Pyörän puhdistus!

Näen mahdollisuuksia tuossa motonetin tonkassa. Tonkka täyteen vettä ja samalla vie sen alakerran varastoon odottelemaan kun lähtee pyörän kanssa ulos. Lenkin päätteeksi pahimmat kurat pois tuolla ennen kuin vie pyörän takaisin parvekkeelle.

Hain Motonetistä pöntön. Hyvin toimii. Kiitos vinkistä.

Onko tuo Muc-offin drivetrain cleaner hintansa arvoista? Pyörittelin jo purkkia kädessäni mutta 38-46€ litrahinta sai jättämään vielä kauppaan.

Se Muc-offin normaali pinkki pesee voimansiirronkin niin hyvin, että en ole kokenut muuta tarpeelliseksi. Etenkään tuohon hintaan.

Eri harjoja olen pyrkinyt käyttämään.

Jos on vahattu ketju niin pinkki bike wash pesurissa toimii oikeestaan paremmin kuin drivetrain cleaner, ketju on huuhtelun jälkeen täysin puhdas. Pitkillä sadelenkeillä taas käytän öljyä niin sille voi ekaksi laittaa tota drivetrain cleaneria.

Noita ei muuten saisi koskaan suihkuttaa suoraan rattaille sillä se menee tiivisteiden läpi ja tuhoaa laakerit.

Lidlissä Aisle of WTF -eränä tällä hetkellä ihan pätevän näköisiä ruiskukannuja, hintaan femma ja näytti olevan joku Standardoitukin eli tuskin ihampaska.

Kare_Eskola - 17:07, 27.3.2019 » Se Muc-offin normaali pinkki pesee voimansiirronkin niin hyvin, että en ole kokenut muuta tarpeelliseksi.
Tällä mainospuheella kävin hakemassa putelin xxl:stä ja täytyy sanoa että tapansa mukaan Kare ei puhu paskaa. Annoin vaikuttaa viitisen minsaa ja suihkuttelin pyörän puhtaaksi ja ketju ja rattaat kiiltää ku uutena. 5/5

mitä kamaa toi pinkki on, jotain jatkettua bulkkiautoshampoota kuitenkin jäätävällä litrahinnalla. kalliiks tulee pyöräilyidentiteetti :c

lol

täytyy testaa koska biohajoaminen/nanorobotiikka interests me

Onko hirveesti välii mitä se on, jos toimii ja lisäksi väittää olevansa myös hellä luontoäidille?
Vähänkään suuremmissa erässä taitaa olla halvempaakin kuin useimmat autoshampoot.

Ingredients List

Chemical/INCI
TETRASODIUM EDTA
SODIUM COCETH-30 SULFATE
GLYCERIN
Trisodium Nitrilotriacetate

Biodegradable

Tosi nopeesti tuntuu kuivuvan pintaan toi pinkki?

Ohjeen mukaan pilvisellä kelillä, kun ensin huuhtelee pyörän ja sitten struuttaa pinkit kehiin, niin jo minuutin kuluttua alkaa olla kuiva.

En todellakaan pitäisi suositeltua 3-5 min. Onko muilla tämmösiä kokemuksia?

Hommaa kunnon harja esim. se muc offin iso ja kastele sitä vesiastiassa samalla kun peset.

suomessa sisäilma on ainakin niin saatanan kuivaa että vesikin haihtuu lasista ellet ehi sitä juomaan ajoissa

Topakissa varmaan jossain jo lukee mutta kysyn silti. Miten olis asiallista hävittää noi ketjupesurin käytetyt puhdistusaineet yms shits?

Mitenkäs tämmönen pesuri?

Haenko pois? Keskustelu vapaa.

kolkka - 17:37, 25.3.2019 »
tmar - 12:36, 25.3.2019 » https://m.motonet.fi/fi/tuote/8500080/Garant-5-L-Paineruisku Olisiko tämä siis ihan asiansa ajava laite?
Mulla on just tämä. Alle 14€ hintaan aika lyömätön artefakti. Yhdellä täytöllä pesee: kaksi pyörää yhdesti, yhden pyörän kahdesti, tai kolme pyörää huonosti. Tää on myös nähty Sompasaunalla kenttäsuihkuna, aika oiva siihenkin käyttöön. Edit. Ja tää on kestänyt jo nyt kauemmin kuin semmoinen pieni käsikannu joka maksoi tuplat.
Eli tuolla ostaa jo muutaman harjan ja Muc offit loppuelämäksi.

Oliko joku kokeillut Guy Martinin tuotteita? Kannattaako tilailla? Kylmäkuivattu (?) pesuainekapseli vaikuttaa fiksulta ja luulisi että Guy ainakin ammattinsa puolesta tietää mikä toimii puhdistukseen ja mikä ei.

Muc-Offilta tulee pyöränpesupainepesuri.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1320/6923/products/PW-3quatres.jpg?v=1557484209

Mitä Guy Martiniin tulee, niin on kova vetämään mm. Isle Of Manissa. Respect.

Ite ostin Bilteman painepesupullon, toimii yllättävn hyvin kevyeen pesuun.
Pullo ja rätti, niin puhdasta tulee. Kunnon kurakrossin jälkeen toki oikee pesuri on tarpeen.

Millaisissa astioissa porukka on liotellut runkoja? Joku artesaaninen mittatilausallas vai onko patenttiratkaisuja?

roenski - 20:33, 25.3.2019 » Näen mahdollisuuksia tuossa motonetin tonkassa. Tonkka täyteen vettä ja samalla vie sen alakerran varastoon odottelemaan kun lähtee pyörän kanssa ulos. Lenkin päätteeksi pahimmat kurat pois tuolla ennen kuin vie pyörän takaisin parvekkeelle.
jos lessumarketit on kaukana niin hakekaa joku tästä helsingin keskustasta multa just tommonen ultrakompakti pyöränpesusetti kerrostaloasuntoon :)

laitoin sulle pikkutohottimeen litran verran valmista pineline-tehopesua eli vedä sillä pyörään ekologiset putsit vaikuttamaan ja huuhtase muutaman minsan päästä isolla ruiskulla pois. isompi purnukka on täysin uusi, mut lisäarvoa tuotettu poistamalla tuotetarra liimoineen (ei tartte tuoda silti kaljaa)

14,90 mobsa pay no big deal

edit. heh nää meni jo 3x

Mikäs aine tehois parhaiten tollaseen kivettyneeseen vuosikertakakkakuorrutukseen? Testasin käsilläolleet bilsun ketjunpesuaineen sekä asetonin ja aika tehottomia olivat.