LÖYDETTY: Rossin Record

Etenee: jubailtiin vakuutusyhtiön kanssa aiheesta ja kun ottivat puheeksi että ryttyliiteri huolisi sen huomaansa, kyselin mahollisuudesta lunastaa ja nyt pyysivät tekemään tarjouksen ja liittämään siihen vauriolistan ja pari valokuvaa.

Nyt vielä pitäis miettiä miten paljon haluan köyhtyä noin totaalisesti raiskatusta konversiosta.

eikö tässä kannattaisi tarttua vakuutusyhtiön lunastusehdotukseen: saisit rehtiä fyrkkaa sopivan kokoisen rungon ostoon.

Niin siis onko tää korvattu sulle jo? Vai pitääkö sun tehdä vakuutusyhtiölle lista siitä, mitä haluat tästä jos vakuutusyhtiö lunastaa sen?

Jos runko on kondiksessa niin pyydät hyvät rahat kaikesta muusta. Hävettäis paalata rossin.

Tää on korvattu mulle jo syksystä ihan hyvällä rahalla ja nyt neuvotellaan raiskatun pyörän käypästä arvosta. Tällä hetkellähän tämä on yhtiön eikä mun omaisuutta. Skidi, muuten varmaan tekisinkin noin mutta tunnen kääpiön jolle tää vois olla sopiva.

Jos haluat niin voin laatia kirjallisen arvion rungon arvosta asiantuntijalausuntona ja pidän huolen että se on sulle edullinen. Lisään arvioon perustelun miksi runko pitää säilyttää. Loput osat voit sitten jättää vakuutusyhtiölle.

E: runkohan on suomalaista kilpapyöräilyhistoriaa maajoukkuetason ajajalta. Mä ton sillon ostin alkuperäseltä omistajalta

ite löysin torista omani kerran ja ihan raiskattuna

sanoin vakuutusyhtiöön että pyörä on korjauskelvoton joten sain pitää sen, tein sitte poolopyörän siitä

keulasta oli kaulaputki irti ja kaikkea pientä laittoa

walto - 15:26, 31.3.2016 » Tää on korvattu mulle jo syksystä ihan hyvällä rahalla ja nyt neuvotellaan raiskatun pyörän käypästä arvosta. Tällä hetkellähän tämä on yhtiön eikä mun omaisuutta. Skidi, muuten varmaan tekisinkin noin mutta tunnen kääpiön jolle tää vois olla sopiva.
Nyt seuraa tärkeä kysymys: pyydettiinkö sinua perustelemaan tuo hyvä arvo silloin jotenkin osissa vai ihan vain kokonaisuutena? Jos osien summana niin teitkö arvion itse?

Tässä kohtaa kaikella kunnioituksella kehotan jättämään Joshannesbansen tarjouksen asiantuntijalausunnosta väliin. Parhaimmassa tapauksessa istutte molemmat käräjillä vakuutuspetoksesta vaikka asiantunti_a tarkoitti vain hyvää.

josbanse - 15:34, 31.3.2016 » Jos haluat niin voin laatia kirjallisen arvion rungon arvosta asiantuntijalausuntona ja pidän huolen että se on sulle edullinen. Lisään arvioon perustelun miksi runko pitää säilyttää.
http://i.imgur.com/2WWgvD5.jpg

Juu kiitos Jossu tarjouksesta mutta jätetään väliin.

Aiemmin sain siis massit tehtyäni hinta-arvion koko pyörästä ja liittämällä siihen kopioita eri verkkokauppojen tilaisvahvistuksista sun muista. Nyt vaan näytän pyörän nykytilan ja ehkä tarjoan jotain, mutta saas nähä. Se ois jälleen uus ruosteenpoisto-operaatiokin edessä koska mitä ilmeisimmin ollu ulkona, ellei jopa hangessa.

