OFXD Japani

Helavnalla käynti:

Imgur

Imgur

Huomenna on Chromen Tokyo Hubin avajaiset ja prepartyt WBasella. Ainiin, ja sataa kaatamalla koko päivän. Jebu. Valintoja.

joko kävitte purikurassa?

FF - 18:44, 28.1.2016 » joko kävitte purikurassa?
http://normaali.net/temp/20160127_141715~2.jpg No tottakai. Odaiban Aqua Cityn kakkoskerroksessa oli hyvä valikoima valokuvakoneita.


Raportoinpa sitten näistä paljon puhetta herättäneistä vessanpytyistä. Suurimmassa osassa on englanninkieliset ohjeet. Jos ohjeita ei löydy, kannattaa katsoa onko pytyn päällä nappia tai sivussa vipua. Uudemmat pytyt eivät pese jollei käyttäjä istu pytyllä, joten kasvopesua niiltä ei vahingossa saa. Meidän hotellin pytyssä takapuolen pesu on “shower” ja kivesten sekä välilihan suihkuttelu “deodorizing spray”.

Parhaissa pytyissä syttyy lopuksi valo, jotta käyttäjä voi tarkastaa jäikö raitoja.

Kiitos tästä; vessat kiinnostaa, koska fiilis se koprofiiliskin.

Arvostin Naritan vessassa myös nappia, jolla sai soitettua huuhteluaeaeni.wav -tiedostoa, jolla kainosieluisimmat voivat peittää toimituksen muut äänet niin halutessaan. Welcome to Tokyo, the local time is tomorrow.

edit. Täällä hikipajalla nostamme käden lippaan pönttövalon kunniaksi. Hartaaksi vetää moinen.

tutam - 10:02, 29.1.2016 » Kiitos tästä; vessat kiinnostaa, koska fiilis se koprofiiliskin
:D :D :D

I love you maan

Joissain mestoissa vessanpytyt aukeaa automaattisesti kun käyttäjä tulee vessan ovesta sisään.

Ja useissa malleissa on lämmitys istuinosalle niin on mukavampi istuskella nakke nakuttajaa lukemassa.

Mua kiinnostaan niin paljon, että näkisin mahdollisuutena kissakahvila-tyylisen ratkaisun, jossa sisäänvetäjänä on karvaisten eläinten sijasta erilaiset japanilaiset WC-pytyt.

Sisäänpääsymaksu 20€, hintaan kuuluu pannullinen tummaa paahtoa ja täysjyvämuffinsi.

tulisemman puoleisen ramenannoksen nautittuaan arvostaa huuhtelutoimintoa seuraavana päivänä

https://dl.dropboxusercontent.com/u/12861435/WP_20160129_11_30_13_Pro.jpg
Pajalla myös noteerattiin tämä pönttökeskustelu ja sen innoittamana hommattiin kerätyillä rahoilla uutta teknolokiaa vessaan! HAIL PYTTY!

Rakkaat foorumilaiset, matkamme alkaa olla lopuillaan. Istumme Ninan kanssa Naritan kakkosterminaalin portilla 94. Tupakkakopista leijailee mieto savukkeen tuoksu.

Imgur

Imgur

Imgur

Eilen kävimme Chromen Tokyo Hubin avajaisissa. Mentiin W-Basen kautta ja tavattiin Instagram-kamuni lähetti JP. Jos ymmärsin oikein, neljä isolla firmalla työskennellyttä lähettiä aloitti vähän aikaa sitten oman firman, Hübnerin, jolle JP:kin ajaa. Noin sata kilsaa tai kymmenen asiakasta päivässä, pääasiassa arkisin ja toisinaan viikonloppuisin ruokakuljetuksia.

Imgur
Taustalla kurkkii se skeittaaja.

Imgur
Sain halin nettikaverilta.

