HELLSINKI CRITERIUM CUP 2016//KAUSI PAKETISSA

https://dl.dropboxusercontent.com/u/51713124/bullitt_crit_1.jpg
Hei hoi!

Koska viime vuonna ajettiin ja aika monen mielestä oli ihan kivaa ja ajajia riitti niin vuonna 2016 ponnistetaan taas. Luvassa siis Helllsinki Criterium Cup 2016!

Suunnittelupöydällä on nyt tiivis 3-4 kisan sarja joista finaali olisi taas KoFeilla etkoina. Mukaan olisi tarkoitus jollain keinolla miettiä yksi vähän Gutz-hengessä ajettava kisa, jotta pieni hauska isommalla porukalla yhdessä tekemisen meininki. Tähän sitten luonnollisesti cup-organisaatio pyytelee apuja halukkailta eri kaupungeista. Jos menee vaikeaksi niin sitten ei tätä tehdä. Ei siis ole luvattu juttu, joten ei kannata pettyä jos jää vain Helsinkiin kisojen ajaminen ja cup-taisto.

Sponsorina karkeloissa tänä vuonna VelobiaBikeCo & Colossi! Cupin voittaja tulee pokkaamaan itselleen erittäin katuratauskottavan raamin valitsemassaan koossa.

Karkeasti touko-elokuussa (touko,kesä&elo) ajetaan. Pyritään vetämään taas uusilla ja kivoilla radoilla ellei nyt nouse toivetta erityisesti jonkun 2015 radan uusimisesta.

Kisat:

 1. SUVILAHTI GHETTO-CRIT ke 25.5. klo.21ish (paikalle klo.20) - AJETTU

 2. ROIHUPELTO ISOLOHKO ke 29.6. klo.21ish (paikalle klo.20) - AJETTU

 3. Go and bIKE A criterium su 7.8. Klo.20ish (IKEA Vantaa) - AJETTU

 4. FINAALI TRACK IS TRACK, PE 19.8. Tattarisuon Karting-keskuksella klo.20-22:30 - AJETTU

Ohjeistusta:

 • vain kiinteällä välityksellä ja voi vitu ei jarru
 • joihinkin kisoihin asetan haarukan johon välityksen tulee osua
 • kypäräpakko ja ohjaustangot tulpatut
 • voittaja saa eniten pisteitä, mutta pisteitä saa 6 nopeinta
 • pisteet lasketaan yhteen aidossa cup-hengessä
 • johtaja ajaa pallopaidassa tms. huomioasussa
 • kisan pituus aina noin 15km

Pisteytys: 1/10pst, 2/8pst, 3/7pst, 4/5pst, 5/3pst ja 6/2pst.Tasatilanteessa voitot ratkaisevat.

Lisätietoa kun hommat etenee.

TÄYSIIIIIII!

edit. Tässä vielä linkki vuoden 2015 cup-lankaan.

Pistetilanne:

 1. Judda 26p
 2. Santtu 25p
 3. Paulus 25p
 4. Leevi 9p
 5. Miglos 9p
 6. JAP 8p
 7. Eetu 5p
 8. Netspider 5p
 9. Sepsodus 4p
 10. Samuli 3p
 11. Jaakko 3p
 12. Nurssi 1p

Kaikkiaan 12 kuskia siis pääsi cup-pisteille! Huippua!

juuh

Kyllä! Kadut puhdistuu ja kansa on kaivanut katuradat talvisäilöistä. Kohta siis ajetaan!

Tänäkin vuonna VEDETÄÄN kisaa kunnon palkinnosta josta vastaa VelobiaBikeCo & Colossi -collabo. Voittaja poistuu siis jälleen raami kaulassa tai mikä parempaa pääsee siis tsekkaamaan itselleen passelin kokoisen rungon! BOOM!

Ensimmäinen kisa toukokuussa ja sitten perään kesäkuussa. Heinäkuussa huilataan näistä ja osallistutaan kv-karkeloihin. Elokuun alussa sitten 3. kisa ja KoFeilla eeppinen finaali.

Lisätietoa pian!

joo elikkäs ollaan Hyvinkään porukoiden kanssa pohdittu sen karting radan vuokraamista tälle vuodelle, voisko se olla osa tätä?

viimevuonnahan siitä huudettiin sen 200e (mistä yv organisaatio oli valmis rahoittamaan 50e ja mä voin rahoittaa itse toiset 50e, eli sitten osallistujien kesken jäis rahoitettavaa 100e ja sitten joko osallistujien kesken jaetaan tai laitetaan köntsä lippu/osallistumismaksu ja ylimenevät varat palautetaan sitten yv organisaatioon)

toki sinne pääsee myös iltasella omin luvin, mutta nää on sit taas näitä, mulla ainaki nykysin tuntuu pisto omatunnossa, etenkään jos summa ei tuon hurjempi ole.

jos yksi osakilpailu ajetaan Hyvinkäällä ja etenkin radalla, niin lyödään sitten pvm mahdollisimman pian lukkoon, niin varaan radan.

