Cogkola-Oulu TOURING-LEIRI 17.-18.9.2016 - Isojärvi-Ahvenlampi, Oulainen

lähtiskö messlife katuradalla ja repulla.

Mika K - 11:38, 5.9.2016 » Jees. Itse saatan khyl kesällä mennä enemmän takki auki, mutta potentiaalisten yöpakkasten aikaan ei viitsi enää arpoa onko sitä tulipaikkaa, vai ei sen juuri iskeneen monsuunin kunniaksi :)
Hyvä pointti, selvitetään tämä vielä! Osutaan sitten muutenkin saman nuotion äärelle. Tästä tulee huippuva!

Jep, itse olen huomannut, että näillä pienillä syrjäisemmillä laavuilla ja luontopoluilla ei aina ole esim. puuhuolto aivan kunnossa eli ei saa aina edes pienellä vaivalla makkaroita paistettua ja sekös ahdistaa.

Kannattaa varmistella nämä jollain tasolla tosiaan etukäteen, jos outo paikka.

Noniin hyvä kun on kokeneempia mukana.

Siisti idea! Toivottavasti yhteisretki toteutuu.

Itteäki kiinnostaa mut vain jos kohteessa on varmuudella kuivia puita.

Neljä laavua tuossa tosiaan on ihan lähekkäin että luulisi puita löytyvän mutta mistähän tuon nyt varmistaisi.

Tompsukka - 13:09, 5.9.2016 » Neljä laavua tuossa tosiaan on ihan lähekkäin että luulisi puita löytyvän mutta mistähän tuon nyt varmistaisi.
Käymällä? :-D

Oulaistelaiskontakti löytyy, joten puutilanne saadaan varmasti selvitettyä. Päivitän tänne kun tiedän lissää! :slight_smile:

Oulaisten liikuntapaikkojen isännöitsijän kanssa juttelin juuri puhelimessa. Hänen mukaansa Isojärven laavulla on puita varmuudella, jos kukaan ei ole niitä sieltä varastanut. Eli puuhuolto pitäisi olla hoidossa.

Loistavaa!

Hienoa! No tämähän alkanee asettua, nyt vain ilmatieteenlaitoksen sivuilla F5:sta…

Näyttääpä keli ja ennusteet tällä hetkellä varsin touringmyönteiseltä!

onko oululaisilla tarkoitus nyt lähteä sporttisesti tempoteppoileen vaiko flanelli + ultraromance?

No jos/kun itse lähden, niin ultraromancena mennään, vaikka vaihteet mahdollistaiskin kovemman menon. Parran ajoin vaan perhana pois… :frowning:

Ultraromance rokkenroll! Mulla on nyt perheen puolelta viikonlopulle yks epävarmuustekijä olemassa, mutta pitää kuutioida tässä lähipäivinä miten sen kanssa nyt menee…

stressipallo - 10:19, 12.9.2016 » No jos/kun itse lähden, niin ultraromancena mennään, vaikka vaihteet mahdollistaiskin kovemman menon. Parran ajoin vaan perhana pois... :(
kai jätit viiiiiiikseeet?°!

^ :frowning:

Kun tässä seitinohuessa päiväkännissä käppäilen pitkin Vilnan katuja pitkän viikonlopun jäljiltä, tuumin että tuskin olen heti seuraavana viikonloppuna lähdössä leirinuotiolle.
Idealle ja ajatukselle kuiten täys fixport ja jos uudestaan mennään joskus niin asia erikseen.

Mika, Kema, Dras ja stressipallo pois pelistä. Esasta oo kai kuulunu mitään? Ollaan vissiin Iiron kanssa ainoat potentiaaliset Oulun retkeilijät. Mitähän siitä tulee jos me lähetään iiron kanssa kahestaan retkelle…

Millanen porukka Kokkolasta ois lähdössä?

Juu naiselle iski nakki ORD peliin lauantaille sairastapauksen vuoksi ja meillä on diili, millä priolla näissä toimitaan. Mulla ei ole siis veto-oikeutta ja menee vkl lasten kans.

Voin lainata jotain kamaa reissuun jo tarvis. Ja pieni sauma, että kykenis tulemaan su vastaan, kun palaatte.