HELLSINKI CRITERIUM CUP 2016//KAUSI PAKETISSA

Päivitin pistetilanteen ensimmäiseen postaukseen, mutta tässä vielä kaikki tulokset:

  1. lihis
  2. Jap
  3. Miglos
  4. Santtu
  5. Paulus
  6. Sepsodus
  7. li-sam
  8. Henkka
  9. Vp
  10. Markus 9/10 kierrosta
    DNF Ville 8/10
    DNF Eve 7/10
    DNF pkka 2/10

Seuraava kisa kesäkuussa eli sitten taas VEDETÄÄN!

normaali - 22:42, 25.5.2016 » https://www.instagram.com/p/BF2Aq4lQhRE/ Pettyny ku Paulus ei voittanut Colossilla.
Ihan hyvin meni verrattuna siihen hikeen mitä talvella ja keväällä pääsi ajamaan, mikä ei monta kymmentä kilometria ollut. Ensi kerralla "järkevämmin" sitten. Vähän aikaa kun pääsin ajamaan Migloksen ja Santun takana, kelasin että näinkö helpolta tämä tuntuu.

Hyvä kapa, siis ei pelkkä suoraanajo-kilpailu.

Rata ja meininki oli mahtavat!Paulus tais siinä kärjillä olla tuuliviirinä pisimmän aikaa,yritin kans ite siirtyä blokiks siihe kunnes nappasin nurin siinä u mutkassa.Tais olla liikaa pitoa tai liian vähän.En nyt o varma menikö rengas vaan linkkuun ja otb.Se korttelipätkä alas oli Huhhhhhheijjaa hyvä.Rata oli erittäin lennokas.

Oli siisti käydä paikanpäällä haistelemassa tunnelmia ensimmäistä kertaa!

t. apujäbä

Kiitos järjestäjille, reitin apumiehille ja kannustajille! Ilman teitä me ei päästäisi ajamaan kilpaa. Huikee fiilis ja loistava tapahtuma.

Lyhyt kisaraportti mustalta hevostelta. Alkuun ei oikein uskaltanu ajaa yhtään kovaa mutkissa ja muutenkin jännitti fixillä kisaaminen. Kärki pääsi repimään vähän kaulaa. Muutaman kierroksen jälkeen rupesin ajamaan kärkeä kiinni - ja se onnistuikin ilmeisesti kärjen säästellessä hiukan voimia. Olisiko siellä luultu, että perä jäi jo? Palauttelin siinä pääjoukossa kiinniajossa hapottuneita reisiä ja totesin samalla, että radan mutkaisella osuudella panimobaarin lähellä, muut pystyvät ajamaan kovempaa kuin minä.

Ajattelinkin sitten että vikalla rundilla nostan vauhtia ennen teknistä osuutta ja toivottavasti joku tippuisi kyydistä ennen sitä. Taktiikka onnistuikin hyvin, paitsi että Lihis (tms.) tuikkasi mutkissa saatanan komeasti vasemmalta ohi ja repäisi karmean kaulan ennen vikaa U-mutkaa. Siitä sitten tykitys maaliin ja ihmetys oli valtaisa, kun olinkin toisena. Siistii!

Kiitos kaikille!

Ja kotijoukolle isoo lovee, “Rule #11 // Family does not come first. The bike does.”

#11

normaali - 22:42, 25.5.2016 » https://www.instagram.com/p/BF2Aq4lQhRE/ Hyvä ajot. Pettyny ku Paulus ei voittanut Colossilla. Liikaa ajovat yksin, höh. Tykkäsin ku Lookkimiehen nainen piti sen pyörää pystyssä sillä aikaa ku Lookkimies jutteli kisasta toisaalla: True love. [https://c7.staticflickr.com/8/7759/26642683414_1b9f47c400_z.jpg](https://flic.kr/p/GAjHyA)