Mun mielestä Hyvinkään carting voisi olla oma juttunsa kun edellyttää snadisti tuota kustannusnäpräämistä. Full kipport kyllä itsessään tuolle tapahtumalle jos se saadaan aikaan.

No niin. Pahoittelut pienestä hiljaisuudesta tämän suhteen, mutta nyt lähtee!

Karkea aikataulu kuten aiemmin ilmoitettu touko, kesä ja elo x2. Kisailun aloittaa ke 25.5. ajettava SUVILAHTI GHETTO-CRIT. Paikalle sinne Suvilahden aukiolle kokoontuminen klo.20:00. Kisa pyritään aloittamaan klo.21:ish

Mukaan pyörä kiinteällä välityksellä, valot (pienet riittänee), kypärä, tulpattu ohjaamo ja 3e osallistumiskassaan.

Tänä vuonna HELLSINKI CRITERIUM CUPin virallisena sponsorina toimivat VelobiaBikeCo & Colossi. Koko cupin voittaja pokkaa siis tänäkin vuonna itselleen kelpo raamin ja tänä vuonna vieläpä valitsemassaan koossa. Suosittelen siis lämpimästi osallistumaan.

 • Frank, we must all compromise.
 • Bullshit.

Tarvitsen jokusen apurin eli PM-huhuiluja noista.

Tämä siis tällä viikolla, joten nosto! Tätä ennen ehtii hoitamaan keskari-ciccailuja ja tulla sitten ajamaan tai vaihtoehtoisesti jeesimään critteihin. Sää on kai erinomainen.

Jos tosiaan tiedät tulevasi paikalle, mutta et aja niin huutele minulle. Apukäsien määrä kun hieman vaikuttaa tuohon rataan sillä pari “pimeämpää” mutkaa muuten hauskimmalla rataprofiililla. Ilman vahteja en tuota pätkää kuitenkaan ajata turvallisuussyistä (ei oman vaan sivullisten).

Ei o droppii :´´( Ja vitu ko kaikki muut on niin kovia ajomiehiä ettei pysy perässä.

Ei tarvii droppii ja kaikki ketkä ajaaon kovia ajomiehiä.
Edit. Tuo on siis ratana sellainen, ettäilman droppiakin voi ajaa mainiosti. Ei ole mitään epic suoria ja vähän töyssyäkin löytyy.

zykkeli - 16:26, 23.5.2016 » töyssyäkin löytyy.
http://farm5.static.flickr.com/4111/4964951465_c165f8eb46.jpg

Yritän. Koska crit!

normaali - 16:32, 23.5.2016 »
zykkeli - 16:26, 23.5.2016 » töyssyäkin löytyy.
http://farm5.static.flickr.com/4111/4964951465_c165f8eb46.jpg
http://i.imgur.com/XVASBJ8.gif

Onhan rata silleen valojen alla ettei oo sellaisia pimeitä pätkiä? Hirvitti nimittäin Otaniemessä ajaa pimeässä…

Aurinko laskee vasta kybän jälkeen, eli varmaan luonnonvaloa riittää kapan ajaksi.

Uskoisin näkyvyyden olevan Otaniemeä parempi. Siellä meni snadisti liian pimeäksi. Ei tehdä samaa virhettä kahdesti.

Jee jee! Offtopic mutta HTDC eli hyvinge träk dei criterium ajetaan 16.7 :smiley: älkää ajako sillon pliis näitä kisoja tai ajakaa osakilpailu hyvinkään radalla, molempi parempi!

Kuten tuolla pariin otteeseen jo lukeekin niin cup lepää heinäkuun kun pyörätapahtumaa muutoin aika paljon ja jengi lomailee.

Mutta huomenna UliUliUli!

No jes ehkä tänne ehtiikin! Ja nyt kun tällai julkisesti vähän pohdin myös itse critin ajamista niin ehkä uskallan tulla vetää :smiley: ja jos mää uskallan ni kaikki uskaltaa. Yrjötään keuhkoja sit yhessä.

Oikea meno! Just noin. Sitä parempi kisa mitä enemmän väkeä starttiviivalla.
Länttään huomenissa vähän ennakkoon radan näkyviin. Käytännössä aika tarkkaan 2km ja 10 kierrosta VEDETÄÄN! Osallistujamäärästä riippuen kierroksella ohitettaessa liputetaan ulos niin vähennetään vaaratilanteiden ja epäselvyyksien mahdollisuutta.
Ysin nurkille tuota starttia tähtäilen. Kisaajia toivon paikalle kasin pintaan ilmoittautumaan ja kuulemaan ohjeita, mutta jos joku nyt sitten ehtii tonteille vasta puolen nurkille niin ehtii kyllä.

Kokemusta ei ole, tahtoa on, antibioottikuuri vielä kesken. Tulkaahan muutkin ensikertalaiset ajamaan, voidaan kisata kuka voittaa itseään eniten!