Siinä on kaks vaihtoehtoa:
A) Ne joko katsoo sun aiempaa arviota ja miinustaa siitä rungosta vähän ja vaatii sen.
B) Niillä ei nyt just oo aikaa ja se on jollain pyörää koskaan ajamattomalla möhömahaisella vahinkotavaratarkastajalla se koko vehje ja sä sanot että “ei tosta saa mukaan juuri ku pari osaa, runkokin menis muistoksi seinälle kun on tunnearvoa, kammet on jumahtanu kiinni ja blaa blaa” ja lunastat itsellesi koko paskan alle satkulla.

Sit on tietty se, että annat sen mennä ruttutukkurille, noudat sieltä polkuhintaan ja toivot että joku muu ei ehdi ennen. Viimeksi Espoossa oli Canyonin hiilarikokonaisuus Campan osasarjalla sellaiseen hintaan, että ehjän takakiekon myymällä ois saanut kaiken muun ilmaiseksi ja vähä voita leivän päälle.

Anteeksi maalaisuuteni, mutta mitä tarkoitetaan yo. viestissä olevalla espoon ruttutukulla? avk:ta? Onko sielä fillareitakin?

AVK joo. Siellä on mitä sattuu ajoneuvovakuutuksiin liittyen rikki meneen. Esim maailman kovin pitsauuni alle 8000 tällä hetkellä.

anteeksi vielä raju offtopic, mutta kiitos tästä. Useasti olen tuola käynyt, mutta tämä oli uusi tieto. :slight_smile:

Ruttuliiteri on kyllä hieno mesta, harmittaa etten tajunnut käydä kurkkimassa kun ihan vieressä olin kesätöissä.

Lähetin just vakuutusyhtiölle mm. nämä kuvat:


Ja tarjosin 150 eur koko läjästä. Onhan se aika paljon tossa kunnossa olevasta fillarista, mutta järki < tunteet.

Vähän ehkä sylettää vaivalla hienosäädetyn pyörän kohtelu, ruostettakin on niin reilusti että pyörää on varmaan säilytetty ulkona koko talvi. Eikä mitään käryä miten etukiekon saa tohon kuntoon, vitunmoinen lommo, kolme puolaa poikki ja navan laippa on jopa vähän vääntyny sisäänpäin.

Nyyyyt on ihan pakko kysyä että mistä aiot maksaa se 150 euroa? Onko takakiekko ehjä ja oliko tossa omniumit kiinni? Ja oliko runko nyt siis ihan ehjä? Jotenkin käsitin että just se on pasaatina :smiley:

Omnomnomit on, campan headset, suht ajamaton taittuva gatorskin, takakiekko kaipaa rihtausta, runko vaikuttais ehjältä, mitä nyt ruostetta löytyy ja toi biltsutolpan yläosa on saattanut vähän levittää satulaputken päätyä. Ennenkaikkea maksan siitä että vakuutusyhtiö ei niin todennäköisesti vaan totea “lol paska tarjous, pyörä tänne”

luulen, et raha kelpaa vakuutusyhtiölle, mut pyörä ei.

Toi mitä toni sano: ei ne sillä tavalla totea. Mietin vaan että kun joskus sanoit että oot persauki niin varmaan satku ois ollu sulle mukavampi kuin 150.

Mutta onneks oot rehellinen ja et esimerkiksi ottanut pyörästä satulaa ja satulatolppaa pois ja vaihtanut tilalle jotain vääntyneitä paskakampia, ottanut takajarrua muutenkin pois ja vaihtanu ohjaamoon vääntynyttä mummisstongaa ja sitte tarjonnut 20 euroa paskana olevasta tunnerungosta :smiley: :smiley:

luulen, et pyörä kelpaa mulle mut raha ei.
Makaronia saa kaupasta, tällästä Rossinia ei. Ruosteenpoistoa ja uutta osaa vaan ja sit ajoon, onhan siinä taloudellinen riski joo, mutta lupaan olla kauppaamatta runkoa foorumilla ehjänä jos siitä paljastuukin jotain vaurioita joita en vielä hiffannut.