ENTINEN Yksivaihde Twitter

A man’s gotta have jarru when a man’s gotta have jarru.

Niimpä.
Hopen v-twin oli kanssa liipasimella, mutta ei vaan pystynyt.

Munccis - 23:21, 10.12.2015 »
Npertj - 23:19, 10.12.2015 »
Munccis - 22:56, 10.12.2015 » Oon mieltä
nyt on huono provo munkkis tiiät itekkii
No juu ei ollu provo vaan ihan rehellistä vittuilua. Luulis sunki hoksanneen.
Jos mulle tuli, niin itsehän postasin quoten vain huvittavuutensa puolesta, vaikka oon kyllä sitä mieltä, että sossupummeilulle pitäis jotain tehdä. Välttämättä tukea tarvitsevat sitten erikseen.

^ Ai, ai. Nyt taisi Taina sohasta ampiaispesää

Juu aitä vähän pelkään itekkin. Oon pyrkiny pitämään politiikka yms paskamyrskylangat kiinni, mutta nyt astuin ansaan kun mylly twitterissä.

Turun kirjakahvilas pyörii torstaisin klassikkoleffoja ja oon välil käyny tsekkailee niitä, esim. tänään.
Tän päivän kokemus oli kyllä täysin omaa luokkaansa; ennen leffan alkua tuli raikas tiedotus: “me pidetään tän brinkkalan sisäpihan portit kiinni tän leffan ajan, kun tuli noilta uusnatseilta uhkailuja tossa iltapäivällä”. Mietin vaan että nyt tulee kyllä lähelle. Katoin leffan ja natseja ei näkyny mut huomasin kyl kotiin saapuessa et oli teepaita hiestä läpimärkä. Ihan vitun sairasta.

oli siel tänään nazei ollu päivystämässä ja ihanataina turpa kii ja muutenki fuck nazis ja muutenki ei mitää pärinää eikä tärinää idioottien takia

No joo en kyllä niitä isämmaampulustajia lähtis hikoileen, mutta mitä siellä kahvilassa nyt näytettiin että täytyi maiharit kiristää ja lähteä tuulettamaan kainaloa?

Akira Kurosawaa, eli ei kyllä raina provonnu mitää. :smiley:

Mitä ihmettä douppilassa tapahtuu. Kuulu sisälle asti kun jengi on kerääntyny naapuritalon alaovelle ja laulaa. Wat :DD

^Seo joulu ny…

http://howtowritebetter.net/wp-content/uploads/2011/12/HTWB-Christmas-carols-1.jpg

AsfalttiMeijee - 0:36, 11.12.2015 » Turun kirjakahvilas pyörii torstaisin klassikkoleffoja ja oon välil käyny tsekkailee niitä, esim. tänään. Tän päivän kokemus oli kyllä täysin omaa luokkaansa; ennen leffan alkua tuli raikas tiedotus: "me pidetään tän brinkkalan sisäpihan portit kiinni tän leffan ajan, kun tuli noilta uusnatseilta uhkailuja tossa iltapäivällä". Mietin vaan että nyt tulee kyllä lähelle. Katoin leffan ja natseja ei näkyny mut huomasin kyl kotiin saapuessa et oli teepaita hiestä läpimärkä. Ihan vitun sairasta.
Olin kerran Tampereen ylioppilastalolla katsomassa Robert Bressonin "Kuolemaantuomittu on karannut" 16 mm kopiona. Elokuva on mustavalkoinen ja se tapahtuu pääosin sellissä ja osittain vankilan pienellä sisäpihalla. Poistuessani huomasin, että sukkani olivat litimärät jännityshikoilusta.

#nomorefixedgear

kansa sukeltaa paskaaan, keep up the good things vaan!!!

minkä ihmeen takia noi nasut uhkailee kirjakahvilaa? tuoko kirjat liian kivuliaasti mieleen niiden oman tyhmyyden vai mistä maihari puristaa? melko perseestä meininki, en ihmettele, että hikoilutti.

Kirjis on mädättäjäin kohtauspaikka.

tutam - 14:16, 11.12.2015 » minkä ihmeen takia noi nasut uhkailee kirjakahvilaa? tuoko kirjat liian kivuliaasti mieleen niiden oman tyhmyyden vai mistä maihari puristaa? melko perseestä meininki, en ihmettele, että hikoilutti.
Saattaa myös olla että historia on vähän huonosti hallussa ja netistä on googlattu kuvia palavista kirjaröykkiöistä ja siitä päätelty että kunnon natsi vihaa kirjoja? :D

Eihän tässä tohdi enää liikkua kylillä Saksan armeijan ylijäämäparkassa. Myykääs joku mulle pari Bike punx -hihamerkkiä hihalippujen tovereiksi.


toinen kuva on otettu 17.3.2015, toinen 11.12.2015

ja joo, omistan näemmä vaan yhdet shortsit ja sukat.

Koivulan dynamo - 14:53, 11.12.2015 » Eihän tässä tohdi enää liikkua kylillä Saksan armeijan ylijäämäparkassa. Myykääs joku mulle pari Bike punx -hihamerkkiä hihalippujen tovereiksi.
Mää kerran hakkasin mattoja ulkona saksan armeijan takissa ja yksi mies tuli multa kysymään: "Oletko sinä natsi?" Mää katoin sitä hämmentyneenä ja se luikki pakoon. :DD