Mistä näitä palveluita saa?

Keula hajos, juotokset petti ja putki irtosi haarukasta, molemmat osat ehjiä.

Kuka Stadissa juottaisi korvausta vastaan takaisin kiinni? Yvtä kiitos!

Veikkaisin, että molemmat ylläolevat keissit hoituis odiella

eipä huudella siel

asb - 15:57, 16.6.2016 » Konga varmaan ainoa, jolle voi soittaa. Muut lienee "we'll call you" periaatteella.

Minne keula suoristettavaksi tai olisiko täällä innokasta henkilöä kuka tekisi sen vaikka juomapalkalla? Kiekko sivussa ja ilman käsiä joutuu nojaamaan hulluna vasemmalle.

Kellään hyviä vehkeitä jolla irrottelisi yhden kammen josta kierteet menny?

hki lbs josta löytyy kuvan whiteind työkalu

ununu - 15:08, 1.4.2017 » hki lbs josta löytyy kuvan whiteind työkalu https://static1.squarespace.com/static/53cd4a66e4b0216897ed1b86/t/54247084e4b04a7b3ae8a90e/1411674245226/TOOL_CRANK_LOCKRING.png
myynnissä ei taida olla, mutta huollon puolella Arabiasta löytyy.

oolraidō !! tänks:)

Trilo - 13:13, 10.2.2016 » Mutta asiaan. Korson suutaria on moni kaveri ylistänyt ja paikalla ilmeisesti jokin kulttimaine.
Mastokengän kärki nappas maahan ja jalkapöydän päältä kengän verkkokangas ratkes laidasta laitaan.

“No tähänhän laitetaan paikka. Tarviitko tänään vai tuutko huomenna hakemaan?”

seitsemän euroo…

kulttimaine mesta

Uomo - 18:46, 1.5.2016 » Mikä olis hyvä paikka kysellä etuhaarukan suoristusta pk-seudulla?
Päivitetääs tätä - missä onnistuu vuonna 2018?

Eiköhän se riipu aika pitkälti siitä mitä materiaalia haarukka on ja mikä siinä on vinossa?

Cromoo, kiekko ei asetu kohdilleen eli toinen/molemmat jaloista snadisti poissa paikaltaan. Ohjautuu testiajossa reippaasti oikealle; ei pelkästään laakerin vika.

Kysymys siis: onko jossakin työkalut suoruuden tarkistamiseen & jalan suoristamiseen?

Periaatteessa tekisin itsekin, mutta heitto on sen verran pientä, että silmämääräinen suoristaminen vaikeutuu. Uuuden kiinapaskan tilaaminen ei kiinnosta vaikka parillakybällä saiskin sössönsössön

l33t - 11:30, 6.9.2018 » Cromoo, kiekko ei asetu kohdilleen eli toinen/molemmat jaloista snadisti poissa paikaltaan. Ohjautuu testiajossa reippaasti oikealle; ei pelkästään laakerin vika. Kysymys siis: onko jossakin työkalut suoruuden tarkistamiseen & jalan suoristamiseen? Periaatteessa tekisin itsekin, mutta heitto on sen verran pientä, että silmämääräinen suoristaminen vaikeutuu. Uuuden kiinapaskan tilaaminen ei kiinnosta vaikka parillakybällä saiskin sössönsössön
Velobia tai töölönpyörä.

Helicoil-varusteltua liikettä Helsingissä? Tarvitsen palvelun, en työkalua.

Itsepalveluna pasilan pyöräpajalla, riippuu toki kierteen koosta, halkaisijasta ja suunnasta sekä tarvittavien inserttien kappale määrästä. Pajalla muistaakseni työkalut m3-m8 normi kierteille.

OT mutta sattuisko kukaan tuntemaan tai pystyiskö kukaan suosittelemaan Helsingissä operoivaa huonekaluverhoilijaa?

Alan liikkeet ainakin sen verran vähän kysyttyjä että hinnat on aika suolaisia. Jos hinta ei haittaa niin kyllä niitä muutamia on mutta ei oo kokemusta kun verhoilen itse.

Porvoonkadulla edelleen todella asiallinen ompelukonekorjaamo. Korjaa varmaan kaikki maailman muutkin koneet. 50€ täyshuolto vanhaan husseen ja modasi vielä jonkun osan siksakkimekanismiin.

Helsinki siis.

Konsta - 16:55, 8.3.2019 » OT mutta sattuisko kukaan tuntemaan tai pystyiskö kukaan suosittelemaan Helsingissä operoivaa huonekaluverhoilijaa?
Jos vielä ajankohtaista niin Pakilasta löytyy useampi. Kokemus jo useamman vuoden takaa, enkä muista kuin, että "putkinäköinen" mies homman hoiti hyvin ja on kestänyt. [Käsityökeskus](https://www.syry.fi/kasityokeskus)