peukku

Elviira - 23:03, 25.5.2016 » Mä voisin vaikka reenata ja opetella ajamaan, kun kynnys kaikkeen osallistumiseen on ylitetty. :D
siinähän ne kätevästi ajotaidot kehittyy kun käy ajamassa suurimman osan critticupista sitä vauhtia mikä tuntuu itsestä vielä mukavalta ja samalla seuraa miten esimerkiksi kärki ajaa jotkut paikat aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.
peltsip - 8:51, 26.5.2016 »
Elviira - 23:03, 25.5.2016 » Mä voisin vaikka reenata ja opetella ajamaan, kun kynnys kaikkeen osallistumiseen on ylitetty. :D
siinähän ne kätevästi ajotaidot kehittyy kun käy ajamassa suurimman osan critticupista sitä vauhtia mikä tuntuu itsestä vielä mukavalta ja samalla seuraa miten esimerkiksi kärki ajaa jotkut paikat aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.
Just näin. Kovaa ajamista ja tämän hallintaa ei opi kuin ajamalla ja tähän nämä meikäläiset critit on varsin hyviä tilaisuuksia.

Ainoa hasardi pedalstrike itsellä vastaan tulevan liikenteen edestä leikatessa joten perus critillä ei kannata pelätä. Harmi ettei oma koipi oo ajokunnossa vielä ja crittikunnossa tuskin koko kesänä…

Kyllä siellä neulansilmässä kolisi polkimet, varsinkin kun asfaltti vietti kohti ulkokurvia. Suurimmalla osalla ongelma oli kyllä mutkan meneminen vähän pitkäksi ja kurvista lähtiessä tuli rotvalli vastaan.

ne on ne ajolinjat ja vauhdin säätäminen oikea-aikaisesti pitkälti koko homman juju.

Npertj - 8:49, 26.5.2016 » peukku

Kiitti vielä juu ihmisille ketä tämmösen mahdollisti, hyvää ajoo! Eka startti oli itsellänikin nii kyllähän tuo vähän jännäkakkaa pukkas. Lähin aika ekstempore-mainingeissa, hyvä että ehdin mainita kypärän puutteesta kun oli jo yks päässä :smiley: Vahingotkin pysy suht vähissä ilmeisesti. Ens kertaan!

Hyvännägöstä oli meno!

ja flickerissä lisempää

Kuvia saa käyttää vapaasti

elik jep

Hyvä meno oli! Voittajan tyylinäyte:

Ja lisää kuvallista evidenssiä Flickerissä.

Hurjaa väkeä ja kovaa vauhtia, arvostan!

Taitaa Lihis hymyillä joka kuvassa, ainakin neulansilmään tullessa se nauroi joka kerta.
Pappa ja Miglos irvisti jo kolmannella kierroksella… Psykologinen yliote on kova ase.

Seuraavissa criteissä kun Lihis hengität koko skaban pelkästään nenän kautta ni alkaa kausi olla sun.

Edit. Nii ja Samuli voitais joskus kikkailuiltamissa vaikka treenaa sitä juomahuollon sijoittelua ja itse tarjoilua, siinä paloi arvokkaita sekunteja.

Ei voinu olla nauramatta ku just oli naatittu se mäkipätkä siitä kaikennäköstä pientä ja epämäärästä kolistelua ja kylkimyyryä.Tais eräs kokeneempi kisaveli mulle mainitakkin siitä että kulkis lujemmin jos et mutkittelis ku HULLU :dD.Toivottavasti en aiheuttanut liikaa harmaita hiuksia muille.Vähän vitutti jälkeenpäin semmone saatanan kiemurtaminen.

Seo sit kai seuraavaanki raahauduttava,odotan kovaa jalkaa muilta että pääsisin eroon tästä raskaasta crit johtajan viitasta.

What can I say?

Edit. Ja nyt vittu lopetan tän yrittämisen. Vuosi 2016 ja kuvien jakaminen mobiilissa on tehty vaikeaksi.

Kiva oli ajaa. Tuli hyvin todettua omien jalkojen tila ja pääsi jarruttomalla ajamisen makuun, vaikka alkuun vähä ujostutti.

Johonkin onnistuin taas tulpan tangosta hukkaamaan. Saiskohan laivalta halvalla niitä jallupullon korkkeja =/