Ja sitten ne Chromen bileet. Kun me viiden jälkeen saavuttiin, Chromella oli enemmän henkilökuntaa ja kuvaajia kuin asiakkaita. Liian aikaista kuulemma, edellisenä päivänä oli myös kutsuvierasilta, joka osaltaa verotti kävijäkuntaa. Pilsneri oli ilmaista ja Japanilaiseen tyyliin oluen kanssa oli syötävää, jota läähätit kävivät ahneesti tankkaamaan. Join itse enemmän sitä olutta. Hubiin tuotu asiakkaita viihdyttämään joku skeittaaja, joka oli oikein mukava kaveri, vaikkakin vähän kiireinen. Se oli jo kuullut, että hitsailen tarakoita - bisnes, josta saatoin muutaman oluen jälkeen sopia JP:n kanssa.

https://flic.kr/p/D43XvF
Bileissä oli myös tämä jätkä, joka on joku filmitähti, joten tottakai meistä tuli heti hyviä kavereita.

Bileissä oli myös Tokion Tappo, joka esitteli meille jätkän, joka tekee maailman parhaita nahkahanskoja ja tottakai ostettiin heti pari. Sitten mentiin hotskulle ja koko yön oli paha olo ja pyörin sängyssä saamatta unta. Tihkusateessa poljettiin Tokyo Stationille ja purettiin pyörät kassiin. Juna tuli Japanilaisella tarkkuudella ja vei meidät kentälle. Oltas molemmat saatu kuljettaa neljä 23kg laukkua, mutta meillä oli vain yksi keikkakassi ja fillari, josta tietenkin perittiin 75 euron maksu kun ylitettiin matkatavaran maksimikoko :smiley: LOlz.

Että silleen.

kyllä kelpais cardielin kanssa väsätä tarakoita

Tässä on Tokioon suuntaaville ainakin kaikki pyöräliikkeet, kahvilat ja baarit, mitä kokeiltiin.

Imgur

Käytiin myös Tokion fishmarketilla. Koushou oli ollut siellä töissä joskus vuosia sitten ja lähti näyttämään. Meidän piti herätä aamulla aikaisin ja silmät ristissä oltiin portilla kasilta odottamassa. Meidän matka kuitenkin katkaisi vartija, joka ilmoitti, että ulkopuolisilla ei ole itse marketin alueelle asiaa ennen kello yhdeksää. Kannattaa myös ottaa huomioon, että fishmarket ei ole auki joka päivä.

Imgur

Imgur

Me vietettiin sitten tunti siemailemalla Ozoni-keittoa yhdessä fishmarketin pienistä ruokapaikoista (joka on kuulemma paikallisten keskuudessa aika kuuluisa). Paikallisten neuvo oli, että hyvää sushia saa muualta kuin täältä. Itse fishmarket on jopa vähän pelottava paikka sillä siellä risteilee juoksuvauhtia ympäriinsä pieniä sähköisiä kuljetusvaunuja. En ole mikään kalaotaku itse, jos olisin sellainen niin varmaan täällä pitäisi käydä. Fishmarkettia ollaan kuulemma muuttamassa uuteen sijaintiin, joten kai tämän vanhan hassun kauppapaikan näkeminen on historiallisestikin kiinnostavaa.

Erittäin hyvää rapsaa niin täällä kuin myös instassa. Paljonko tuli kilsoja?

http://s15.postimg.org/qq235legr/asdqwezxc.png

Paljon toi kuppi nuudelia ? maksoi ?

dpstyles - 12:25, 31.1.2016 » Erittäin hyvää rapsaa niin täällä kuin myös instassa. Paljonko tuli kilsoja?
Mittari on pyörän kanssa laukussa - oiskohan tullut 150 ja risat? Tokio oli selkeästi pienempi paikka kuin odotin tai ainakin pienelläkin alueella on paljon nähtävää. Eniten harmittaa ettei ehditty Motoyanin CPW skate shopille. Vähiten harmittaa ettei koskaan ajettu metrolla.

Eniten olen kiitollinen Tofun vinkistä, että japanilaiset on hulluna pikku lahjoihin. Tarrat ja kangasmerkit toimii. Myös käyntikortit on vielä käytössä. Eli jos tahdot tutustua uusiin ihmisiin niin eksoottinen suomalainen pikku lahja on paras jäänmurtaja (toimiskohan käpyhevoset?)

Ajattelin palata Japaniin, mutta Tokioon ei o tarjouksia. Nagoya vai Osaka - kummassa on kovempi skene?