Taka droppien vaihto

Mulla on tollanen projekti…
https://www.yksivaihde.net/old/23279

Tämmönen opastuslanka täälä olisi.

touhu on vähän kuin plastikkakirurgiaa:

piirrellään:

rälläköidään irti viivojen mukaisesti ja mallaillaan mukamas suoraan:

roiskitaan kiinni:

oli ihan toimiva. sit aloitin projektin chainstayt lyhyemmäksi niin että takarengas hipoo satulaputkea. tuli vähän muuttujia. pitäis käydä mad9 pajalla kyynel poskessa itkemässä että oisko sillä keinoja saada siitä perästä vielä käyttistä. :wink:

e: näkyykö noi kuvat muuten teille?nyt pitäis toivottavasti näkyä kun osasi siirtää ne oikeiden oikeuksien piiriin.

Eivät kyllä näy.

Ei

Kiitos kaikille kommenteista ja vinkeistä!!!

Sellanen kysymys vielä, että kun sitten sitä takakolmiota muokkaan, minkä seurauksena rungon kulmat jyrkkenee ja keskiö nousee, niin onko mun pakko lyhentää myös etuhaarukkaa?

Kysyn siksi että olen tässä samalla etsimässä itselleni uutta etuhaarukkaa ja olen katellut sellasia missä olis suht pieni rake, mutta en ihan suoraa. Nykyisessä haarukassa on aika lailla rakea, että sitä kyllä olisi vara lyhentää…

Siis yleensä jengi pätkäisee chainstayta. Tän seurauksena kun seatstayt tuodaan lyhennettyyn putkeen, niin keskiö nousee koska niiden kulma jyrkkenee. Jos haluat löysä geoisesta pyörästä jyrkemmän, voit vaihtaa 650c keulan tai modata vanhaa haarukkaa.

blaster - 12:09, 26.3.2015 » Kysyn siksi että olen tässä samalla etsimässä itselleni uutta etuhaarukkaa ja olen katellut sellasia missä olis suht pieni rake, mutta en ihan suoraa. Nykyisessä haarukassa on aika lailla rakea, että sitä kyllä olisi vara lyhentää...
Kyllä sen keulankin modaaminen aika helppoa on. Metsästät vaikka toisen samanlaisen jota voi huoletta työstää.
peltsip - 12:52, 24.3.2015 » touhu on vähän kuin plastikkakirurgiaa: piirrellään: https://fipnng.dm2304.livefilestore.com/y2pF3Kjx6K2HMHDpz2hGTNJltOzPVA7CiV9G6I3iZMfnHTrr_eI2scOeVrtvco2SgVnxBsaVryHFnsExeIr9plUYVjN3TOV9h8O0-D_9VG9naa10OK9Lyxit1HumTI-2X6kQgvuyk1qvwih18E1HOdJKw/20140622-_6221734.jpg
cowa https://warosu.org/data/tg/img/0293/40/1389111215616.gif

minkäs kokonen kiekko tohon 650c keulaan menee?

Mulla meni pienellä viilailulla 700C 23mm kumeilla. Riippuu varmasti keulasta.

Lähtökohtaisesti 650c kuten nimikin kertoo :smiley:

^
anteeks tietämättömyyteni!

mietin vaan et meneeks etukiekkokin vaihtoon samalla…no mä koitan varmaan tota viilausta tarvittaessa.

Lähe nyt vaan liikkeelle fillarisi kuvasta, niin käsitetään mitä tehdään

Tänään reenailin/palauttelin mieleen töissä tota messingillä juottamista harjoituspalikoihin… Kolmas yritys onnistu hyvin, tarkoittaen, että jälki oli hyvää ja hyväksyttävää ja juotos oli myös pitävä. Yllättävän paljon sitä messinkiä sitä saa tunkea siihen niinkin pieneen juotokseen!

Joo voin laittaa kuvia, mut mitenkäs niitä saa laitettua? Pitääkö ne eka olla jossain netissä ku toi img-nappula jotain url:ää kyselee?

sivuston ohjeet

Hieman jännittää mitä runkoa tässä nyt modaillaan.

^kuis näin?

Laitan kuvaa, kunhan saan aikaseks!

imgur.com tonne lataat kuvat ni kaikilla on kivointa

blaster - 19:01, 27.3.2015 » ^kuis näin? Laitan kuvaa, kunhan saan aikaseks!
En tiedä, jotenkin silmiini ilmestyi visio jossa muutosta tehdään runkoon joka on jo kerran suunniteltu ja rakkaudella rakennettu hyvistä materiaaleista johonkin toiseen käyttötarkoitukseen sopivaksi.