ENTINEN Yksivaihde Twitter

Biciolli - 21:43, 6.6.2017 » [b]Nyt ihan asiallinen kysymys tietokoneasiantuntijoille:[/b] Kun Maciin tuli Os10, niin sehän on vain Mac-maisella graafisella käyttöliittymällä varustettu Unix. Unix on kiistatta paras käyttöjärjestelmä. Macissä pääsee yhtä ikonia painamalla Unix-terminaaliin. Miksi ATK-tuki oikeastaan missään firmassa ole vaihtanut järjestelmiä Applen järjestelmiin? Unixillahan voi tehdä helposti ihan mitä tahansa.
Niinähän sitä luulis.
  • Os10 ei ole pelkästään graafisella käyttöliittymällä varustettu unix, vaan graafisella käyttöliittymällä varustettu applen cripplaama unix
  • Mikään käyttöjärjestelmä ei ole kiistatta paras, vähiten Unixin kaltaiset käyttöjärjestelmät.
  • Applen järjestelmiin ei ole vaihdettu siksi että emme elä luojan kiitos Applen dominoimassa monokulttuurissa jossa, jos ollenkaan, on vain yksi tapa tehdä asiat.
  • Unixeilla sun muilla on aivan perseestä tehdä useimpia asioita, ja varsin mukavaa tehdä joitakin asioita. Se, mitä niillä kannattaa tehdä, riippuu täysin siitä kuinka perseestä niillä on tehdä se asia joka yritetään saavuttaa.

lähde: ylläpidän ja harrastan unix, olen omistanut ja käyttänyt osx ja crapple, töissä työpöytäkäyttiksenä linux, 20 vuotta tietotekniikkaa.

Kun lukee poliisin faceryhmäsekoilusta tarinaa, niin alkaa tuntumaan, että poliisia johdetaan yhtä taitavasti kuin suomalaista jalkapallojoukkuetta

luulin (=tahdoin uskoa) että menis vähän parempaan päin kun se höperöityneen näköinen tyyppi kammettiin pois johdosta mutta taisi olla yhtä tehokas operaatio kuin firman logon/nimen vaihto kaiken muun pysyessä samana.

Tässäkin taas nähdään että on noin muutenkin ihan okei antaa viranomaisille laajat valtuudet vaikkapa nyt sitten kansalaisten tietoliikenteen valvontaan. Eikä siinä mitään perustuslaillista tarkastelua tarvita. Koska mikä siinä nyt muka voisi mennä vikaan? Siellähän on kaikenmaailman valvonnat ja menettelyt paikallaan joilla varmistetaan ettei mitää satu. Tai siis. No. Onhan?

Biciolli - 21:43, 6.6.2017 » [b]Nyt ihan asiallinen kysymys tietokoneasiantuntijoille:[/b]
Kiitos hyvistä vastauksista. Jään pohtimaan niitä.
Biciolli - 21:33, 6.6.2017 » Ostin Teknikmagasinesista uuden langattoman Rapoo-näppiksen kun työnäppis ihan neuvostoliittolaista laatua. Uusi näppis on haljennut rungostaan ja sen runko on niin kiero, että keikkuu pöydällä. Meni vaihtoon. Tuntuu muilta osin erinomaiselta.
Ruotsalaista asiakaspalvelua: Sain jättää viallisen näppiksen Itiksen myymälään, vaikka olin ostanut sen Forumista. Forumista oli näppikset loppu, mutta Itiksessä oli hyllyssä.

kaikki atk pitäis räjäyttää

qlt - 15:54, 7.6.2017 » kaikki atk pitäis räjäyttää
saisinko tulla peremmälle kertomaan Applen tuotteista?

nimim. Apple_boy_since_2004

Biciolli - 15:43, 7.6.2017 »
Biciolli - 21:43, 6.6.2017 » [b]Nyt ihan asiallinen kysymys tietokoneasiantuntijoille:[/b]
Kiitos hyvistä vastauksista. Jään pohtimaan niitä.
Semmonen lisäys tuohon katkeraan tilitykseeni, ettei pointti ollut se että yksi olisi muita parempi tai paskempi, oon vaan huomannut eri tarkoituksiin sopivan eri työkalut.

Kylillä myös puhuvat että Applen tuotteet on nykyään niin samantekevää paskaa, että Windows10 CP:t on aivan luontevia vaihtoehtoja niille. Aika vitun vaikea uskoa kyllä mutta Kekäläinen minä olen tuomiloitsemaan.

pieni merenneito - 16:05, 7.6.2017 » Applen tuotteet on nykyään niin samantekevää paskaa
Apple-käyttäjä vuodesta oisko 92 tai 93, ompputatska nilkassa vuosituhannen vaihteesta. Kolmisen vuotta sitten piti ottaa cover-up just tuosta syystä. En mä kyllä silti mihinkään muuhun käyttikseen koskisi pitkällä kepilläkään, mieluummin siirryn kokonaan kynään ja paperiin kuin winkkariin. Puhtaasti tottumiskysymys, tekniikasta tai tietoturvasta en tajua mitään.

haha. multa loppu apple-rakkaus kun siirryttiin kymppikäyttikseen. että näin. iphone on kyllä ja duunista omittu ipadi internetsiä varten kotona mutta ei näitä voi omaksi tuntea.

ChainThug - 19:29, 7.6.2017 » tekniikasta tai tietoturvasta en tajua mitään.
aivan sama kunhan tajuaa xHARDCORESTAx

Tuli tuosta Merkkarin aliotekstistä mieleen. Mitä lapset oppivat, jos heitä kuritetaan jostakin teosta? He oppivat, että isompi saa kurittaa pienempää, eivät muuta.

viikko sit ajoin viimeksi pyörällä ja vieläkään ei ole semmonen fiilis että uskaltaisi takaisin satulaan. syö miestä varsinkin tällaisilla keleillä.

Eikös aseöljy ketjuissa oo ihan ok kun kerta on samanlaisessa pullossakin kun ketjuöljy

Entä ketjuöljy aseessa?

Ostin etutarakan kirpputorilta. 3€. Kevyt.

^^Kävin kokeilemassa, ei ainakaan välittömiä vaurioita tullut. Vähän kyllä jännittää tämmönen sekoittelu.