ENTINEN Yksivaihde Twitter

Aiii että lapsettaa taas kunnlaitoin riserin kiinni. Voi tätä hetken iloa.

Olikohan siivooja tehny jekun tai kukakohan mun vaihdevaijeria oli kiristellyt. Ramimiehen kirous kans yks vaihtoehto.

FF - 16:22, 23.8.2016 »
manuelkala - 15:53, 23.8.2016 » nyt jotenki aloin muistelee että olin luvannu tyttöystävälle että jenkeistä tuotu bike myytäis sitten suomessa :D:D:D voi hemmets what do
Puistattava ajatus
Laita tänne myyntiin ja me kaikki haukutaan hintaa, tuotetta ja myyjää. Sitten näytät langan myyntiä vaativalle taholle ja kohauttelet hartioita, kun ei tälle vaan oo ymmärrystä ja markkinoita täällä Suomessa, joutuu pitämään itellä.

luulen että asetan itseni speksauskieltoon ja täts it

manuelkala - 15:53, 23.8.2016 » nyt jotenki aloin muistelee että olin luvannu tyttöystävälle että jenkeistä tuotu bike myytäis sitten suomessa :D:D:D voi hemmets what do
"I am altering the deal..."

pitää varmaa myyä banke tai serotta

IRO Mark V palaa kotitalliin.

Malhao 35c 2.5km avg. 8.9

Muutto, tai siis pakkaaminen etenee kovin hitaasti. Nytkin tuli vastaan vanhat maasturilehdet ysäriltä. Tovi meni vanhoja ruotsinkielisiä aviiseja plärätessä. Heitän ne kyllä menemään mutta ikivanhat resuiset Mountain Bike Actionit saa vielä jäädä.

manuelkala - 19:56, 23.8.2016 » pitää varmaa myyä banke tai serotta
nyt saaketi myyntihousut poies jalasta heti

The future was supposed to bring us jetpacks but instead the elite wants us to eat bugs.

^^ XD

Ehottomasti kymmenen egen arvonen kirja! Suomalaisesta saaapi.

Eka sivu:

ei oo pariin kuukauteen ollu näin mukava olo herätessä.

Pl. ehkä sillon kun oon herännyt naisen vierestä. Nyt en heränny.

asensi juuri basaarilangan ketjusuojan ja positiivinen yllätys vaikka watteja imeekin kahistessaan, yllättävän hiljainen ja yksi nippuside piti laittaa että pysyy kohdillaan. kyllähän tuollainen rohloffiin on varmaan ihan hyvä köyhän hihnankorvike.

^ Hyi saatana. Eihän ne watit oikeesti ketään kiinnosta, mut voimansiirrosta kuuluva ääni on syöpää. Itehän täs harkinnu et laittais bashringin lisäks sellasen siron runkoon kiinnittyvän, esim Velo-Orangen ketjusuojan koska alkaa riepomaan tää farkkujen sukkiin tunkeminen, semminki ku haluis käyttää lyhytvartisia.

Ketjusuojasta alkaa kalkkeutuminen ja koko genren rapistuminen. Kohta koko jengi rytkyttää selkiensä välilevyjä pystyasennossa 18-kiloisella jalkajarrupyörällä, jossa on kiinteät lokaritkin. Tervemenoa kohti sairasta vanhuutta!

Biciolli - 13:21, 24.8.2016 » Ketjusuojasta alkaa kalkkeutuminen ja koko genren rapistuminen. Kohta koko jengi rytkyttää selkiensä välilevyjä pystyasennossa 18-kiloisella jalkajarrupyörällä, jossa on kiinteät lokaritkin. Tervemenoa kohti sairasta vanhuutta!
Ketjusuojan tilalla mä odotan sitä, että polkemisenergia muunnetaan keskiöltä sähköksi ja sillä sähköllä käytetään takanapaa pyörittävää moottoria. Voi polkea tasakierroksilla ja säätää vaihteilla kovempaa virrantuottoa. Mäet ja kaikki menee tasanopeudella.

:slight_smile:

Koivulan dynamo - 23:22, 23.8.2016 »
manuelkala - 19:56, 23.8.2016 » pitää varmaa myyä banke tai serotta
nyt saaketi myyntihousut poies jalasta heti
good news everyone ei tarvii myydä mitää