Bullitt-topic

siis ethän veli tahmis aio lisääntyä niinku joku kunno normo-jormo

huollosta sen verran, että: stepsi bulsu myydään muutaman talven ikäisenä keskiö löysänä kun lapset on kasvanu ulos siitä ja pyörä kakkosautona psykoosi patologisoituu kakkosautoon asti

Kysäsin muuten larryharryltä että voiko sitä läpiakselihaarukkaa saada ostaa erikseen, ei kuulemma saa…

Halusin tulla äimistelemään, että nyt leuhkitaan moottorin jälkiasennusmoottorien numeroilla? Silloin kun minä olin nuori, Bullitteissa ei ollut moottoreita ja niissä joissa ne oli, olivat ne iham paskoja. Luntakin oli useampi metri sekä lähettilaukut sikana pienempiä.

Oisit samalla kysyny monocockihiilarirunkoo

Onneksi nykyään on sähköt kun reputki on ~130L nii eihän sen kanssa enää pääse eteenpäin ilman stepsiä

Repulla kuljetus on turhaa selän rikkomista jos on bullitti vaikka sen keskiö naksuisikin.

Kiitos neuvosta

katoin eilen et

Sirkus - 14:32, 15.4.2019 » Lidlissä Aisle of WTF -eränä
sähkösatula

Miten toi bullitin säilytys onnistuu neuvostoliikuutio-alueella? Kannatteko ylös parvekkeelle vai miten lukitsette ulos?

mitä bullitteja mä oon nähnyt tai lainannut niin lukossahan ne on jossain kiinteessä sisäpihalla tai pyörävarastossa. mikäli nyt jostain itäpasilasta on puhe, niin yrittäisin ehkä ite hankkia moottoripyöräpaikan autohallista, jos vaan halvalla sais.

mut subscribeen kyllä sun youtube-kanavalle jos kannat portaissa bulsua parvekkeelle about päivittäin messlife-päivän jälkeen :thumbsup:

Oon miettinyt että pyörävarastosta saatettaisiin pölliä helpommin sillä siellä saa “työskennellä” rauhassa, joku paikka olisi varmaan hyvä josta ei saa välittömästi lastattua pakuun.

salaista tietoo laitettu inboxoriinne

alatteks muuten myymään bulsujanne pois kun mullakin on semmonen?

ps. kasaukselle tuli painoa 27kg.

En myy. Oon tosin kyllä erittäin yllättynyt, että mulla on samanlainen pyörä kuin sulla, saman värinenkin. :slight_smile:

dunno välillä kyl mietin onko väärin makuuttaa kuukausitolkulla aineksia sweet sähköbulcuun kun jollain olis salee oikee tarve sellaselle

li-sam - 15:45, 20.2.2020 » mut subscribeen kyllä sun youtube-kanavalle jos kannat portaissa bulsua parvekkeelle about päivittäin messlife-päivän jälkeen :thumbsup:
Ei ollu kyllä yhtään vaikeeta kantaa alas/ylös kierreportaita. En tiedä onnistuisko neliskanttisissa miniportaissa joita uusissa taloissa tuntuu olevan.

Olitte muuten oikeassa etujarrun suhteen, eipä tuota kauheasti uskalla käyttää ellei ole täysin puhdas tie, takajarru piti kyllä yllättävän hyvin.

“jalalle” täytyy keksiä kyllä joku lukko että se ei pääse pomppimaan auki kun hyppii kanttareilta alas.

Millainen pehmuste ja mistä kannattaa hommata levyn päälle että kamat ei hyppisi epätasaisella alustalla?

loistobaarista

Alko jotenkin nolottaa olla käyttäjäryhmää ja piti laittaa vahinkokiertämään.

Ei vaa kiitos vuosista rakas ystävä. Ehkä tapaamme vielä tulevaisuudessa <3

https://tonilahti.kuvat.fi/kuvat/Py%C3%B6r%C3%A4t/BULLITT/IMG_20200314_085954.jpg/_smaller.jpg

voiko jo onnitella stepsibulsun hankinnasta?