakattu. Satulalaukku pakattu. Vesipullotelineet asennettu. Soijasuikaleet jäähtyvät ja odottavat pakkaamista. Gravelkingit asennettu. Paremmat bibsit hommattu.

Kehoni on valmis.

Juo teetä riippumatossa. Hyttysiä on.

Kaesan kahvilassa tankkaamassa herkkuja. Yhtä hyvä kun viime kesänä. Saletisti kaupungin paras kahvila.

Pizza porvoossa. Lähtö viivästyi kun tuli snakebite heti kättelyssä.

Joku fiksimies tuli vähän ennen porvoota vastaan. Turkoosit tankonauhat ja vaalea pyörä.

Lähtö näemmä venyy ja venyy. Tarkoitus saada itseni liikeelle kohti Hämeen kansallispuistoja (Liesjärvi, Torronsuo) ja matkalla lävistää Nuuksio. Näillä näkymin eka yö jossain Vihdin takaisessa metikössä riippumattoillen (:

I accidentally Loviisa. No, eipä tuo mitään. Ei paha kierto ja tuli nyt käytyä täälläkin kun aikanaan tässä lähellä tuli asuttua puolisrn vuotta.

Jädet vedetty, kahvit juotu ja nyt Hard onin (vai mikä Hatdom toi nyt on) kautta kutostielle, synkän keskuksen ohi ja eteenpäin.

Kuusankoski. Loviisasta lähtiessä piti käydä fiilistelemässä entistä opinahjoa ja ihan vaan ahjoa. Siinä meni hetki ja eyeneminen hidasta kun täällä itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson pampalla tuulee vastaan niin maan helvetisti.

Kuusankoski. Loviisasta lähtiessä piti käydä fiilistelemässä entistä opinahjoa ja ihan vaan ahjoa. Siinä meni hetki ja eyeneminen hidasta kun täällä itäisen Uudenmaan ja Kymenlaakson pampalla tuulee vastaan niin maan helvetisti.

Olipa pitkä retkipäivä kun eteen yllätys singletrackia. Nyt tahkosen laavulla (on laavu.orgissakin, tulin viittojen opastamana) kun aiotussa yöpaikassa olikin jonkun kesämökki. Venäjän puolelle alle 3km matkaa, tämän syvemmälle itään en taida tällä reissulla enää päästä.

Vajaa tunti sitten saavuin vihdoin Repovedelle, Lapinsalmen sisääntulolle. Nyt riipun matossa.

http://i128.photobucket.com/albums/p175/wehola/Mobile%20Uploads/IMG-20160721-WA0000_zpsgdddei8o.jpg