ENTINEN Yksivaihde Twitter

Frankton - 18:00, 8.6.2015 » Siis voi vitun vittu... Joku kymmenes flätti uusilla vanteilla ku rn saatana tajun samantirn ostaa oikeeta vannenauhaa.. Nyt testan epäonnisesti jo kolmea eri vannenauhaa.. Viimisin vielä continental ja ei vittu toimi vaan. Vaihdetaan siis miche pistardit vanteisiin joissa todistetustisti toimivat vannenauhat. Tänää mie viiltelen itteäni heti ku muut on nukahtunu..
Ite oon käyttäny noita vanneteippejä hyvällä menestyksellä. Paskan nauhan päälle oon leikannut kapeen soiron jesaria jonka oon vetäny nauhan päälle vanteen ympäri.
Frankton - 18:00, 8.6.2015 » Siis voi vitun vittu... Joku kymmenes flätti uusilla vanteilla ku rn saatana tajun samantirn ostaa oikeeta vannenauhaa.. Tänää mie viiltelen itteäni heti ku muut on nukahtunu..
Velox teippi. Oikein hyvä.
DanielBraun - 18:13, 8.6.2015 »
Frankton - 18:00, 8.6.2015 » Siis voi vitun vittu... Joku kymmenes flätti uusilla vanteilla ku rn saatana tajun samantirn ostaa oikeeta vannenauhaa.. Tänää mie viiltelen itteäni heti ku muut on nukahtunu..
Velox teippi. Oikein hyvä.
Velox teippi. Oikein paska. Kuten myös vanteet.

Jaksaispa raottaa rengasta sen verran että näkis minkä merkkiset noi hyvät nauhat on.

Gzaghar - 11:14, 8.6.2015 » Kiitosta! Expressbussilla vastaavasti oli, että tavaratilaan voi laittaa "kaksi matkalaukkua tai vastaavan kokoisen matkatavaran". Mut kuljettajastahan se lopulta on kiinni. Enemmän mua kuumottaa tuo bussi kuin juna. Junassa on nähny vaikka minkälaista "käsimatkatavaraa" ja itsekin liikkunut isojen kantamusten kanssa. Pitää varmaan vaan esittää sit tyhmää ja tietämätöntä ja hätäistä jos meinaa tulla sanomista. ^^"
On tosiaan nähty junassa mitä kummallisempia käsimatkatavaroita. Näin kerran pohjoisen junassa yhdellä kundilla ehkä useita metrejä pitkän mustan kassin. Siinä luki kyljessä http://www.caiman.cz

Edit:
Heillä on myös hiilikuituinen poolomalli.

^^ Iso rulla sopivan levyistä Tesa 4289 -teippiä tulee halvemmaksi kuin varsinaiset vanneteipit. Ohuutensa puolesta helpottaa myös renkaan asennusta.

b-veli - 18:34, 8.6.2015 » Iso rulla sopivan levyistä [Tesa 4289](http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtesa+4289.TRS0&_nkw=tesa+4289&_sacat=0) -teippiä tulee halvemmaksi kuin varsinaiset vanneteipit. Ohuutensa puolesta helpottaa myös renkaan asennusta.
Joo ei oo paljoo tolkkua mitään muuta käyttää, jos multa kysytään.

Onko sivunvaihto-ongelma palannut?

fedja, frede ja ahead. kehitys kehittyy.

^ :smiley:

Harmittaa kun en ostanut pullaa kahville kaveriksi. Nyt ois maistunut.

ketipinor tuplana tauluu ja hyvää seuraa plus l enfant sauvage.

ei mitää uutta.siis zeni miz?

tnts - 19:29, 8.6.2015 » fedja, frede ja ahead. kehitys kehittyy.
https://euanmurray.files.wordpress.com/2014/03/day-110-ahead-only.jpg

Miettii, josko sais laminoitua sellaisen laatikon tapaisen jonka vois kiinnittää satulatolppaan + satulan kiskoihin ja johon vois laittaa drybagin.

Tietenki saa!

jes palstalle taas kiireisen päivän jälkeen

ompasen ihanaa

Miniloman viimonen päivä. Yläselän kipuun haettu Sirtaludeja, jännä havainto: Ainut asento missä ei tule noita kipuja on pyörän selässä hupuilta ajettaessa.
Lomalla ajetut kilometrit masentaa.

FF - 1:07, 9.6.2015 » jes palstalle taas kiireisen päivän jälkeen ompasen ihanaa
Tuli mieleen Aku Ankka -palsta :D
kyttyra - 22:31, 8.6.2015 » Miettii, josko sais laminoitua sellaisen laatikon tapaisen jonka vois kiinnittää satulatolppaan + satulan kiskoihin ja johon vois laittaa drybagin.
Ite miettinyt kanssa samaa. Tai no, en laminointia mutta jotain DIY-ratkaisua. Esim äyskärin modaaminen käynyt jo mielessä.

Veikkaampa et onnistuisi paremmin jonkin sortin remmilöisillä ja verkkokankaalla tms