Seksismi Yksivaihde.netissä, eli suuri seksismikeskustelu v2.0

Pave - 10:10, 16.10.2015 » Olin jo et oho seksismilanka, vois laittaa yhen linkin, mut sit olinki et pöh, seksismi yksivaihteessa. Ei oo näkyny.
kaelum - 10:37, 27.10.2015 » e. Ja mitä nyt nopeasti tuota noitten feediä kävin läpi, niin tapa, jolla naisest kuvataan on merkittävästi erilainen, kuin millä miehet. Jos kuva ei ole kisoista, niissä nainen on joko jalkautunut tai toinen jalka maassa.
Analyysisi oli aika paska, vaikka oli noilla tuolla noita oikeasti seksistisiäkin kuvia muitakin.

mitä vittua tuo colnagon tweetti lölz

kaelum - 10:37, 27.10.2015 » e. Ja mitä nyt nopeasti tuota noitten feediä kävin läpi, niin tapa, jolla naisest kuvataan on merkittävästi erilainen, kuin millä miehet. Jos kuva ei ole kisoista, niissä nainen on joko jalkautunut tai toinen jalka maassa.
Kattelin feceä ja eihän siellä edes ole yhtään kuvaa, jossa olisi nainen. :) Pääasiassa fillaripornoo ja kundeja pyöriensä kanssa.

Twitterissä taasen on aika 50/50 kisa- ja ajokuvaa molemmista sukupuolista. Ihan niin huono tilanne mun mielestä ei ole, kuin mitä annat olettaa. Vai ovatko siivonneet… Yks ehkä kyseenalainen fiilistelykuva mutta jos siihen laittais kundin ja fiksin samaan asentoon, niin se menis tällä palstalla ku häkä.

Italialaisilla peiliin katsomisen paikka

negaatio - 12:23, 27.10.2015 » Italialaisilla peiliin katsomisen paikka
https://i1.wp.com/seriouslyguys.com/wp-content/uploads/2011/02/bunga-bungasconi.jpg eiköhän se nykypäivä vielä joku päivä italiaankin asti pääse kun tuokin tyyppi saatiin kammettua pois vallan kahvasta.

Haloo nyt valoja päälle mikä vikana kauniin naisen kuvissa ootteko homoja ei kaikki kuvat ole seksi kuvia nyt tämä ämmien holhoaminen on jo täälläkin tämäkin foorumi ollut hyvä ja pyöriin liittyvä nyt pitää pilata idiootit!!!

Unohit mainita, että suvakkihuorat ja muut mädättäjät joilla on unelma pitäisi raiskata.

Edit. Nii ja maassa maan tavalla ja tasa-arvoisesti.

Tasa-arvoisen raiskaamisen puolesta!

suomi on paska maa

Konsta - 12:42, 27.10.2015 » ootteko homoja .. kaikki !
??!

Kiinnosta.

Ylläpito vois muuten poistaa ChainThugin colnago-viestistä alkaen ooteen (kaikki viestit) tästä langasta.

Jonkun italialaisen firman julkaisemilla kuvilla ei ihan hirveästi tosiaan ole tekemistä sen kanssa, mitkä on seksismikuulumiset Yksivaihteessa.

Tai ehkä tässä tuli selväksi, että täällä ei tykätä seksistisestä mainonnasta. Mutta tuliko se jollekin sitte yllätyksenä?

Ehkä kuitenkin sallitaan myös keskustelu seksismistä pyöräin maailmassa?
t. sääntö liberaali kukka hattu hanu -82

Jos muistan oikein keskustelun v1.0, siinä oli samoja kaikuja kuin tuosta twiitistä nouseessä älämölössä

Hirveen rumat sukat Colnago-kuvassa. Vois seksismikuviinkin vähän panostaa.

i’ll have my sexism in a rapha advert thank you very much.

tutam - 16:23, 27.10.2015 » Ehkä kuitenkin sallitaan myös keskustelu seksismistä pyöräin maailmassa? t. sääntö liberaali kukka hattu hanu -82
Ilman muuta. Omasta mielestäni otsikko on tässä turhan suppea, mutta en pidä tätä laajennusta ongelmallisena.

OT noin yleensä on ongelma, jos jossain takaratastopsussa aletaan puhua talvihousuista ja sitten sitä juttua ei löydy etsimällä, toisaalta takarataskeskustelu sottaantuu. Jos joku haluaa lukea ja puhua seksismijuttuja pyörämaailmaan tai foorumiin liittyen, tää on just hyvä topsu siihen.

liittyy ohuesti

vittuilu on kuulemma sitä kun lasketaan pyllymäkeä pillu paljaana…

Lumikko - 18:27, 27.10.2015 » Ilman muuta. Omasta mielestäni otsikko on tässä turhan suppea, mutta en pidä tätä laajennusta ongelmallisena.
Ei sitä laajennusta kukaan pidäkään ongelmallisena, paitsi Toni, joka on suoraan sanonut, että se oli edellisen topicin deletoinnin syy. Topicin aihe on siis "seksismi yksivaihteessa," koska se on ylläpidon tahto.